Bielizna na zime ( lidl czy decathlon )
-
- Wyga
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Na stronie merlin.pl dziś wpadł mi w oko zestaw bielizny termoaktywnej za 69.99 zł.
http://merlin.pl/Stampol-komplet-bieliz ... 01865.html
Może przypadkiem ktoś korzystał z tej odzieży i mógłby się wypowiedzieć czy to coś warte czy raczej należy dać sobie spokój?
http://merlin.pl/Stampol-komplet-bieliz ... 01865.html
Może przypadkiem ktoś korzystał z tej odzieży i mógłby się wypowiedzieć czy to coś warte czy raczej należy dać sobie spokój?
-
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: 34,22
Jeśli chodzi o bieganie zimą, to wszystko zależy od tego jak trening robimy (a także od indywidualnych predyspozycji i przyzwyczajeń). Jeśli chodzi o dłuższe wybiegania, to cienki polar + wiatrówka sprawdzają się bardzo dobrze, razem z legginsami, a pod nimi krótkie spodenki (lub krótkie legginsy) w celu ochrony "strategicznych" miejsc. Przy krótszym intensywniejszym treningu polecam jednak jakiś termoaktywny longsleeve, najlepiej golf (jeśli nadal zimno na niego koszulkę) + wiatrówka.
To tylko wnioski z moich treningów, co kto lubi
To tylko wnioski z moich treningów, co kto lubi

-
- Zaprawiony W Bojach
na pewno ma najfajniejsze boty.
- Małgośka
- Rozgrzewający Się
Mnie zastanawia, bo przyznaję, że nie korzystałam, czy taka poliestrowa bielizna w ogóle coś daje. O ile jakaś profesjonalna, dobrej jakości bawełniana spełnia jakieś znaczące funkcje to czy wydawanie 100zł na poliester nie jest stratą pieniędzy? Co tak naprawdę się liczy przy wyborze takiej bielizny?
- kfadam
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 1.05
np. włókno Coolmax posiada przekrój złożony z czterech lubMałgośka pisze:Mnie zastanawia, bo przyznaję, że nie korzystałam, czy taka poliestrowa bielizna w ogóle coś daje. O ile jakaś profesjonalna, dobrej jakości bawełniana spełnia jakieś znaczące funkcje to czy wydawanie 100zł na poliester nie jest stratą pieniędzy? Co tak naprawdę się liczy przy wyborze takiej bielizny?
sześciu okręgów, pomiędzy którymi znajdują się
przewężenia. Taka budowa włókna zapewnia znacznie
lepszą, w porównaniu do włókien naturalnych (np.
bawełny), oddychalność oraz odprowadzanie wilgoci z
powierzchni ciała.
-
- Zaprawiony W Bojach
Jest. W tej cenie można kupić przyzwoitą poliamidową koszulkę albo kalesony/getry.Małgośka pisze:czy wydawanie 100zł na poliester nie jest stratą pieniędzy?
Jakość i właściwości (nie mylić ze skrajnie wysoką ceną). Mam koszulki różnych producentów z materiału o tej samej nazwie handlowej. Część z nich jest moimi ulubionymi. Jedna zaś nie jest warta nawet tego, by ją tu opisywać.Małgośka pisze:Co tak naprawdę się liczy przy wyborze takiej bielizny?
"Odbywający się przez skórę recykling energii poprawia obieg krwi, dostarczając więcej sił w życiu codziennym i sporcie." - Reebok
Buty "inspirowane są samochodowym systemem zawieszenia, który siłę uderzenia zamienia w napęd." - Adidas
Buty "inspirowane są samochodowym systemem zawieszenia, który siłę uderzenia zamienia w napęd." - Adidas