ORLEN Warsaw Marathon 2014

Informacje o nowych biegach, wrażenia, przemyślenia, poszukiwanie towarzystwa i inne startowe duperele.
tombzd74
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 39:56 min
Życiówka w maratonie: 3.15:46

Nieprzeczytany post

f.lamer pisze:
tombzd74 pisze:medale w zeszłej edycji mieliście do d...y
a wszystkie orgazmy udawałam!
Jeśli musisz mnie cytować to proszę rób to poprawnie.

Pozdrawiam
T
TomB

HM 1:27:04
M 3:15:46
PKO
Awatar użytkownika
WojtekM
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

tombzd74 pisze: [...] losowanie samochodu. [...] Chyba nie ma sensu porownywac MW z Orlenem bo przecież inne pieniadze sa na stole.

i kawior w punktach odżywczych.
łatwo wydaje się nie swoje pieniądze, prawda?
Go Hard Or Go Home
Awatar użytkownika
f.lamer
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: czydzieści9ipół
Życiówka w maratonie: czydzwadzieścia

Nieprzeczytany post

tombzd74 pisze:Jeśli musisz mnie cytować to proszę rób to poprawnie.
przedkładam sens wypowiedzi ponad brzmienie literalne
Self-improvement is masturbation.
Now, self-destruction…
Piotr_Z
Dyskutant
Dyskutant

Nieprzeczytany post

f.lamer pisze:
tombzd74 pisze:Jeśli musisz mnie cytować to proszę rób to poprawnie.
przedkładam sens wypowiedzi ponad brzmienie literalne
Sorry f.lamer, ale sens Twoich wypowiedzi jest taki, że sam pięknie wytykałeś błędy organizatora a gdy robi to ktoś inny to się go czepiasz o pierdoły i łapiesz za słówka.
Przepraszam ale musiałem to napisać bo Twoja aktywność w zwracaniu innym uwagi mnie drażni. Mam prośbę f.lamer - czy możesz przestać? Dziękuje.
5 km 00:22:32 (Grand Prix Pionek 13.10.2013), półmaraton 01:58:57 (8 Półmaraton Warszawski 2013) maraton 04:13:37 (35 MARATON WARSZAWSKI 2013)
Awatar użytkownika
f.lamer
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Piotr_Z pisze:sam pięknie wytykałeś błędy organizatora a gdy robi to ktoś inny to się go czepiasz o pierdoły i łapiesz za słówka.
Przepraszam ale musiałem to napisać bo Twoja aktywność w zwracaniu innym uwagi mnie drażni. (...) czy możesz przestać?
czyli mogę czepiać się orlenu, ale innych forumowiczów już nie?
dziękuję, nie skorzystam. wygodnie się siedzi w loży szyderców
Now, self-destruction…
Awatar użytkownika
ORLEN Warsaw Marathon
Stary Wyga
Stary Wyga

Nieprzeczytany post

Ruszamy z oficjalnym cyklem treningowym ORLEN Warsaw Marathon 2014! Zajęcia biegowe będą odbywać się w 6 miastach w Polsce, pod fachowym okiem profesjonalnych trenerów. Więcej o oficjalnych treningach, które startują już w najbliższą niedzielę, znajdziecie klikając w link http://orlenmarathon.pl/node/86.
wierciu
Wyga
Wyga
Życiówka na 10k: 44:04
Życiówka w maratonie: 3:21:26

Nieprzeczytany post

ORLEN Warsaw Marathon pisze:Ruszamy z oficjalnym cyklem treningowym ORLEN Warsaw Marathon 2014! Zajęcia biegowe będą odbywać się w 6 miastach w Polsce, pod fachowym okiem profesjonalnych trenerów. Więcej o oficjalnych treningach, które startują już w najbliższą niedzielę, znajdziecie klikając w link http://orlenmarathon.pl/node/86.

W informacji na stronie jest napisane, że na zajęciach będzie sprawdzana lista obecności, żeby rozliczyć uczestników z 70% zajęć które uprawniają do bezpłatnego startu oraz odbioru pakietu startowego. Dlatego mam dwa pytania:

1. Czy na trening trzeba się wcześniej zapisać czy na pierwszych zajęciach będą tworzone listy.
2. Co z osobami które już zapłaciły za start a ukończą 70% zajęć? Czy pieniądze będą zwrócone?
5 km: 18:15
10 km: 38:09
21 km: 01:24:54
42 km: 03:06:28
tombzd74
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 39:56 min
Życiówka w maratonie: 3.15:46

Nieprzeczytany post

O tym pisałem wcześniej, ale niektóre osoby z forum uważają ze się czepiam i myślę o kawiorze na punktach odżywczych, albo wydaje czyjeś pieniądze. Po prostu głodnemu chleb na myśli. Szkoda gadać, polemika z niektórymi nie manie ma sensu, bo pozjadali wszystkie rozumy. :bleble:

Brawo Orlen!! - tylko dlaczego tak późno :-) Zazdroszczę tym co mogą skorzystać i życzę powodzenia:-). Może coś teraz się ruszy.

Pozdrawiam
T
TomB

HM 1:27:04
M 3:15:46
Awatar użytkownika
PanTalon
Stary Wyga
Stary Wyga
Życiówka na 10k: 45:36
Życiówka w maratonie: 03:58

Nieprzeczytany post

nie wiem jak w innych miastach ale w Warszawie to miejsce chyba nieszczególnie dobrane
i o co chodzi z tym Food ID i Product Test ?
Awatar użytkownika
Anja.
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 1'02'46

Nieprzeczytany post

Foot id and product test to wharever, ale o co chodzi ze zbiórka pod błękitnym wieżowcem, w środku biegowego niczego ? Ani tam stadion, ani las, ani sklep asicsa ani nic związanego z bieganiem: wtf???? Jakby bulwary nad Wisła jeszcze były czynne, to mozna zrozumieć: spotykamy sie przy metrze i dzida nad Wisle. No nie ogarniam co było genezą :)
W każdym razie inicjatywa cenna ale chyba fajniej byłoby sie spotkać na Agrykoli (nadal nad Wisle mozna lecieć, jest podbieg, stadion, albo ja wiem, w kampinosie lub nawet lesie kabackim ;)
Awatar użytkownika
f.lamer
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Anja. pisze: zbiórka pod błękitnym wieżowcem, w środku biegowego niczego
może w planach jest siła biegowa na klatce schodowej?
po prawdzie to jest tam w okolicy malutki ogród krasińskich. w dodatku - zdaje mi się - częściowo ciągle remontowany
Now, self-destruction…
Awatar użytkownika
ORLEN Warsaw Marathon
Stary Wyga
Stary Wyga

Nieprzeczytany post

wierciu pisze:
ORLEN Warsaw Marathon pisze:Ruszamy z oficjalnym cyklem treningowym ORLEN Warsaw Marathon 2014! Zajęcia biegowe będą odbywać się w 6 miastach w Polsce, pod fachowym okiem profesjonalnych trenerów. Więcej o oficjalnych treningach, które startują już w najbliższą niedzielę, znajdziecie klikając w link http://orlenmarathon.pl/node/86.

W informacji na stronie jest napisane, że na zajęciach będzie sprawdzana lista obecności, żeby rozliczyć uczestników z 70% zajęć które uprawniają do bezpłatnego startu oraz odbioru pakietu startowego. Dlatego mam dwa pytania:

1. Czy na trening trzeba się wcześniej zapisać czy na pierwszych zajęciach będą tworzone listy.
2. Co z osobami które już zapłaciły za start a ukończą 70% zajęć? Czy pieniądze będą zwrócone?
1. Listy będą tworzone na pierwszych zajęciach i uzupełniane podczas kolejnych treningów.
2. Osoby, które opłaciły już wpisowe, a uzyskają 70% frekwencji na treningach, otrzymają zwrot pieniędzy.
Awatar użytkownika
ORLEN Warsaw Marathon
Stary Wyga
Stary Wyga

Nieprzeczytany post

PanTalon pisze:nie wiem jak w innych miastach ale w Warszawie to miejsce chyba nieszczególnie dobrane
i o co chodzi z tym Food ID i Product Test ?
Oprócz zajęć praktycznych uczestnicy treningów otrzymają zaproszenie do udziału w oficjalnych testach obuwia ASICS. Testy obuwia zostaną poprzedzone trójwymiarowym skanowaniem stopy w ramach tzw. badania Foot ID.

Szczegóły dotyczące tych testów podane są na stronie http://www.orlenmarathon.pl/node/86. Zapraszamy do udziału wszystkich, którzy chcą poprawić jakość biegania.
Awatar użytkownika
ORLEN Warsaw Marathon
Stary Wyga
Stary Wyga

Nieprzeczytany post

Anja. pisze:Foot id and product test to wharever, ale o co chodzi ze zbiórka pod błękitnym wieżowcem, w środku biegowego niczego ? Ani tam stadion, ani las, ani sklep asicsa ani nic związanego z bieganiem: wtf???? Jakby bulwary nad Wisła jeszcze były czynne, to mozna zrozumieć: spotykamy sie przy metrze i dzida nad Wisle. No nie ogarniam co było genezą :)
W każdym razie inicjatywa cenna ale chyba fajniej byłoby sie spotkać na Agrykoli (nadal nad Wisle mozna lecieć, jest podbieg, stadion, albo ja wiem, w kampinosie lub nawet lesie kabackim ;)
Błękitny wieżowiec to orientacyjnie podane miejsce zbiórki, treningi będą się odbywać w Ogrodzie Krasińskich i Ogrodzie Saskim:)
wierciu
Wyga
Wyga
Życiówka na 10k: 44:04
Życiówka w maratonie: 3:21:26

Nieprzeczytany post

Super pomysł. Dużo łatwiej będzie się przygotować w grupie niż samemu. Szczególnie, że trening będzie stricte pod maraton.
5 km: 18:15
10 km: 38:09
21 km: 01:24:54
42 km: 03:06:28
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ