Oczywiście że biegałem, jednakże w zimę w tamtym roku wybiegłem kilka razy, w tym roku chcę zacząc na poważnie i systematycznie biegać zimową porą.Stolar ale mam nadzieję że ty już kiedyś byłeś w ogóle biegać ?
Długość legginsów/getrów
-
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
-
- Zaprawiony W Bojach
Postuluję wydzielenie na forum "Strefy Mężczyzn", albo szerzej: "Strefy Bez Kobiet", i zamknięcie jej przed dostępem osób trzecich. Bo wstyd na całą Polskę.Ginger pisze:Ja też. Ale gdy czytam te dywagacje, czy bardziej passe jest męska dupa w legginsach, czy męska dupa w spodenkach na legginsach, mam ochotę założyć temat "Czy mogę biegać w dresach i jakie warunki muszą spelniać, aby były modne?".ReIgnacja1060 pisze:Jestem kobietą i nigdy nie zwracałam szczególnej uwagi na długość spodni, jeśli były zbyt krótkie i było mi chłodno to zakładałam ocieplacze:) co jest nie profesjonalne
"Odbywający się przez skórę recykling energii poprawia obieg krwi, dostarczając więcej sił w życiu codziennym i sporcie." - Reebok
Buty "inspirowane są samochodowym systemem zawieszenia, który siłę uderzenia zamienia w napęd." - Adidas
Buty "inspirowane są samochodowym systemem zawieszenia, który siłę uderzenia zamienia w napęd." - Adidas
- WojtekM
- Zaprawiony W Bojach
g.... prawda, łżesz. jesteś 4-postowcem.ReIgnacja1060 pisze:Jestem kobietą
też mi wstyd, że niewiasty używają takich słów jak:Kangoor5 pisze: Postuluję wydzielenie na forum "Strefy Mężczyzn", albo szerzej: "Strefy Bez Kobiet", i zamknięcie jej przed dostępem osób trzecich. Bo wstyd na całą Polskę.
ale co zrobić? no, jak rzyć?Ginger pisze:dupa

Go Hard Or Go Home
-
- Zaprawiony W Bojach
Przyganiał kocioł garnkowi.WojtekM pisze:też mi wstyd, że niewiasty używają takich słów jak:ale co zrobić? no, jak rzyć?Ginger pisze:dupa
A na poważnie: słysząc, co się dzieje na ulicach, coraz częściej marzę o takich akcjach. Byłby z tego większy pożytek niż łapanki pieszych na czerwonym przy źle wyregulowanych sygnalizatorach. A pieniądz ten sam.
"Odbywający się przez skórę recykling energii poprawia obieg krwi, dostarczając więcej sił w życiu codziennym i sporcie." - Reebok
-
- Rozgrzewający Się
Panowie spokojnie. Wróćmy do tematu. Ja w długich getrach biegam tylko w mrozy.
Ostatnio zmieniony 21 lut 2014, 08:52 przez DariaWKS2627, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Zaprawiony W Bojach
CO TO JEST? Ja się pytam.DariaWKS2627 pisze:Panowie spokojnie. Wróćmy do tematu. Ja w długich getrach biegam tylko w mrozy.
WojtkuM, Ty chyba masz tę zagadkę rozpracowaną?
-
- Stary Wyga
Osoby nie stosujące się do ww zasad mogą sobie również pójść do go sporta i nabyć za +/- 20 zyla "spodenki krótkie" i wciągnąć je na tyłek niezależnie od jego kształtu - na legginsy.mihumor pisze: W leginsach bez względu na dobór długości każdy facet wygląda w mniejszym lub większym stopniu jak pajac, są trzy rozwiązania tego problemu:
- biegać w leginsach na tyle szybko i dobrze technicznie,że nikt nie będzie w stanie ocenić naszego wyglądu a jedyna konstatacja to będzie rzucone nabożnie "Ja pierd..... ale szybko biega". Niestety jest to rozwiązanie z niewiadomych dla mnie względów rzadko stosowane przez brać biegową
- bieganie całą zimę w spodenkach krótkich jw. rzadko stosowane
- bieganie w Lewisach 501 czy innych "spodniach livestylowych" dobranych jednak tak do kształtu tyłka by nie robić siary, zdjęcia tyłka i stosowne zapytanie o wygląd zalecałbym wrzucić na inne forum tematyczne
Osoby nie stosujące się do ww zasad a mający problemy jak pytający mają dwa inne rozwiązania:
- dać sobie spokój z bieganiem bo to chyba nie dla nich
- spróbować mieć to w dupie bo co za różnica jak postrzegają długość naszych leginsów starsze panie wyprowadzające psa czy ludzie w pocie czoła walczący z nadwagą.

Niepotrzebnie się Ginger unosisz. To są kwestie absolutnie kluczowe i dziwię się, że tego nie dostrzegasz.Ginger pisze: gdy czytam te dywagacje, czy bardziej passe jest męska dupa w legginsach, czy męska dupa w spodenkach na legginsach
sinus3121 pisze: Suwak jest obleśny.
Spróbuj go jakoś zamaskować, np dłuższą skarpetką

BYĆ JAK MEL GIBSON W "CZEGO PRAGNĄ KOBIETY"
- wojtek
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 30:59
- Życiówka w maratonie: 2:18
- Kontakt:
Articles in English:
http://www.examiner.com/atlanta-sports-gear-in-atlanta/wojtek-wysocki
Looking back:
http://bieganie.pl/?cat=37
Jutup: http://www.youtube.com/user/wojtek1425/videos?view=0
http://www.examiner.com/atlanta-sports-gear-in-atlanta/wojtek-wysocki
Looking back:
http://bieganie.pl/?cat=37
Jutup: http://www.youtube.com/user/wojtek1425/videos?view=0
- Ginger
- Stary Wyga
Ja się nie unoszę, co najwyżej jestem zdegustowana ^^montalb pisze:Niepotrzebnie się Ginger unosisz. To są kwestie absolutnie kluczowe i dziwię się, że tego nie dostrzegasz.Ginger pisze: gdy czytam te dywagacje, czy bardziej passe jest męska dupa w legginsach, czy męska dupa w spodenkach na legginsach
:
Bardziej niż widokiem faceta w legginsach i spodenkach nierzadko przypominających spódniczkę.
-
- Zaprawiony W Bojach
Ja jestem facetem z prostą jak budowa cepa (nie mylić z CEPem, bo to technologia niemal kosmicznaGinger pisze:Ja się nie unoszę, co najwyżej jestem zdegustowana ^^montalb pisze:Niepotrzebnie się Ginger unosisz. To są kwestie absolutnie kluczowe i dziwię się, że tego nie dostrzegasz.Ginger pisze: gdy czytam te dywagacje, czy bardziej passe jest męska dupa w legginsach, czy męska dupa w spodenkach na legginsach
:
Bardziej niż widokiem faceta w legginsach i spodenkach nierzadko przypominających spódniczkę.

W związku z tym mam prośbę - wytłumacz mi proszę, czy udzielanie się w tym wątku sprawia Ci jakąś perwersyjną przyjemność? Bo ja nie widzę nic niestosownego w tym, że kilku/kilkunastu facetów rozmawia sobie ze stosowną do tematu powagą na temat tego, czy facet jak pajac wygląda w legginsach, czy dopiero gdy wciągnie na nie spodenki. Aczkolwiek są i tacy, którym to wszystko kojarzy się z pedalstwem, a ja nie mogę pojąć, dlaczego tylko cykliści, wg tego forumowicza, mieliby mieć prawo/przywilej korzystania z legginsów...
edit: ortograf
Ostatnio zmieniony 07 sty 2014, 15:27 przez pehop, łącznie zmieniany 1 raz.
"Niezależnie od okoliczności zewnętrznych, każdy ma niezbywalne prawo spieprzyć swoje życie tak, jak uważa to za stosowne" - by mój ojciec
-
- Rozgrzewający Się
Każdy powinien biegać w takich spodniach w jakich najlepiej się czuje.
Ostatnio zmieniony 31 sty 2015, 12:12 przez UltraJosefine82, łącznie zmieniany 2 razy.
-
- Zaprawiony W Bojach
Nie wywołał, sam ten wątek znalazłemWojtekM pisze:
Kuba, nie wywołuj wilka z lasu

To dobrze, że nie tylko mnie bawią tacy kosmici, jeszcze jest jakaś szansa dla tego forum