Witam,
Czy macie jakieś doświadczenie z zastosowaniem Ipoda NANO wraz z edmondo trackerem, czy ten program w ipodzie wykorzysta ipodowy krokomierz do obliczania dystansu, kalorii, prędkości, czy są jakieś nie bardzo drogie pulsometry kompatybilne z takim zestawem. Generalnie miałoby to służyć do wspomagania biegania dla początkującego amatora biegów.
Piotrek
IPOD NANO 7 - edmondo tracker
- RavS
- Wyga
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
- Kontakt:
-
- Rozgrzewający Się
Dzięki za odpowiedź
Wygląda na to że faktycznie nie ma takiej opcji, ale pomijając tego "edmondo trackera" czy za pomocą ipoda da się uzyskać pomoc dla biegacza w stylu kalorie, odległość, tempo?
Piotrek
Wygląda na to że faktycznie nie ma takiej opcji, ale pomijając tego "edmondo trackera" czy za pomocą ipoda da się uzyskać pomoc dla biegacza w stylu kalorie, odległość, tempo?
Piotrek
-
- Rozgrzewający Się
bambolin, posiadam taki zestaw z tymze z ipodem 6g, i o ile biegam 'swoim' tempem, czyli ok. 5min/km i szybciej, sport kit mierzy w miare ok odleglosc, natomiast jezeli zdarza mi sie wolniej na zajeciach, to stwarza dziwne liczby;)
biegam z tym ok. pol roku i przerzucam sie na zegarem z gps tylko jeszcze nie wiem jaki;)
biegam z tym ok. pol roku i przerzucam sie na zegarem z gps tylko jeszcze nie wiem jaki;)