Ból pod kolanem
-
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Witam, od 2 tygodni begam staram się to robić jak najczęściej, pierwsze 4 dni to 3 km dystans teraz czyli od 12 - 15 treningu (dnia biegania ) to 5 km czas chyba ok 26:30 od czasu jak zacząłem robić 5 km muszę robić 2 dni przerwy w bieganiu bo po biegu i prze te kolejne dni przeszywa mnie ostry ból pod kolanem ale nie jak piszecie na forum na zewnątrz nogi tylko wewnątrz ! Próbuje zlokalizować ból ale kiepsko mi idzie. Ból jest jednak taki sam jak opisują osoby z bólem na zewnętrznej stronie nogi czyli gdy noga wyprostowana to ok, jak już zegnę to ok ale jak dotknę miejsce pod kolanem od wewnętrznej strony nogi to jest tragedia. Co się dzieje , mam zaprzestać biegania które mnie wciągnęło bo jak tak dalej pójdzie to na nogi nie stanę ?
- katekate
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 45.18
- Życiówka w maratonie: 3.42.11
oddychaj spokojnie
to zwykłe bóle przeciążeniowe, od jak dawna biegasz?
jesli boli przy bieganiu, nie biegaj, musisz dac sobie czas na regenerację
a na bóle polecam zimne żelowe okłady, rewelacja, działają p/zapalnie i p/bólowo, jesli bóle są duże i przeszkadzająnawet w chodzeniu łyknij jakiś ibuprom

to zwykłe bóle przeciążeniowe, od jak dawna biegasz?
jesli boli przy bieganiu, nie biegaj, musisz dac sobie czas na regenerację
a na bóle polecam zimne żelowe okłady, rewelacja, działają p/zapalnie i p/bólowo, jesli bóle są duże i przeszkadzająnawet w chodzeniu łyknij jakiś ibuprom