Pozd.
Rolli
Moderator: infernal
To sprubuj troch srednie dystansy. Ludzie nie wiedza nawet jak szybko umia biegac. Poczytaj jakie Bylon robi postepy.panucci10 pisze:dla mnie wyniki zajebiste! chciałbym kiedyś takie mieć! mimo Twojego niezadowolenia wielkie gratulacje za walke, szczególnie za te 500m bez wiary
!
właśnie próbujeRolli pisze:To sprubuj troch srednie dystansy. Ludzie nie wiedza nawet jak szybko umia biegac. Poczytaj jakie Bylon robi postepy.panucci10 pisze:dla mnie wyniki zajebiste! chciałbym kiedyś takie mieć! mimo Twojego niezadowolenia wielkie gratulacje za walke, szczególnie za te 500m bez wiary
!
eeee Panucci spokojnie powinieneś tyle nabiegać....panucci10 pisze:właśnie próbujeRolli pisze:To sprubuj troch srednie dystansy. Ludzie nie wiedza nawet jak szybko umia biegac. Poczytaj jakie Bylon robi postepy.panucci10 pisze:dla mnie wyniki zajebiste! chciałbym kiedyś takie mieć! mimo Twojego niezadowolenia wielkie gratulacje za walke, szczególnie za te 500m bez wiary
!
pierwszy mój cel to 1km - 3:05
tiaaa jasne! jak próbowałem w listopadzie przebiec 1km na maxa to prawie tam umarłem a nabiegałem 3:15! Oddechowo dochodziłem do siebie prawie godzine!miniozam pisze:właśnie próbujepierwszy mój cel to 1km - 3:05
eeee Panucci spokojnie powinieneś tyle nabiegać....
Sylw3g pisze:Otwórz się ;]