Co czytacie, gdy nie biegacie :)
-
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
- Kontakt:
ostatnio ojciec chrzestny super ksiażka
Prowadzisz hurtownie? www.budotechnika.warszawa.pl to propozycja dla twojej firmy!
- p1niu
- Wyga
- Życiówka na 10k: 35:21
- Życiówka w maratonie: 03:01:59
W przerwie od biegania, spowodowanej kontuzją, leci Scott Jurek po raz drugi
5km [00:17:57], 10km [00:37:34], 21.1 [01:24:03], 42.2km [03:16:59]
Potrzebujesz motywacji do biegania?
Potrzebujesz motywacji do biegania?
- cava
- Zaprawiony W Bojach
"Dotknięcie pustki" Joe Simpsona.
Na film nie poszłam celowo, ale książka "sama " do mnie przyszła.
Bardzo dobra książka, jak ktoś lubi takie hardkory to polecam. Potworna historia.
Na film nie poszłam celowo, ale książka "sama " do mnie przyszła.
Bardzo dobra książka, jak ktoś lubi takie hardkory to polecam. Potworna historia.
- mclakiewicz
- Zaprawiony W Bojach
"Doktor Sen" Kinga zaliczony. O ile "Lśnienia" nie lubię, jakieś takie.. bezpłciowe dla mnie, o tyle "Dr Sen" mi przypadł do gustu. Chociaż nie można mówć o kontynuacji sensu stricte; obie powieści moga życ osobnym życiem. Ten obecni King chyba bardziej mi się podoba niż ten King z lat siedemdziesiątych, inny styl, mniej straszno więcej lifestylowo.
Teraz "Świat wg Garpa" i kończymy ok książkowy.
Teraz "Świat wg Garpa" i kończymy ok książkowy.
- kulawy pies
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: słaba
- Życiówka w maratonie: megasłaba
druga część dzienników Pilcha.
ostatnio (że ja na to wcześniej nie trafiłem!!!) Moskwa-Pietuszki; Jerofiejew w pełnej krasie.
ostatnio (że ja na to wcześniej nie trafiłem!!!) Moskwa-Pietuszki; Jerofiejew w pełnej krasie.
mastering the art of losing. even more.
- cava
- Zaprawiony W Bojach
mclakiewicz pisze: Teraz "Świat wg Garpa" i kończymy ok książkowy.
Zakończenie roku z przytupem.
Daj znać jak wrażenia po lekturze.
- mihumor
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 36:47
- Życiówka w maratonie: 2:48:13
Jerofiejewa polecam też w wersji czytanej przez Romana Wilhelmiego - arcydzieło pisarskie i arcyczytanie - dużo słucham książek ale to jest dla mnie absolutny nr 1 - duży szacunek dla RWkulawy pies pisze:druga część dzienników Pilcha.
Najszybsza kupa złomu w galaktyce
Blog: viewtopic.php?f=27&t=29814&start=345
Koment: viewtopic.php?f=28&t=29813&start=2880
-
- Zaprawiony W Bojach
Pomyliłeś wątki, słuchanie audiobooka to nie czytanie. Niektórzy usilnie próbują udowodnić, że to to samo - błędy ortograficzne, interpunkcyjne i stylistyczne których kiedyś nie zrobiłoby dziecko z podstawówki jednak temu przeczą.
- mihumor
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 36:47
- Życiówka w maratonie: 2:48:13
Jaki sens ma twoja wypowiedź? Oprócz pewnej dawki złośliwości oraz próby zawężenia rzeczywistości nie widzę w niej większej głębi czy sensu. Pomijam to, że zupełnie nie zrozumiałeś tego co napisałem, kontekstu tego z cytatem itd.gocu pisze:Pomyliłeś wątki, słuchanie audiobooka to nie czytanie. Niektórzy usilnie próbują udowodnić, że to to samo - błędy ortograficzne, interpunkcyjne i stylistyczne których kiedyś nie zrobiłoby dziecko z podstawówki jednak temu przeczą.
Najszybsza kupa złomu w galaktyce
-
- Wyga
Ostatnio czytam głównie książki związane ze studiami - "Koniec historii" i "Ostatni człowiek" Fukuyamy.
- kachita
- Zaprawiony W Bojach
Jak tylko dostanę Kundla z powrotem w łapki moje, to sobie zrobię maraton z Zajdlem - chłopaki z bookrage.org dały czadu, 5 książek za co łaska, a jak to co łaska będzie powyżej średniej (która jest naprawdę niska), to będzie 6 książek. Rzadko walę reklamy, ale tę musiałam, bo to naprawdę zacna inicjatywa Pakiet oczywiście zakupiłam
[url=http://www.bieganie.pl/forum/viewtopic. ... ead#unread]Wyznania kobiety szurającej[/url] || [url=http://bieganie.pl/forum/viewtopic.php? ... ead#unread]Komentarze[/url]
[color=#BF0080][size=85]A minute on the lips, a lifetime on the hips.[/size][/color]
[color=#BF0080][size=85]A minute on the lips, a lifetime on the hips.[/size][/color]
-
- Dyskutant
- Życiówka na 10k: 52.17
- Życiówka w maratonie: marzenie na 2015
Ostatnimi czasy bardziej niż kiedyś wciągnęła mnie fantastyka. Za namową znajomego postanowiłem przeczytać serię Świat Czarownic A.Nortona i pomimo że kilka pierwszych części było super to w kolejnych powtarza się podobny schemat kreacji fabuły i zaczyna być monotonnie. Poza tym utrzymane w rewelacyjnym klimacie książki z serii Świata Dysku T. Pratchetta - specyficzny humor ale jak komuś podpasuje to wciągnie - nie wiem czy nadaje się na audiobook do biegania bo głupio bym wyglądał biegnąc i zalewając się ze śmiechu :D
Niedawno zacząłem ale jeszcze kogoś gdzieś dogonię :D