Gdzie w okolicach Katowic jest dobry sklep, w którym mogę wybrać strój do biegania (spodenki + koszulka) - nie top do aerobicu!
Gdzie jakiś sklep, w którym jest wybór butów?
guzik
Sklep w okolicach Katowic
- guzik
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
- Kontakt:
-
- Stary Wyga
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
> Gdzie w okolicach Katowic jest dobry sklep, w którym
> mogę wybrać strój do biegania (spodenki + koszulka)
Ogolnie pelna zguba, czlowieku
Takich sklepow tu jak na lekarstwo. Zagladnij do GO Sport przy Geancie - maja fajne spodenki i koszulki biegowe, ale tylko do rozmiaru L. Jest tez kilka skarpet biegowych. W samym Geancie jest TAF i troche butow, ale jak to w Polsce - na regalach z opisem "biegowe" leza jakies plastikowe zelazka z Matplanety. Trzeba szukac, czasem sie cos trafi. Maja tam teraz przeceny i udalo mi sie kupic NB 714 (sa tylko od 45 w gore), sa tez Nike Air Skylon Triax (do 43). Mozesz tez badnac Iga Sport w samym centrum na koncu Mlynskiej, ale na podobnej zasadzie. Zamowione buty sciagaja mi tam juz 3 miesiac z centralnego magazynu Nike i jakos trace nadzieje.
> mogę wybrać strój do biegania (spodenki + koszulka)
Ogolnie pelna zguba, czlowieku

kamil
- Mikael
- Zaprawiony W Bojach
Trzeba troszkę poszperać... Jest jeszcze Giacommeli Sport w Czeladzi i Mikołowie i Zabrzu (przy realach i auchanie), jakiś sportowy w Plejadzie w Bytomiu, w Katowicach jest jeszcze parę firmowych sklepów Adidasa, Nike. W każdym z wymienionych znajdziesz buty i coś do ubrania też.
Ja polecam też małe sklepy - często jest tam milsza obsługa, a i coś czasem można utargować.
Sam kupowałem buty w Mysłowicach w sklepie na ul Przemszy. Mają tam buty różnych marek i coś do ubrania.
Ja polecam też małe sklepy - często jest tam milsza obsługa, a i coś czasem można utargować.
Sam kupowałem buty w Mysłowicach w sklepie na ul Przemszy. Mają tam buty różnych marek i coś do ubrania.
Któż jak Bóg!