Odzież do biegania w okresie jesiennym

Awatar użytkownika
ART
Stary Wyga
Stary Wyga
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Cześć
Tak jak w temacie, czy móglibyście polecić bluzy, ciepłe koszulki na okres jesieni ? Spotkałem sie z firmą Accapi- może ktoś już używał wyrobów tej marki ? Inne propozycje ? Odzież powinna chronić przed zimnem i wiatrem :)
GG 8441181
PKO
feito
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

na poczatek NEWLINE z artykulikiem
jesli to to czego szukasz to znajdziemy tez najblizszy dla Ciebie adres sklepu. Jak nie - to bedzie ciag dalszy :)

(Edited by feito at 6:17 pm on Aug. 22, 2003)
..a czasem też  b r z y d k i      :)
Awatar użytkownika
ART
Stary Wyga
Stary Wyga

Nieprzeczytany post

Jest OK, tylko gdzie to można kupić w Łodzi lub okolicach - tak żeby mozna było przymierzyć.
GG 8441181
Awatar użytkownika
krzysztof
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

czesc,
bylbym chetny na Newline , tylko prosze o podpowiedz
czy w okolicach Trojmiasta jest jakis sklep z ta odzieza ?
Jesli nie to prosze o podpowiedz apropo rozmiarowki:
185cm wzrost, szczuply , jaki rozmiar leginsow, bluzy, Tshirt? dzieki, krzysiek
Run Forrest Run
kub
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

A może ktoś poradzi buty do biegania po błotku ze śniegiem? Teraz mam Reebok Premier Road i są idealne (dzięki romek), ale w zimie w mojej okolicy odśnieżają ok 9 a ja biegam ok 6 i chyba mogę mieć problemy?
kuba
Awatar użytkownika
RadekW
Stary Wyga
Stary Wyga

Nieprzeczytany post

Do Krzysztofa,
Niestety, New Line nie można kupić w sklepach trójmiejskich. Musimy zadowolić się zakupami 'na odległość'. Jesteś wyższy ode mnie (185 cm przy moich 179 cm), jednak wydaje mi się, że mieścimy się w tym samym przedziale rozmiarowym New Line, czyli rozmiarze L. Przekonuje mnie o tym fakt, że leginsy L-ki, sa troszeczkę za długie, więc dla ciebie - byłyby idealne. Aktualnie czekam na ogłoszenie nowej kolekcji jesienno - zimowej NewLine gdyż chcę nabyć leginsy jesienne i lekką bluzę termiczną. W kwestii szczegółów, to możesz do nich pisać: newline@post.pl
Jeżeli chciałbyś zobaczyć i 'dotknąć' ich produkty, to ewentualnie możemy sie spotkać, (najlepiej we Wrzeszczu, gdyż tam pracuję).
Pozdrawiam,
Radek
Awatar użytkownika
Marcin 1979
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Mam jedno pytanie. Ma ktoś namiary na dealera PUMY w polsce na stronie internetowej kontakt możliwy jest tylko za pośrednictwem mail-a którego nie ma. Za każdym razem gdy coś wysyłam pod tamtejszy adres zwracana jest informacja o niemożności wysłania poczty pod ten adres. Namiary te potrzebne mi są ponieważ upatrzyłem sobie spodnie na sime Pumy właśnie Urban Chic Gray, tylko nie wiem gdzie można je kupić i za ile.
Może zna ktoś jakieśsklepu Pumy gdzie mógłbym nabyć te spodnie w okolicach Katowic. Drugie pytanie czy ktoś je posiada i mógłby podzielić się opiniami.
Zimowy podpis
Huhuha  huhuha
Awatar użytkownika
krzysztof
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Radek,
Dziekuje za pomoc, rozejrze sie po kolekcji i zloze zamowienie, pozdrawiam, krzysiek
Run Forrest Run
Awatar użytkownika
anton
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

jakość plus rozsądna cena New line ta firma zajmuje się ubieraniem od stóp do głów biegaczy, triatlonistów, i rowerzystów. Profesjonalne tkaniny z patentami . biebam cały w new line cały rok. W warszawie jest dostępny. ale można go też kupić wysyłkowo.
anton
Awatar użytkownika
Newline
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Już w przyszły poniedziałek ( tj. 8.09) startujemy z nową stroną poświęconą Newline. Bęfzie to strona www.newline.pl
Znajdą siętam nasze promocje oraz najnowszy katalog z cennikiem.

Zapraszam
Rafał
Przedstawiciel Newline
Awatar użytkownika
Marcin 1979
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Chłopie nawet nie wiesz jak się ciesze. Jeszcze dodajcie do sklepu oferte butów a na bank ludzie biegający do was będą zaglądać.
Zimowy podpis
Huhuha  huhuha
lcs
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

no i jeszcze  zeby mozna bylo zamowic te rzeczy przez internet do byloby zupelnie cool
magi
Dyskutant
Dyskutant

Nieprzeczytany post

hmmm
juz dawno doszedlem do wniosku, ze bieganie jest niezle napedzajacym sie biznesem :)
qrcze leginsy za 200zl... no to ja w zwyklych dresach, z ktorych oderwe piekne 4 paski przebiegam zime i nie bede mial gorszego efektu.

Widzial ktos moze leginsy tansze niz to co Newline oferuje? Niekoniecznie adidasy i inne takie "wypasione".
Jest jakas nizsza/srednia półka z ciuchami?

Powoli sytuacja przypomina mi kolesi na rolkach smigajacych na Bloniach w Krakowie, przyjezdzajacych tam w tym celu super brykami. Dodatkowo są ubrani w najnowsze kurtałki za 500zeta w górę. (smiesznie wygladalo kiedys jak przy +25 stopnaich wieczorem koles smigal w takiej grubej kurtce i kapelusiku na glowce + extra szerokie spodnie... w dodatku pod prąd rozjezdzajac spoconych, biegajacych AGHowskich i UJotowkich).

Ja chce biegac, a nie brac udzial w cyrku "sztuka dla sztuki" :))

serio nie ma nic tanszego ??

magi
Awatar użytkownika
Irko S
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

W Tesco w Częastochowie można kupić fajną kurtkę. Wierna podróbka Newlina za jedyne 39 PLN. To jest sztuka dla sztuki:)
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ