Witam,
Mam pytanie dotyczące ładowania zegarka fr10. Ostatnio ładowałem go przez 3h i w końcu postanowilem go odłączyć bateria byla naładowana całkowicie. Podłączyłem zegarek ponownie do komputera aby sprawdzić czy będzie się jeszcze ładował. Okazało się że nadal się ładuje. Szukałem w dołączonych książeczkach ile powinno się ładować, ale nic nie pisało.
Dlatego pytam się was, czy wiecie z własnego doświadczenia ile powinno się ładować fr10?
Pytanie do użytkowników Garmina fr10
-
- Wyga
- Życiówka na 10k: 36:30
- Życiówka w maratonie: brak
-
- Wyga
- Życiówka na 10k: 36:30
OK, dzięki za odpowiedź. Szkoda że nie można znaleźć dokładnej informacji o ładowaniu na stronie producenta.
Mam jeszcze jedno pytanie, które zapomniałem zadać. Otóż chodzi mi o wodoszelność. Czy przy bardzo mocnym deszczu lub śniegu powinienem obawiać się o to czy zegarek jest suchy? Czy wytrzyma silne deszcze?
Mam jeszcze jedno pytanie, które zapomniałem zadać. Otóż chodzi mi o wodoszelność. Czy przy bardzo mocnym deszczu lub śniegu powinienem obawiać się o to czy zegarek jest suchy? Czy wytrzyma silne deszcze?
- jedz_budyn
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 46:45
Co do ładowania.... W fenixie np. gdy ładuje jest spora różnica miedzy osiągnięciem 100% a ładowaniem przez noc.... Różnica w późniejszym działaniu nawet 1/3.