ZACZYNAM ....z niczym;)

Dziewczyny - to nasze miejsce.

Moderator: beata

Awatar użytkownika
papillon
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Otiku nie wiem jak Asiula, ale zdjęcia publikacyjne są mocno korygowane. Niestety wiem coś o tym bo małż się tym czasem zajmuje, szkoda gadać (nie że w przypadku Asi :D) ale jedna z Pań po korekcji którą zażyczyła sobie redakcja nawet nie przypominała siebie.

A notorycznie o czym się pisze ma wytyczne by wydłużać szyję i zwężać talię. Generalnie wysmuklać sylwetkę oczy i usta powiększać i wychodzą lalki barbie, a my do nich wzdychamy... ech... a i ma robić im więcej włosów... :hej:

Co do koszulek to przed spotkaniem z nożyczkami dajcie im jeszcze szanse, zakładając np na stanik biegowy.

A do wszystkich używających mało podtrzymujące staniki to uważajcie i obserwujcie ciało, bo na prawdę nawet mały biust ulega mikro urazom co w efekcie da nieładne opadanie nie dziś ale za jakaś czas. Czytałam sporo na ten temat. Po prostu wszystko się rozciągnie i będziecie miały skarpety z piachem...

...a jak wczoraj usłyszałam (w zasadzie zostałam ostrzeżona przed tą plagą) mężczyźni notorycznie wymieniają swoje żony na nieskomplikowane 20 latki... :hahaha:
"Ból jest nieunikniony, cierpienie jest wyborem." Tak więc cierpieć nie zamierzam!
PKO
Awatar użytkownika
Asiula
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 45:37

Nieprzeczytany post

papillon pisze:Otiku nie wiem jak Asiula, ale zdjęcia publikacyjne są mocno korygowane. Niestety wiem coś o tym bo małż się tym czasem zajmuje, szkoda gadać (nie że w przypadku Asi :D) ale jedna z Pań po korekcji którą zażyczyła sobie redakcja nawet nie przypominała siebie.

A notorycznie o czym się pisze ma wytyczne by wydłużać szyję i zwężać talię. Generalnie wysmuklać sylwetkę oczy i usta powiększać i wychodzą lalki barbie, a my do nich wzdychamy... ech... a i ma robić im więcej włosów... :hej:
:
:hej: :hahaha: Mam się przyznać, że w rzeczywistości jestem grubą, brzydką babką?! :hahaha: :hejhej:
A tak serio to fotograf sam prosił bym szyja wydłużała, a z talią mieli problem, bo... kurtka była za duża i musili mi ją z tyłu spiąć czymś... :bum: :hejhej: :oczko: Na pewno makijaż sprawił, że wyglądam na tych zdjęciach inaczej... na codzień prawie w ogóle się nie maluje... no i twarz bez skazy :D To akurat mi się podoba :oczko: aaa i udo za grube i nos za duży - nie ma jak szczerość producentki :hahaha: :oczko:

Moja młodsza córka dziś kończy 4 latka... jak ten czas zapieprza... więc dziś nie biegamy, dziś świętujemy :-)
Endo

10km: Życiowa Dycha - Krynica 7.09.2013 45:37
21km: Półmaraton Silesia 12.05.2013 1:47:35
Awatar użytkownika
papillon
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

hahah Asiula, nie o to chodziło!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

no to 100 LAT dla Maleństwa!!!!!!!
"Ból jest nieunikniony, cierpienie jest wyborem." Tak więc cierpieć nie zamierzam!
Awatar użytkownika
kambodja
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Asiula - sto lat dla córci ! WH nie widziałam ale podejrzę pewnie Ciebie gdzieś w kiosku :hej:
To co piszecie o tych korektach photoshopem to jakaś masakra jest - a potem biedne nastolatki (i nie tylko) kompleksy mają :grr:
Zaczęłam biegać pod koniec maja 2013 i chyba się uzależniłam
Awatar użytkownika
katekate
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 45.18
Życiówka w maratonie: 3.42.11

Nieprzeczytany post

:-) ja dlatego unikam jak ognia prasy kolorowej i nie oglądam TV :spoczko:

biję sie właśnie z myslami-wychodzić na jakies 5km, czy nie? :lalala: leje i wieje, brrrrr
komentarze
nic nie muszę, mogę wszystko
Awatar użytkownika
papillon
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

katekate, u mnie jak xawery2 masakra noc nie przespana, szklarnie zbieram z okolicy, nadęła się i explodowała! :wrr: biegać na dwór nie idę, nawet pies nie chciał wyjść... Za to piątek szczęśliwy, miałam dziś poród koników od bardzo dawna!!! Tak się cieszę!!!! że musiałam się z Wami pochwalić, bo rodzina jeszcze śpi i dzwonić nie wypada!
PaulinaJ
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 40:22
Życiówka w maratonie: 3:15:22

Nieprzeczytany post

Asiula najlepszego dla córki!

Co do sesji to wiem z autopsji jak to dziala, jak potrafili mi blizny usunąć, twarz wygładzić :-) i tez słyszałam że udo za duże, że mam bicepsy schować, nie napinać bo wyglada zbyt męsko :-) a co ja zrobię że mam 28cm- czyli jak niejeden facecik
nawet sesje noworodków photoshopują co by idealne były :-)

Ja juz po bieganiu, 10,5km w tym przebieżki!
Awatar użytkownika
katekate
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

papillon masz konie? moje dzieciaki mają kuce :hej:

nie pobiegłam jednak, jakiś leniwiec mnie zaatakował :oczko:
komentarze
Otiku
Dyskutant
Dyskutant

Nieprzeczytany post

U nas też wieje i leje. Za to ja w książkach, mam jutro zaliczenie ćwiczeń i jakoś słabo się nauczyłam i pewnie już nie zdążę. Wzięłam urlop co by się uczyć ale spać mi się chce.
Byłam też dzisiaj u okulisty i dostałam skierowanie na retinoskopie, bo coś się dzieję z moją siatkówką, jeszcze tylko tego mi trzeba, byłam na NFZ i jak zrobię to badanie to trzeba będzie gdzieś prywatnie się udać, ta dzisiejsza wizyta jakoś mi się nie podobała. Zapomniałam się zapytać czy mogło mi się to zrobić przez mój wypadek i złamanie nosa, bo poleciała centralnie na twarz i to na beton a miałam na sobie okulary i trochę wbiły mi się w oczy, może przez uderzenie.

Wracam do książek, bo jak mój synek wróci ze szkoły to się nie pouczę.

Papillon czy ty odbierałaś te koniki, no poród sam?
Awatar użytkownika
katekate
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

kurcze Otiku, zdrowia życze z tymi oczami
komentarze
Awatar użytkownika
cava
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Papilonka ma konie.
Całe stado.
W akwarium. :hahaha:

Hania, gratulacje z "okonienia". Niech się dobrze chowają i dzielnie rosną. :usmiech:
Awatar użytkownika
katekate
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

hahahaa :hahaha: ale numer :hej: :hahaha:
komentarze
Awatar użytkownika
kambodja
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

z konikami :hahaha:

Xawery 2 wieje a w przyszłym tygodniu ma być śnieg i mróz - chyba koniec wiosny tej zimy :ojnie:

Ktoś biegnie w niedzielę 5,5 k w Wawce w ramach WOŚP ? Ja się wybieram :spoczko:
Zaczęłam biegać pod koniec maja 2013 i chyba się uzależniłam
Awatar użytkownika
cava
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

A ja już się nie mogę doczekać, żeby była jakaś zima a nie taka "zgnilizna".

Najbardziej bym chciała śniegu i mrozu chociaż z 2-5 st.A niech sobie będzie i -30 byle ze śniegiem.

Miałam jechać na biegówki po świętach i aż do 3 króli, ale takie były warunki w górach ze nie pojechaliśmy. :/

To czekam na zimę w 3miejsckim TPK, tu też fajne tereny na biegówki.
A że normalnie biegać ciągle nie mogę i nieprędko będę mogła, to chociaż na nartach bym pobiegała.
Już czuję, że co sobie wypracowałam przez rok biegania, poszło się paść. :zero:
Ma_tika
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

ja nie chce zimy!!! a kysz, a kysz!!! przy 5 st. biega sie idealnie :)

dziś na szczęscie mam dzień niebiegowy, natomiast ten wiatr pewnie zapowiada zmianę pogody...

biegam w weekend + jutro ide na sciankę - dawno niepraktykowana aktywność sportowa, okaże się jaka jestem ogólnie słaba :bum:
Obrazek
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ