Jaki pulsometr. Pomoc
-
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Witam. Mam pytanie co do pulsometrów, co sadzicie o Polar RS300X,Polar FT7 który jest lepszy? A może polecicie mi jakis inny dobry pulsometr do 350zł nigdy nie posiadałem takiego sprzętu wiec potrzebuje waszej pomocy
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 56:00
witam,
kolego nie zawracaj sobie głowy takim szajsem, za tą cenę możesz wykukać na allegro używanego garmina 305, a to jest przepaść między tymi Polarami. Puls w obydwu masz, a w garminie dodatkowo gps-a, duży, czytelny wyświetlacz, sporttracka do oglądania biegów. A jak nie chcesz używanego/ lub gps-a to kup sobie jakiś tani pulsometr w decathlonie a trzy stówki które zostaną zainwestuj w co innego.
pozdrawiam
kolego nie zawracaj sobie głowy takim szajsem, za tą cenę możesz wykukać na allegro używanego garmina 305, a to jest przepaść między tymi Polarami. Puls w obydwu masz, a w garminie dodatkowo gps-a, duży, czytelny wyświetlacz, sporttracka do oglądania biegów. A jak nie chcesz używanego/ lub gps-a to kup sobie jakiś tani pulsometr w decathlonie a trzy stówki które zostaną zainwestuj w co innego.
pozdrawiam
- SportKonsulting
- Wyga
- Życiówka na 10k: brak
- Kontakt:
maniek669 Nie każdy chce mieć tani pulsometr nieznanej marki tylko dlatego, że jest tani.
stiv100 Do czego chcesz używać pulsometru? Do biegania czy innych aktywności? Jaki jest Twój główny cel treningów?
stiv100 Do czego chcesz używać pulsometru? Do biegania czy innych aktywności? Jaki jest Twój główny cel treningów?