Z góry bardzo dziękuję i czekam na wasze odpowiedzi.
Wzrost;189
Waga:90
Nie słuchaj tych kilku durni powyżej bo tylko się przetrenujesz przez takie codzienne bieganie, a brzuszki do spalania tłuszczu mają się tak jak pływanie po betonie i obciążają w dużej mierze kręgosłup. Nie zrzucisz wagi i tłuszczu z okolic brzucha. Nie na tym to polega...Jarzab1997 pisze:Witam, mam 17 lat i mam malutki problem z nadwagą i jest mi z tym trochę źle.Wpadłem na pomysł żeby zacząć biegać, ale nie wiem czy robię to dobrze.Ten sport zacząłem uprawiać od początku nowego roku, biegam jakieś 7-8 km dziennie, a później w domu wykonuje ćwiczenia na brzuch itp.Chciałbym do wakacji stracić trochę na wadze i prosiłbym was o opinie, porady, pomoc, jakiś plan treningowy, COKOLWIEK.![]()
Znowu jakiś kulturysta z jego bzdurnymi interwalami i obrażaniem.BiałyMadball pisze: Jeśli chcesz spalić tłuszcz, to najlepsze do tego będą interwały
Masz z czymś problem ? Są na to badania...Rolli pisze:Znowu jakiś kulturysta z jego bzdurnymi interwalami i obrażaniem.BiałyMadball pisze: Jeśli chcesz spalić tłuszcz, to najlepsze do tego będą interwały
Ja tez mam badania.BiałyMadball pisze:Masz z czymś problem ? Są na to badania...Rolli pisze:Znowu jakiś kulturysta z jego bzdurnymi interwalami i obrażaniem.BiałyMadball pisze: Jeśli chcesz spalić tłuszcz, to najlepsze do tego będą interwały
.... :uuusmiech:BiałyMadball pisze:Nie słuchaj tych kilku durni powyżej bo tylko się przetrenujesz przez takie codzienne bieganie,
Co w tym widzisz dziwnego ?niuniek pisze:.... :uuusmiech:BiałyMadball pisze:Nie słuchaj tych kilku durni powyżej bo tylko się przetrenujesz przez takie codzienne bieganie,
Że Kolego taki nabuzowany jesteś w sobotę od ranaBiałyMadball pisze:Co w tym widzisz dziwnego ?niuniek pisze:.... :uuusmiech:BiałyMadball pisze:Nie słuchaj tych kilku durni powyżej bo tylko się przetrenujesz przez takie codzienne bieganie,
Fakt... Przesadziłem trochę, ale to woła o pomstę do nieba, jak czytam takie porady. Później taki idzie i robi setkę brzuszków dziennie, bo tak na internecie napisali. A po miesiącu płacz i bezradność bo efektów nie ma, a miały być...montalb pisze: Że Kolego taki nabuzowany jesteś w sobotę od ranaZ ciekawości: kogo nazywasz "durniami"? Nindrę, który/która pisze, że oprócz biegania warto robić brzuszki albo pójść na siłkę czy Marcina, który pisze "tylko się nie zabiegaj" (w sensie "może warto zmniejszyć częstotliwość treningów biegowych")?