Pulsometer z gps trzy możliwośći użytkowania która najlepsza

walek77
Dyskutant
Dyskutant
Życiówka na 10k: 43,29
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Witam mam nietypowe pytanie posiadam sensor micoacha który mierzy odległość(dodany przy zakupie butów) itp ale nie posiadam paska do monitoru tętna pytanie brzmi czy opłaca mi sie dokupywać pasek i obserwować trening na smartfonie z aplikacją adidasa tylko podobno nie można exportować pliku gpx :/ czy może sensor micoach jakimś cudem zadziałałby z pulsometrem polara/garmina do którego sensora gps bym nie dokupywał czy trzecia opcja kupić sam pulsometr polara/garmi i nadajnik pulsu łączył by się z endomondo gdzie lub inna aplikacja gps na smartphona dzieki czemu miałbym dystans z pulsem ?
Co o ty sądzicie i czy są takie możliwości pozdrawiam.
PKO
Kolaj
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 48
Życiówka w maratonie: 4:50

Nieprzeczytany post

Micoach o ile pamiętam pracuje w standardzie ant+ zatem powinien się bez problemu dogadać z Garminem.
walek77
Dyskutant
Dyskutant
Życiówka na 10k: 43,29

Nieprzeczytany post

czyli Polar Rs300X też sobię porawdzi z micoachem ? Bo jednak z moimi funduszam to max co mogę kupić a po co mam wydawać jeszcze na sensor gps jak mam sensor micoacha.
Awatar użytkownika
SportKonsulting
Wyga
Wyga
Życiówka na 10k: brak
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Pulsometry Polar nie są kompatybilne z systemem ANT+. Z RS300X współpracuje jedynie sensor biegowy Polar S1 (i sensor GPS Polar G1).
Jaki masz telefon? Czy znajduje on się na liście: http://www.polar.com/pl/produkty/akceso ... _bluetooth?
dex.ter
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: 41,31
Życiówka w maratonie: 4h

Nieprzeczytany post

micoach nie współpracuje z garminem 405 na pewno - sprawdzałem
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ