Kupię POLARA
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Romek, nie narażaj się, bo Torpeda, jak to torpeda zawsze cię dogoni. 
Torpeda, chodzi ci o używany sprzęt czy nowy. Poszperaj w wątkach o pulsometrach, Ryszard Szul oferuje również używane Polary.

Torpeda, chodzi ci o używany sprzęt czy nowy. Poszperaj w wątkach o pulsometrach, Ryszard Szul oferuje również używane Polary.
ENTRE.PL Team
- romek
- Zaprawiony W Bojach
Przecież żartowałem - ten model kosztuje sporo taniej - trochę mnie rozbawiło, że obojętny jest Ci model (doszedłem do wniosku, że cena także ...
). Poza tym swojego nie sprzedaję (no chyba, że za taką cenę
)
Tak czy inaczej zwróć się jak radził PAwel do Ryszarda - może znajdzie Ci coś sensownego używanego.
Z drugiej strony, to mam wrażenie, że nie za bardzo potrzebujesz tego pulsometru, a jeśli już to jakiś prosty model (niekoniecznie Polar), by Ci wystarczył. No, ale to Twoje pieniądze ...

Tak czy inaczej zwróć się jak radził PAwel do Ryszarda - może znajdzie Ci coś sensownego używanego.
Z drugiej strony, to mam wrażenie, że nie za bardzo potrzebujesz tego pulsometru, a jeśli już to jakiś prosty model (niekoniecznie Polar), by Ci wystarczył. No, ale to Twoje pieniądze ...
-
- Zaprawiony W Bojach
telefon jest na poprzedniej stronie (tel. 506550679. )Quote: from jozefa25 on 4:05 pm on Nov. 5, 2003
a może jakiś manamiar typu telefon może być na prv