Spodnie, Kurtka, Buty.
-
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Cześć! Czy w tych spodniach http://www.runnersclub.pl/product-pol-2 ... TIGHT.html, butach nike pegasus +30, kurtce 100% poliester, pod spodem koszulka z długim rękawem, przebiegam całą zimę? :D
- dirtybutclean
- Wyga
Pewnie te spodnie same biegają...Szkoda kasy na takie bajery Po za tym to nie spodnie na zimę..Za zaoszczędzoną kasę Kup sobie porządną koszulkę thermo i bluzę pod wiatrówkę.W samek koszulce i wiatrówce w mrozy nie da rady.
-
- Zaprawiony W Bojach
Jak chcesz porządne spodnie do biegania na zime to kup Dobsom r-90 + ewentualnie na duże mrozy jakieś gacie thermo za kilkadziesiąt złoty, połowe zaoszczedzisz.
-
- Wyga
ostatnią zimę przebiegałem w zwykłych leginsach z decathlonu za jakieś 60zł do tego tylko majty. na górę bluza z długim rękawem thermo himountain i koszulka z krótkim rękawem też "oddychająca" na wierzch zwykły ortalion. Jak dla mnie podstawa to rękawiczki i czapka(a właściwie coś na głowę)-bo osobiście całą zimę biegam w opasce na głowę.
- dirtybutclean
- Wyga
Dobsom na zimę za cienkie co innego R-90 Winter.
Sam w takich pomykam wczoraj miały debiut zimowy i było mi sporo za ciepło:)
Sam w takich pomykam wczoraj miały debiut zimowy i było mi sporo za ciepło:)
-
- Zaprawiony W Bojach
gocu ... zamiast skupiac sie na pierdolach, swoja niewatpliwa madrosc, inteligencje oraz bystrosc wykorzystalbys lepiej przy zakupach kolejnych butow. Nie musialbys sie wtedy zalic na forum ze iles tam przeplacilesgocu pisze:Kilkadziesiąt CZEGO?! Jezus, szlag mnie trafia, jak to lepperowskie "złoty" słyszę..Mar.co pisze:kilkadziesiąt złoty,