Zimowe buty do biegania.
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
a co powiecie o Nike Air Teocalli
Nie jest to pewnie model z tego sezonu (nie ma ich na stronie Nike), ale widziałem je wczoraj w Warszawie z ceną 199 złotych. Mają membranę goretexową i wyglądają solidnie, więc cena jest śmiesznie niska. Chyba je sobie dzisiaj kupię.
Nie jest to pewnie model z tego sezonu (nie ma ich na stronie Nike), ale widziałem je wczoraj w Warszawie z ceną 199 złotych. Mają membranę goretexową i wyglądają solidnie, więc cena jest śmiesznie niska. Chyba je sobie dzisiaj kupię.
ENTRE.PL Team
-
- Zaprawiony W Bojach
nie chce was denerwować ale znalazlem tez cos takiego:
http://www.altrec.com/shop/detail/13081/1/?nextp
Że też na naszym rynku większość butów to towar nastawiony na dresiarzy.
http://www.altrec.com/shop/detail/13081/1/?nextp
Że też na naszym rynku większość butów to towar nastawiony na dresiarzy.
ENTRE.PL Team
- outsider
- Zaprawiony W Bojach
Nie poda namiarów, dopóki sam nie kupi, żeby konkurencja nie wykupiła jego rozmiaru.
I jak tu się nie denerwować.
I jak tu się nie denerwować.
Nie jestem skracaczem. Biegam całą trasę, a nie kawałek. Czego życzę także innym.
- Ojla
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka w maratonie: 3:43:37
- Kontakt:
Ale mnie mógłby podać. Ja mu rozmiaru prawdopodobnie nie wykupię
.
Outsiter - wyluzuj
, piątek dzisiaj, słońce świeci
po co te nerwy?
Jola

Outsiter - wyluzuj

Jola
Pozdrawiam, Jola
- outsider
- Zaprawiony W Bojach
Wyluzuwuję dopiero na mecie, niezależnie od pogody, a ona czeka mnie najwcześniej w przyszłym roku i będzie to raczej niedziela niż piątek.Quote: from Ojla 1 on 1:12 pm on Oct. 17, 2003
Outsiter - wyluzuj :), piątek dzisiaj, słońce świeci :) po co te nerwy?
Jola
Co do nerwów to nawiązałem tylko do wcześniejszej wypowiedzi Pawła, że nie chce nas denerwować.A czy chce czy nie to przeczytaj ostatnią jego wypowiedź.
I jeszcze jedno, niezapominaj Jolu, że Paweł może mieć dziewczynę.
Nie jestem skracaczem. Biegam całą trasę, a nie kawałek. Czego życzę także innym.
-
- Zaprawiony W Bojach
sorry, ale te North Face'y widzialem nie w Warszawie ale w internecie, a przepraszałem bo to irytujące, że w Polsce generalnie buty biegowe sprowadza się pod kontem dresiarzy.
Nike są w Giacomelli Sport. To nie jest mój wymarzony sklep sportowy, ale czesto zdarza mi się znaleźć tam coś ciekawego. Teraz te buty, a tydzień temu kupiłem kurtkę rowerową z oryginalnym windstopperem za 160 złotych (takie kurtki to normalnie wydatek 350 złotych w górę) Nie jest może cudownej urody, ale jak samotnie będę pomykał na rowerku po lesie w zimie, to już bez gazety upchniętej za koszulkę.
Są tam też w zachęcającej cenie (40-50 złotych) rękawiszki rowerowe i ochraniacze na buty z windstopperem.
PS. W Giacommelli prosze pozostawić jedną parę Nike nr 44 dla mnie.
Nike są w Giacomelli Sport. To nie jest mój wymarzony sklep sportowy, ale czesto zdarza mi się znaleźć tam coś ciekawego. Teraz te buty, a tydzień temu kupiłem kurtkę rowerową z oryginalnym windstopperem za 160 złotych (takie kurtki to normalnie wydatek 350 złotych w górę) Nie jest może cudownej urody, ale jak samotnie będę pomykał na rowerku po lesie w zimie, to już bez gazety upchniętej za koszulkę.
Są tam też w zachęcającej cenie (40-50 złotych) rękawiszki rowerowe i ochraniacze na buty z windstopperem.
PS. W Giacommelli prosze pozostawić jedną parę Nike nr 44 dla mnie.

ENTRE.PL Team
- Ula
- Zaprawiony W Bojach
the north face jest rewelacyjna firma znana mi wlasciwie od roku ale mam z tej firmy odziez zimowa i z tego co zauwazylam w praktyce to goruje on nad all alpinusami i camupusami itp.
A co do butów do biegania w zimie... to poszłam w czwartek do szczecinskiego planet sport w centrum Galaxy i sie tak zdenerwowałam że chyba nie predko tam pojde. Obsługa niezorientowana w niczym..oprócz kolorów..a nawet w numeracji sie myli bo mowisz ze chcesz 37 a daja ci 40 wiec moze klopoty ze słuchem maja. Ale poza tym pełno tak plantik-fantastik butów do chodzenia..iiiiii buty do biegania ale tak mały wybór że sie w głowie nie mieści, bo wiekszośc na porę wiosenno-letnia. Z drugiej strony mogłam sobie zobaczyć Climacool dla kobiet, nawet fajne tylko ten plasik w podeszwie jakosc mnie sceptycznie nastawia. Czy to nie przeszkadza podczas biegu takie utsztywnienie plastikiem i czy jakbym maskoczyła z całej siły na jakaś gałąź czy cos twardego śródstopiem to czy by ten plasik to wytrzymał?? może ktoś z was coś wie?
A co do butów do biegania w zimie... to poszłam w czwartek do szczecinskiego planet sport w centrum Galaxy i sie tak zdenerwowałam że chyba nie predko tam pojde. Obsługa niezorientowana w niczym..oprócz kolorów..a nawet w numeracji sie myli bo mowisz ze chcesz 37 a daja ci 40 wiec moze klopoty ze słuchem maja. Ale poza tym pełno tak plantik-fantastik butów do chodzenia..iiiiii buty do biegania ale tak mały wybór że sie w głowie nie mieści, bo wiekszośc na porę wiosenno-letnia. Z drugiej strony mogłam sobie zobaczyć Climacool dla kobiet, nawet fajne tylko ten plasik w podeszwie jakosc mnie sceptycznie nastawia. Czy to nie przeszkadza podczas biegu takie utsztywnienie plastikiem i czy jakbym maskoczyła z całej siły na jakaś gałąź czy cos twardego śródstopiem to czy by ten plasik to wytrzymał?? może ktoś z was coś wie?
- Karola
- Zaprawiony W Bojach
U mnie w rodzinie męska połowa ma takie butki i dla kogoś komu jest wiecznie gorąco w stopy to są świetne buty, wygodne i przewiewne. Przy bieganiu w takim terenowym, kurzacym się podłożu łatwo brudzą się w środku od spodu. Mająa wyjmowaną wkładke i łatwo je wyprać i szybko schną.
W Hypernowie czy Centrum Piast jak to nazywają jest dużo lepszy Planet Sport z bardzo cierpliwą obsługą.
W Hypernowie czy Centrum Piast jak to nazywają jest dużo lepszy Planet Sport z bardzo cierpliwą obsługą.
- Ojla
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka w maratonie: 3:43:37
- Kontakt:
Byłam w piątek w Markach w Giacomellim. Butów nie kupiłam. Opaski, którą przede wszystkim chciałam kupić - też nie - wogóle nie było. W końcu kupiłam obok w Adlerze - za 4,90 PLN
(tę już z ciekawości, co można powiedzieć o takim artykule
). Może bym i coś znalazła, ale byłam z moim synem (mama, zobacz te koszulki piłkarskie!, o choć zobacz jakie super korki! itp - brak warunków:().
Jola

Jola
Pozdrawiam, Jola