Jakie buty dla niewielkiej dziewczyny
- Rudzik
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
- Kontakt:
Kledzik Ty chcesz mnie przyprawic o zawal serca i koszmary juz widze te schodzace paznokcie ...zdjecia naprawde dajace do myslenia i na 100 % dostosuje sie do Waszych rad. Karolla jutro wpadne do salonu adidasa poprzymierzac rozne modele choc powiem uczciwie nie przepadam za ta firma z wiedomych powodow (niektorzy dresy czy buty adidasa traktuja jako element przetargowy swojej wartosci koszmar...kolesie nigdy nie grajacy w kosza biegaja od rana do nocy w super butach i koszulkach przeznaczonych do prawie wyczynowego uprawiania sportu w dodatku nabijajacy sie np z biegajacych). Pozdrawiam
gg 46090
- Karola
- Zaprawiony W Bojach
Ja zaczęłam przygodę z tą marką wiele, wiele lat temu w czasie zwiedzania daleko pewnego miasta. Trafiłam na przecenę (była koniec lata) i kupiłam takie sportowe buty, ale bardziej do chodzenia, bez amortyzacji. No i potem przez 10 dni chodziłam i chodziłam z przewodnikiem w wydaniu książkowym. Buty się spisały znakomicie.
Dresiarze kupują inne buty, nie do biegania. Sama widziałam.
Dresiarze kupują inne buty, nie do biegania. Sama widziałam.
- Rudzik
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Karola masz racje dresiarze wola bajeranckie butki do koszykowki np bo te do biegania to dla nich wiocha (i cale szczescie) Wlasnie wracalam teraz z pracy i widzialam takich 5 ubranych kolesi od stop do glow w super sportowe ciuszki...nadjezdzal autobus oni biegiem a zadyszka juz po 30 m GRATULUJE hehhe mialam spora satysfakcje patrzac na to 

gg 46090
- Karola
- Zaprawiony W Bojach
To Rudziku jakichś początkujących widziałaś, bo ja kupowałam buty z takimi co narzekali że teraz to są czarne, a oni tydzień wcześniej kupili jakie były czyli granatowe (wszystko metalic
rewelacyjnie wygladały
).