Witam,
Temat zapewne był już poruszany ale niestety nie wiem jak go szukać (w przeciwnym razie dawno bym wygooglował) stety i niestety w internecie można znaleźć każdą odpowiedź...a nawet ich nadmiar co utrudnia dotarcie do tego co nas interesuje;).
Tak więc potrzebuje darmowej aplikacji do biegania, w której będę mógł stworzyć plan treningu. Po prostu chodzi mi o to żebym mógł sobie np ustawić 3min biegu 1 chodu i tak na przemian a aplikacja na moment wyciszała muzykę i mnie informowała że czas zmienić tempo. W sumie na niczym innym mi nie zależy.
Wiem że endomondo tak potrafi ale jest to już płatna opcja co mnie nijak nie urządza.
Z góry dzięki za pomoc.
Aplikcaja do biegania na smartfona.
-
- Dyskutant
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
musisz podać jaki masz system w smartfonie, bo na różne systemy są różne programy:)
- 850
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 45 min
Ale tylko dwie dyszki, niezbyt wygórowana cena za wygodę treningu, tak mi się wydaje.Javal pisze:
Wiem że endomondo tak potrafi ale jest to już płatna opcja co mnie nijak nie urządza.
.
-
- Wyga
- Życiówka na 10k: 36:30
Na takie bajery to już trzeba wydać ze 2 dychy na tą wersję pro. Jest jedna alternatywa, z której korzystam i mnie zadowala. Na Windows Phone 8 jest aplikacja Trening Interwałowy, robi wszystko o co prosiłeś, a jest darmowa. Jedyny minus to że nie liczy ani km, ani nie pokaże ile czasu już biegniesz. Nie wiem jak to wygląda na Androidzie i IOS. Ale na WP8 spisuje się genialnie.
-
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: brak
Też właśnie zaczyna przygodę z bieganiem i potrzebowałem interwałowe odmierzanie czasu. Oczywiście ściągnąłem endomondo, ale tam każą płacić za coś więcej, nić GPS. Po sprawdzeniu wielu aplikacji polecam IntervalTime. Na innych aplikacjach do treningów interwałowych nie można zaprogramować długich czasów ćwiczeń.
E: Do obliczenia kilometrów itd używam endomondo.
E: Do obliczenia kilometrów itd używam endomondo.
-
- Dyskutant
http://runkeeper.com/home
Darmowy
Szybko łapie sygnał
Gotowe plan treningowe do pobrania
Własne plany do realizacji
Interwały wolno/spokojnie/szybko
Darmowy
Szybko łapie sygnał
Gotowe plan treningowe do pobrania
Własne plany do realizacji