GDAŃSK - ul. Kazimierza Górskiego 1. Sobota 9:30!
-
- Wyga
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Hejka.
Chyba najbliżej masz stadion GOKF na Grunwaldzkiej.
W pobliskim parku Reagana główne ścieżki są żwirowe/utwardzane lub betonowe
Typowo miękka nawierzchnia tylko w bocznych ścieżkach lasku parku, na plaży lub w regularnym lesie trójmieskim.
No i zapraszamy w soboty o 9:00 na trening na stadionie AWFiS Gdańsk na Żabiance.
Chyba najbliżej masz stadion GOKF na Grunwaldzkiej.
W pobliskim parku Reagana główne ścieżki są żwirowe/utwardzane lub betonowe
Typowo miękka nawierzchnia tylko w bocznych ścieżkach lasku parku, na plaży lub w regularnym lesie trójmieskim.
No i zapraszamy w soboty o 9:00 na trening na stadionie AWFiS Gdańsk na Żabiance.
-
- Zaprawiony W Bojach
Zapraszamy dokładnie w sobotę na 9.30 na AWFiS Nowego Kolegę oraz wszystkich chętnych do ruchu...
-
- Zaprawiony W Bojach
Zapraszamy na sobotnie zajęcia biegowe wszystkich chętnych biegaczy i tych, którzy chcą zacząć się ruszać. Rozpoczęliśmy już też kąpiele w Zatoce...
-
- Zaprawiony W Bojach
Zapraszamy na sobotę na ostatnie oficjalne zajęcia w tym roku, co nie znaczy,że nie będziemy się spotykali na bieganie!Do zobaczenia!
-
- Zaprawiony W Bojach
Jutro dla chętnych oczywiście zajęcia biegowe o stałej godzinie 9.30.
- kcm4
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: 00:46:17
- Życiówka w maratonie: 03:54:23
- Kontakt:
Bardzo ciekawy, motywujący oraz inspirujący artykuł. Polecam
Biegnąc, ucieka przed śmiercią...
Półmaraton po buszu ... łaaa
Biegnąc, ucieka przed śmiercią...
Półmaraton po buszu ... łaaa
-
- Zaprawiony W Bojach
Jeśli wiatr Was nie porwie, to w sobotę zapraszamy na bieganie!
-
- Zaprawiony W Bojach
W sobotę oczywiście przedświąteczne zajęcia.
-
- Zaprawiony W Bojach
ŻYCZĘ Wszystkim SPOKOJNYCH ŚWIĄT ORAZ SPEŁNIENIA MARZEŃ W NOWYM ROKU (NIE TYLKO TYCH BIEGOWYCH).
- kcm4
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: 00:46:17
- Życiówka w maratonie: 03:54:23
- Kontakt:
Wszystkie naj naj z okazji świąt, życzę systematyczności w treningach oraz wytrwałości w dobieganiu do mety.
Zapożyczając myśl od lotników, życzę tyle samo przekraczania linii METY co przekroczeń linii STARTU.
Zainspirował mnie pomysł na choinka zapodany przez BBL i swoją w tym roku pięknie udekorowałem , poniżej zamieszczam fotkę.
Zapożyczając myśl od lotników, życzę tyle samo przekraczania linii METY co przekroczeń linii STARTU.
Zainspirował mnie pomysł na choinka zapodany przez BBL i swoją w tym roku pięknie udekorowałem , poniżej zamieszczam fotkę.
- Christos
- Zaprawiony W Bojach
Radosnych i ciepłych i smacznych aktywnie spędzonych świat Bożego Narodzenia dla wszystkich życzę .Krzysiek ta choinka twoja jest na medal na które sobie w pełni zasłużyłeś . Co do aktywności to dla chętnych co chcą pobiegać w święta mała grupka spotka się w czwartek o godz.10 przed głównym wejściem do lasu za AWF sobota zapewne BBL 9.30 a niedziela z biegiem natury nieoficjalnie godz 10.00.tam gdzie w czwartek . Zimy niema jeszcze w tym sezonie nie morsowałem ale nowy rok będzie okazja na nowe postanowienia
- Christos
- Zaprawiony W Bojach
Dziękuje Iwonce za pierwszą w tym sezonie wspólną zimową kąpiel w wannie zwanej zatoką Gdańską po treningu BBL 16 okrążeń to się poczuło I zapraszam wszystkich biegających i morsujących na bieganie noworoczne z kąpielą jak co roku na imprezie u morsów gdańskich .Spotykamy się o godzinie 12 przed wejściem na plażę nr 72 lecimy pobiegać kierunek Sopot o 13.15 wchodzimy na imprezę kąpiel wspólna około godz.13,40.
-
- Zaprawiony W Bojach
Jutro oczywiście biegamy i kąpiel w zatoce dla chętnych.
-
- Rozgrzewający Się
Witam,
chciałabym rozpocząć bieganie, sama się nie zmotywuję - wolę w grupie i mam kilka pytań:
-czy można dołączyć teraz w styczniu (w Gdańsku), mój poziom jest zerowy, wiek raczej średni,
-jak to wygląda organizacyjnie, czy jest miejsce żeby przebrać się w dresik na miejscu?
-do kogo ewentualnie należy się zgłosić?
-czy rozpoczynając można przychodzić co drugi tydzień? (ile czasu trwają zajęcia?)
Pozdrawiam
chciałabym rozpocząć bieganie, sama się nie zmotywuję - wolę w grupie i mam kilka pytań:
-czy można dołączyć teraz w styczniu (w Gdańsku), mój poziom jest zerowy, wiek raczej średni,
-jak to wygląda organizacyjnie, czy jest miejsce żeby przebrać się w dresik na miejscu?
-do kogo ewentualnie należy się zgłosić?
-czy rozpoczynając można przychodzić co drugi tydzień? (ile czasu trwają zajęcia?)
Pozdrawiam