Bieganie na mrozie

Biegowe "citius, altius, fortius": miejsce dla tych którzy chca biegac dalej i szybciej.
Qba Krause
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

nothing-to-do-here-template.jpg.scaled500.jpg
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
być jak brad pitt w Indiana Jonesie.

Do Things Always.

komentarze do bloga
blogspot
PKO
Tarnovia
Stary Wyga
Stary Wyga
Życiówka na 10k: 44:25
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Bardzo kolegow forumowiczow przepraszam za moj niefrasobliwy komentarz ,ktory sprowokowal kolege do udzielenia mi niezwykle trafnej i jakze pouczajacej odpowiedzi. Bede mial nauczke na przyszlosc, oj bede. Jak juz wszyscy sie dowiedzielismy bieganie na mrozie w nieodpowiednim ubiorze moze spowodowac bardzo powazne, powiedzialbym czasem nieodwracalne uszczerbki na zdrowiu. Dziekuje za ta cenna lekcje po stokroc.
5k:20:30
10k:43:25
21k-1:35:20
Awatar użytkownika
Bylon
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak

Nieprzeczytany post

KURCZĘ, tu nie chodzi o wiarę czy niewiarę, tylko o to, że piszesz mnóstwo, a przekazujesz nic. Jesteś w stanie napisać pół strony A4 (tak na oko) o Twoim bohaterskim wyczynie, jakim było bieganie przy -10 w krótkich spodenkach. Jesteś w stanie napisać kilkanaście wersów beznadziejnego pseudo-wiersza, z wymuszonymi rymami i dużą ilością powtórzeń oraz błędów ortograficznych. Chcesz pisać długie posty? Wydaje mi się, że nie ma problemu. Ja piszę takich niemało, a raczej jestem an forum akceptowany. Tylko pisz DO RZECZY, POPRAWNIE składniowo, ortograficznie i interpunkcyjnie, CZYTELNIE, i nie poświęcaj aż tyle miejsca na opisywanie swoich wyczynów.

Hannibal for King to nie parkourowiec, tylko street-workoutowiec. Natomiast zaciekawiła mnie Twoja wzmianka o nim. W jakim sensie "jest on w tym projekcie"?
"Silikon nad kolanami zapobiega ślizganiu się rąk podczas wspinania się" - patrzcie no, jakie cuda teraz produkują!
Szira
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Biegłem tego samego dnia połówkę w Krakowie i pamiętam, że były -2 stopnie. Nie wydaje mi się, żeby aż tak znacznie zimniej było na tych warszawskich "nizińach".
Obrazek
pehop
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

@Kamyk
Już tak się strasznie nie podniecaj tym Półmaratonem Warszawskim, bo temperatura była wtedy -6 (o 8:00) i praktycznie bezwietrznie - 2 m/s to nie wiatr :)
Masz tutaj linka http://tom2soc.wordpress.com/2013/03/25 ... i-relacja/. Zajrzyj do sekcji "Dzień startu".
"Niezależnie od okoliczności zewnętrznych, każdy ma niezbywalne prawo spieprzyć swoje życie tak, jak uważa to za stosowne" - by mój ojciec
Tarnovia
Stary Wyga
Stary Wyga
Życiówka na 10k: 44:25

Nieprzeczytany post

Sa jednak efekty uboczne tak ciezkich treningow w duzym mrozie jak zauwazylem.

P.S.
Nareszcie sie cos na forum dzieje, a nie ciagle ta smetna wymiana opinii. Wreszcie jakies emocje, zapomiana przez wielu pasja i poswiecenie.
5k:20:30
10k:43:25
21k-1:35:20
Awatar użytkownika
Piechu
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Mam nowego idola. Kamyk, dzięki, że jesteś.
"W bieganiu najważniejsza jest regeneracja więc ja się nie opierdalam, ja się regeneruję!" - cyt. nieskromny autor powyższego wpisu
Awatar użytkownika
kfadam
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 1.05

Nieprzeczytany post

na Boga chłopie wyluzuj bo smarujesz takie pierdoły że jedyny hip hop to twoje szare komórku wystukują na mrozie i nietylko. Chcesz biegać w mrozy w stringach, biegaj tylko nie epatuj tym wszystkich do okoła bo widok to mało ciekawy. Chcesz pisać rymy a niech ci na zdrowie tylko nie wydziwiaj jak ktoś ci zwróci uwagę że bliżej im Częstochowy.
Awatar użytkownika
Adam Klein
Honorowy Red.Nacz.
Życiówka na 10k: 36:30
Życiówka w maratonie: 2:57:48

Nieprzeczytany post

Kolega Kamyk był juz stad kiedyś usunięty i pewnie znowu zmierza do tego samego, więc jesli ktoś chciałby na pamiątkę sobie jego twórczość zachować to niech skopiuje bo prorokuje, że niedługo ich tu nie będzie.

Kamyk - nic do Ciebie nie mam ale to jest forum o bieganiu.
Tymczasem 90% treści jaka produkujesz jest nie na temat, rozumiem ze szukasz audytorium do odbioru swojej twórczości ale to nie tutaj.
Awatar użytkownika
Bylon
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Adam, dzięki za ten post powyżej. Właśnie siedziałem sobie na stronie trzeciej, przelatując oczami przez wywód Kamyka na temat zachwytu 70-80-latków jego wierszami, kiedy zrodziła się w mojej głowie myśl: "trzeba by poprosić admina o wywalenie tego indywiduum".
Na szczęście przechodzę na stronę kolejną i - chwała Bogu - Admin sam wyszedł z propozycją. ;)
"Silikon nad kolanami zapobiega ślizganiu się rąk podczas wspinania się" - patrzcie no, jakie cuda teraz produkują!
Awatar użytkownika
kulawy pies
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: słaba
Życiówka w maratonie: megasłaba

Nieprzeczytany post

Adam, nieeeee!

Kamyk jest lepszy od Chucka.
wygrał test coopera.
serio!

zdrówko
mastering the art of losing. even more.
Qba Krause
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

ja myślę, że kamyk wygrał nie tylko kupera, ale wszystkie internety :)
być jak brad pitt w Indiana Jonesie.

Do Things Always.

komentarze do bloga
blogspot
Awatar użytkownika
zoltar7
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: żenująca

Nieprzeczytany post

Qba Krause pisze:
Kamyk Drużyna Mistrzów pisze: mam talent i potencjal
masz dobre samopoczucie, za to brak ci samokrytycyzmu. wyluzuj chłopaku.
:hahaha: :hahaha: :hahaha:

Ale tak serio to może Kamyk potrzebuje pomocy specjalisty psychologa albo może nawet psychiatry. Bo to co on napisał to nie jest grafomania, że o mitomanii nie wspomnę, to jest jakiś zapis skotłowanych myśli... nie wiem, nie znam się, ale to mogą być objawy jakiś poważnych zaburzeń psychicznych. Ja bym tego nie bagatelizował. :ojoj:
Temu się darzy, kto dobrze waży.
Szczęśliwi kalorii nie liczą.
Awatar użytkownika
MikeWeidenbaum
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 36:27

Nieprzeczytany post

Nie sądziłem, że kiedyś to napiszę, ale jak czytam posty Kamyka, to tęsknię za Bukim.
deckard
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

:hahaha:
SBBP.WAW.PL
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ