Lista prezentów dla biegaczki

Dziewczyny - to nasze miejsce.

Moderator: beata

kateglory
Wyga
Wyga
Życiówka na 10k: 40m00s
Życiówka w maratonie: 2h59min09s.
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Ja tam od Mikołaja wolę prezenty niebiegowe, ale jakby przyniósł Garmina 620 to bym nie pogardziła...
New Balance but biegowy
Awatar użytkownika
zapa
Stary Wyga
Stary Wyga
Życiówka na 10k: 46:00
Życiówka w maratonie: 03:48:52
Kontakt:

Nieprzeczytany post

gocu pisze: Tego "buffa" to wrzuć do kategorii "do 25zł". Kupowanie oryginału to marnowanie pieniędzy.
Oj, pozwolę sobie się za Tobą nie zgodzić.

Miałeś w rękach i biegaleś w prawdziwym Buffie?

Skoro tak piszesz, to mam wrażenie, że nie.
Zapraszam: http://www.biegamblog.pl - wyjątkowy blog o bieganiu :) - testy, recenzje, porady, relacje,
Magnesion
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Wiec w czym prawdziwy buff jest lepszy od nieprawdziwego?
emmy
Dyskutant
Dyskutant

Nieprzeczytany post

Drugi raz tego wieczoru czytam o bieganiu z telefonem dla bezpieczeństwa. Będziecie z niego strzelać fleszem? Czy raczej chodzi o to żeby nikt w domu nie czytał SMS, wiec dla bezpieczeństwa lepiej go zabrać ze sobą.
Awatar użytkownika
katekate
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 45.18
Życiówka w maratonie: 3.42.11

Nieprzeczytany post

ja mam taki oldskulowy, że jak mnie ktoś zaatakuje, to mogę użyć go jak cegły na głowę
komentarze
nic nie muszę, mogę wszystko
Awatar użytkownika
Anja.
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 1'02'46

Nieprzeczytany post

Emmy, dobre :) tak, zeby nasze brzydsze połowy nam nie grzebaly na mejlu, Facebooku lub w smsach :) niektóre z nas być moze po to by jak sie zgubia, moc zadzwonić i wyszczebiotac "kochanie zgubiłam sie przyjedzie po mnie" względnie "nogi mnie bola " :
A ja zabieram komórkę bo mam tam runkeepera. Pare razy jak polecialam w nieznany las, telefon był po to by w razie czego nie robić z siebie idiotki tylko odpalić Google maps i sie spozycjonowac. Ale faktycznie zdarzyło mi sie to moze z 3 razy :)
Dla bezpieczeństwa to nie ma jak kombo: z kolana w jajka, prawy prosty w tzw ryj ( pięknie odsłonięty ) i szybkie wycofanie sie na z góry upatrzone pozycje (ale mam dziś głupawke :bum: )
Awatar użytkownika
cava
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

emmy pisze:Drugi raz tego wieczoru czytam o bieganiu z telefonem dla bezpieczeństwa. Będziecie z niego strzelać fleszem? Czy raczej chodzi o to żeby nikt w domu nie czytał SMS, wiec dla bezpieczeństwa lepiej go zabrać ze sobą.

Chodzi o to, że jak sobie np. skręcisz nogę i będziesz leżeć w krzakach w lesie, to możesz zadzwonić po pomoc a nie tylko powoli przymarzać do podłoża.

Po prostu wypadki się zdarzają. Niebezpieczeństwo nie zawsze oznacza konieczność bronienia się przed napastnikiem.
Możesz zahaczyć nogą ostrą gałąź i się poharatać tak mocno, że nie będziesz w stanie iść.

Opisywałam na tym forum, jak się z mężem na spacerek rowerowy na lody wybraliśmy bez telefonów.
Bo lato, ciepło, po mieście i niedaleko od domu.
Skończyło się moim bieganiem po prośbie po obcych ludziach, żeby od kogoś komórkę pożyczyć i móc wezwać pogotowie. A mąż w tym czasie leżał sam na chodniku i się na niego wykrwawiał.
ODPOWIEDZ