ZACZYNAM ....z niczym;)

Dziewczyny - to nasze miejsce.

Moderator: beata

5_monika
Wyga
Wyga
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

kambodja pisze:
5_monika pisze:hej,
czytam Was codziennie :spoczko: nawet, jeśli od dłuższego czasu sama się nie udzielam
Dziewczynki, idzie któraś na 8 Bieg Policz się z Cukrzycą w W-wie ? :bum:
ja biegnę jutro, dziś pakiet odebrałam - koszulki tylko L-ki mieli więc będę się wniej topić - chociaż ona nie techniczna jest tylko z bawełny więc i tak nie będę zakładać na treningi.
5_Monika-biegniesz też ?
piszę w niedzielę rano -zaczął padać deszcz :orany:
pakietu nie odebrałam jeszcze- nie miałam czasu :sss:
jak nie będzie lało, to powinnam być, koszulkę przed biegiem odbiorę, jak nie będzie kolejki dużej i zdążę.
pzdr
PKO
Otiku
Dyskutant
Dyskutant

Nieprzeczytany post

U nas pada deszcz ze śniegiem ale pewnie, niektórym to nie przeszkadza i będą biegać. U mnie nadal przestój, bo muszę się wyleczyć do końca za nim znowu zacznę biegać na podwórku. Kataru co raz mniej za to kaszel okropny więc poczekam jeszcze.
Wczoraj udało mi się zaliczyć ćwiczenia ale na studiach więc wysiłek fizyczny niewielki za to umysłowy całkiem spory.

Byłam w biegowym i mierzyłam Shock absorber, dobrałam odpowiedni rozmiar i zamówiłam na amazon, wzięłam jeszcze Panache w takim dziwnym zestawieniu kolorystycznym ale mój rozmiar był za 10 funtów więc grzech nie skorzystać. Już się nie mogę doczekać kiedy przyjdą. Cena za dwa taka jak w biegowym za jeden.
Dzięki Iseul za poprowadzenie przez zakupy i podanie linka do panache w takiej super cenie.
Awatar użytkownika
papillon
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

A ja się zawsze boję zakupów na amazon :smutek:
Otiku wracaj do zdrowia! Ja też nie biegam w terenie niestety wiatr i deszcz nie sprzyjają na otwartej przestrzeni, do tego wody na polach strasznie dużo nie dałabym rady po wyjściu byłabym mokra ponad kostki, a szkoda się przeziębić. Bieżnia przed tv już czeka, wzmacnianie nóg też czeka! Więc będę łazić pod górę czas szybciej minie jak widoki będą się zmieniać na ekranie, gapienie w ścianę ostatnio mnie zabijało.
"Ból jest nieunikniony, cierpienie jest wyborem." Tak więc cierpieć nie zamierzam!
Awatar użytkownika
katekate
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 45.18
Życiówka w maratonie: 3.42.11

Nieprzeczytany post

kurcze nie spałam pół nocy, wiało jak Ksawery i grad o 1ej w nocy :orany: odpuściłam sobie poranna przebieżke, bo wstałam o 9.30 :oczko:
miłej niedzieli
komentarze
nic nie muszę, mogę wszystko
Awatar użytkownika
Gryzzelda
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

a u mnie pelne slonce, chyba pierwszy raz od trzech tygodni, zaraz wychodze poszurac! :)
Ma_tika
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

ja wróciłam totalnie przemoczona i ubłocona. ale ja tam lubię takie warunki, zostało mi z wyjazdów górskich :hahaha: Oby tylko wielkich mrozów nie było, to da się zyć (i biegać).
14,5 km czesciowo po lesie, kałuzach, w deszczu, wietrze, po mokrych liściach, sporo podbiegów. Buty zabłocone, spodnie do prania, reszta do suszenia. Położyłabym się teraz pod kocem z ciepłą herbatą, ale życie rodzinne wzywa ;-)
Obrazek
krab_ik
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

U mnie też dzisiaj wichura, aż nie chce się z domku wychodzić. Dobrze że wczoraj wieczorem pobiegałam, a dziś rano zaliczyłam lodowisko z rodzinką:) (całe szczęście że zadaszone)
PaulinaJ
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 40:22
Życiówka w maratonie: 3:15:22

Nieprzeczytany post

U mnie wietrznie, mokro, deszcz, grad ale biegać byłam :-)
16km podobnie jak Matika, po błocie, kałużach, lesie i asfalcie.
Wszystko do prania, :hej:
ania102
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Też biegałam i też prałam:-) Nowe buty poczekają na lepsze czasy. Bardzo mi się nie chciało dziś wychodzić, jednak nie żałuję. Zmobilizowała mnie myśl o maratonie i wspomnienie nieudanego startu w Półmaratonie Kampinoskim. Nie chciałabym znów tak się czuć, a jedyną receptą na to jest regularne bieganie i walka z niemocą i lenistwem.
Awatar użytkownika
papillon
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

A ja dzisiaj byłam leniem śmierdzącym, wstyd!!!!!! Ale noc miałam koszmarną i zero siły! A jak już chciałam się wziąć to siostra mnie odwiedziła i jest 18.22 i już mi się nic nie chce. Jutro nie am zmiłuj!

Byłam mierzyć te nike i nic nie znalazłam, niestety nie było damskich rozmiarów. Przymierzyłam serię do treningu fit i w sumie te 38 nie tak źle na mnie leżały 39 już nie mieli do porównania niestety. A wasze free run'y się trochę rozepchały?????
"Ból jest nieunikniony, cierpienie jest wyborem." Tak więc cierpieć nie zamierzam!
Awatar użytkownika
Gryzzelda
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Pappilon, bierz wieksze,be dwoch zdan.
Ja mam rozmiar 40! Dlugosc wkladki 25.5 cm. Na poczatku mialam watpliwosci, czy czasem nie za duze kupilam, ale jakos sie do stopy ulozyly i teraz sa w sam raz. Z Merrellami z reszta tez tak bylo.
A wlasnie, te Merrelle mierzylas w Szadolkach?
Awatar użytkownika
franklina
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka w maratonie: planowana na 2015 r!

Nieprzeczytany post

a ja dzisiaj biegałam :taktak: dystans 4,7km ,czas 23:11 :taktak: bieg dla WOŚP
Obrazek
Ma_tika
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

papillon pisze:A wasze free run'y się trochę rozepchały?????
wrecz przeciwnie, noga mi sie rozklapciała i powiększyła :jatylko: Wziełam 25 cm (39) i żałuję, że nie są 0,5 cm większe. Biegać się da, ale mogłoby być bardziej komfortowo. I mimo że są szerokie w palcach, to zdarzają mi się obtarcia właśnie w palcach, ewidentnie przez to, że brakuje tam luzu.
Obrazek
Awatar użytkownika
katekate
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 45.18
Życiówka w maratonie: 3.42.11

Nieprzeczytany post

frankie ty żyjesz :spoko: :sss:

dziewczynki a jak wasze cukrzycowe bieganie? :lalala:

Gryzia ja też mam 40 :hej: asicsy pasują idealnie, za to np. saucony musiałam miec 41 :hahaha:
komentarze
nic nie muszę, mogę wszystko
Awatar użytkownika
franklina
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka w maratonie: planowana na 2015 r!

Nieprzeczytany post

zyje...noo...tak mozna powiedziec...choc narazie uwazam to za przymus...No nie istotne...

Tak sie rozpisałyscie ze ho ho :oczko: nawet nie próbuje tego doczytac :ble: biegowe zycie toczy sie swoim rytmem i a swoje biegowe problemy:staniki,buty,legginsy... :spoko: :spoko:
Ja dzisiaj w Biegu dla Wośp wygrala wage łazienkową (waze 53,schudłam 3kg...) wejsciówkę na saune i na basen ,słodycze oraz płyte z muzyką :taktak: takze :dobro wraca....

pozdróffki dla Was
Obrazek
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ