Kupiłem Mizuno
- AKITA SAN
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Nasłuchałem się tyle o trwałości,wygodzie i patentach Mizuno,że zapragnąłem(korzystając z okazji) sprawdzić na własnej skórze prawdziwość tych legend;)
Jakieś 3 lata temu o mały włos nie kupiłem Creation,ale cena była zaporowa i smaczek na te butki tylko pozostał...Teraz czekam na grudniową "dostawę",stąd te moje namolne dopytywanie o szczegóły.
Dzięki za oddzew!
Jakieś 3 lata temu o mały włos nie kupiłem Creation,ale cena była zaporowa i smaczek na te butki tylko pozostał...Teraz czekam na grudniową "dostawę",stąd te moje namolne dopytywanie o szczegóły.
Dzięki za oddzew!
- Bennet
- Administrator
- Kontakt:
Zapraszamy do biegajznami.pl. Dzisiaj pojawił się pierwszy opis butów Mizuno wraz z ofertą kupna z 10% rabatem. W tym tygodniu pojawią się następne opisy.
Mam nadzieję, że propozycja ta Wam się spodoba i będziemy mogli rozszerzyć ofertę również na inne artykuły.
Mam nadzieję, że propozycja ta Wam się spodoba i będziemy mogli rozszerzyć ofertę również na inne artykuły.
No i co mam tu teraz napisać? ;)
- AKITA SAN
- Zaprawiony W Bojach
Pani Iza zajęła się tematem bardzo poważnie! Chwała jej za to.Liczę,że sprzedaż będzie rosła,a biegacze będą mieli w końcu dostęp do Mizuno.Ciekawe jakie modele będą dostępne...
-
- Zaprawiony W Bojach
No właśnie : Mercury i MercuryII są za 230 PLN. W takim razie jest to chyba niezła okazja,skoro kosztują tyle samo co Kayano,albo i więcej.Quote: from Ibex on 4:07 pm on Dec. 1, 2003
Bo ten model Mizuno jest modelem low-endowym. Creation czy Mercury kosztują już w granicach Kayano albo i więcej.
- mucherek
- Stary Wyga
- Kontakt:
Ech, to zalezy.... Z tego co pamietam jesli chodzi o ceny modeli dla supinatorow, to Mizuno ma 3 w ofercie (Mustang, Rider i Creation) i dopiero ten najdrozszy dobija cenowo do Kayano ($120). Mustang kosztuje chyba $75-80 i z tego co pamietam w testach "Runner's World" dostal nagrode jako "Best Buy".
Jak dla mnie Mizuno byly i tak dosc twarde - kiedy mierzylem sobie butki, byla bardzo duza roznica miedzy nimi, a Nike Pegasus czy Asicsem Cumulus (ktory koniec koncow kupilem).
Jak dla mnie Mizuno byly i tak dosc twarde - kiedy mierzylem sobie butki, byla bardzo duza roznica miedzy nimi, a Nike Pegasus czy Asicsem Cumulus (ktory koniec koncow kupilem).
Sa to moje pierwsze buty do bieganie wiec ciezko mi porownac np. z asicsami. Wczesniej biegalem w starych butach
. Jakies schodzone nike....nie zwracalem na to uwagi.
Różnica pomiedzy starymi butami jest zdecydowana.
Na poczatku same nogi mie biegły
.
Biegałem mało poniewaz ponad miesiac temu skrecilem powaznie noge i nadal mnie boli i prawie wogole nie biegam
.
Moje buty do siatkowki to takze mizuno i na podstawie tego dobieralem.
Ale na stronie : http://tinylink.com/?dZSk90nxxy jest miara.
Wydrukowalem to. Pamietaj zeby dac 100% bo w skali sie wydrukuje.
Zmierzylem i wyszlo mi US 9,5.
Kupiłem US 10.5 (do siatki mam US 10).
Mam 1.0 cm luzu w soksach jak stoje.
Pomiar wieczorem
.
Zakupu na pewno nie żałuje. Na takie amatorskie bieganie wystarczy mi w zupełności.

Różnica pomiedzy starymi butami jest zdecydowana.
Na poczatku same nogi mie biegły

Biegałem mało poniewaz ponad miesiac temu skrecilem powaznie noge i nadal mnie boli i prawie wogole nie biegam

Moje buty do siatkowki to takze mizuno i na podstawie tego dobieralem.
Ale na stronie : http://tinylink.com/?dZSk90nxxy jest miara.
Wydrukowalem to. Pamietaj zeby dac 100% bo w skali sie wydrukuje.
Zmierzylem i wyszlo mi US 9,5.
Kupiłem US 10.5 (do siatki mam US 10).
Mam 1.0 cm luzu w soksach jak stoje.
Pomiar wieczorem

Zakupu na pewno nie żałuje. Na takie amatorskie bieganie wystarczy mi w zupełności.
-
- Zaprawiony W Bojach
Mucherek,
W sumie masz rację z tymi cenami, tylko że są to ceny nie aktualne w Polsce. W niemczech np Mercury jest prawie z Creation. I masz też racje, że Mizuno są twarde co mi się na początku też nie podobało, ale jak zaczałem biegać...
W sumie masz rację z tymi cenami, tylko że są to ceny nie aktualne w Polsce. W niemczech np Mercury jest prawie z Creation. I masz też racje, że Mizuno są twarde co mi się na początku też nie podobało, ale jak zaczałem biegać...
Ibex
-
- Rozgrzewający Się
Wcześniej ktoś pytał o rozmiar Adidasów, a Mizuno. Kupiłem buty Mizuno Wave Ignite rozmiar 44 , wcześniej biegałem w Adidasach typu nie pamiętam ale podeszwa Adiprene rozmiary były identyczne. Nie wiem jak jest teraz ale rozmiary mogły ulec zmianie.