oczywiście, że tak. jednak nie o tym tutaj mowa. mowa jest o tym, że pewne rzeczy kiepsko wyglądają - nawet jeżeli ktoś je lubiGinger pisze: Osobiście stałabym na stanowisku, by każdy biegał w tym, w czym lubi.

oczywiście, że tak. jednak nie o tym tutaj mowa. mowa jest o tym, że pewne rzeczy kiepsko wyglądają - nawet jeżeli ktoś je lubiGinger pisze: Osobiście stałabym na stanowisku, by każdy biegał w tym, w czym lubi.
Kolejny twardogłowy. Nie dociera do ciebie, że to co dla ciebie wygląda kiepsko innym się podoba? Wydawałoby się że to oczywiste - dla mnie jest niepojęte, że dorosły człowiek może być taki ograniczony i nie rozumieć tego.WojtekM pisze: mowa jest o tym, że pewne rzeczy kiepsko wyglądają
A czy do Ciebie dociera, że to jest forum DYSKUSYJNE?gocu pisze:Kolejny twardogłowy. Nie dociera do ciebie, że to co dla ciebie wygląda kiepsko innym się podoba? Wydawałoby się że to oczywiste - dla mnie jest niepojęte, że dorosły człowiek może być taki ograniczony i nie rozumieć tego.WojtekM pisze: mowa jest o tym, że pewne rzeczy kiepsko wyglądają
tak, wojtekm rzeczywiście zastrzegł że to wyłącznie jego osobista opiniapehop pisze:nie dociera do Ciebie, że to co Tobie się podoba dla innych kiepsko wygląda?
f.lamer, cieszę się, że jesteś uważnym czytelnikiem i zauważyłeś, że wyraźnie zaznaczyłem gdzieś powyżej, że jest to moja opinia.f.lamer pisze:tak, wojtekm rzeczywiście zastrzegł że to wyłącznie jego osobista opiniapehop pisze:nie dociera do Ciebie, że to co Tobie się podoba dla innych kiepsko wygląda?
WojtekM pisze: ja wyrażam zwyczajnie opinie moją i moich znajomych - szorty na leginsach wyglądają zwyczajnie kiepsko i tyle. jeżeli to kogoś nie razi i chce tak biegać, bo mu się to podoba, czy cóś, to przecież niech tak biega.
Całe szczęście, że mamy wolność chociaż w tym zakresie, by nosić także kiepsko wyglądające - zdaniem innych - rzeczy.WojtekM pisze:oczywiście, że tak. jednak nie o tym tutaj mowa. mowa jest o tym, że pewne rzeczy kiepsko wyglądają - nawet jeżeli ktoś je lubiGinger pisze: Osobiście stałabym na stanowisku, by każdy biegał w tym, w czym lubi.
Zgoda, ale tylko pod warunkiem, że biegacz/ka do kompletu na nogach będzie mieć sandały. Jeżeli buty, to leginsy bez spodenek :pHeavyPaul pisze: [ciach] ładnie jest w spodenkach na leginsy!!! Jest to moje oficjalne stanowisko i zresztą jedyne słuszne stanowisko, więc dalsza dyskusja jest całkowicie bezcelowa.
Pozdrawiam
Paweł
tak, ale sandały + skarpetki :D razem ze shortami będzie kompletpehop pisze: Zgoda, ale tylko pod warunkiem, że biegacz/ka do kompletu na nogach będzie mieć sandały. Jeżeli buty, to leginsy bez spodenek :p