Przyjmuję życzenia 365dni w roku. Zmieściłaś sięstrasb pisze:Nie było mnie tu parę dni, więc mam nadzieję, że wybaczysz takie spóźnione życzenia.

Moderator: infernal
Ja tez, ja tez..limeryki-zagadki. Ja mam 9 do ułożenia, a Ty ?W tym roku, o ile znajdę chęci, wierszyki na prezentach będą w formie zagadek. A co, niech rodzina się głowi, dla kogo podarki
jak dziś pamiętam pierwszą Wigilię po śmierci mojego taty; ale się tego baliśmy, bardziej niż Zaduszek; takie rzeczy trzeba jakoś przejść i tyle - nie ma dobrych rad, ale mogą starczyć ciepłe sercaPróbuję się czymś zająć, ale nijak jest.
Przecież połowa ludków na forum tyle biegamihumor pisze:Trzy kółka poszły szczekac, zdrowo Pani pobiegała tego roku, zaiste zdrowo.
Co powiesz na pomysl modnej ostatnio w UK Jack? http://agirlcalledjack.com/2013/11/28/h ... ing-paper/Aniad1312 pisze:Koncepcja opakowania w trakcie toku myślowegozoltar7 pisze:nie zapomnij sfotografować i wrzucić na bloga zdjęcie zapakowanych twoją ręką prezentów... ostatnie były zajeb...to znaczy chciałem powiedzieć cudne.
to się zdarza dość powszechnie, nawet nieco starszym dzieciom;I nagle słyszę w tle głos Młodego: "Zuza, zamknij tę lodówkę, ciocia nie widzi co jej pokazujesz"
Jaki wysiłek? No co ty. Lajtowo będzieAniad1312 pisze:Nie jestem teraz w formie na wysiłek obozowy, więc mogłoby być ciężko.