LoveBeer komentarze
Moderator: infernal
- siena_driver
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 49:18
- Życiówka w maratonie: brak
Piotrek, Tobie jakieś National Geo, albo inny periodyk powinno płacić za każdy trening, bylebyś zawsze takimi fotami nas (i magazyn) uraczył
- rubin
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
cudne miejsca
pamiętam jak w lutym szczytem szczęścia było dla mnie wturlanie się Doliną Chochołowską do schroniska na Hali Ornak + droga powrotna;
śniegu było powyżej linii oczu, żeby popatrzeć na Halę musiałam podskakiwać ; wtedy też dotarło do mnie, że trail to pięękna bajka
edit:
coś mi się pokiełbasiło - taka mocna to ja nie byłam oczywiście; Doliną Chochołowską do schroniska, ale na Polanie Chochołowskiej - szczyt szczęścia i ówczesnych możliwości!
pamiętam jak w lutym szczytem szczęścia było dla mnie wturlanie się Doliną Chochołowską do schroniska na Hali Ornak + droga powrotna;
śniegu było powyżej linii oczu, żeby popatrzeć na Halę musiałam podskakiwać ; wtedy też dotarło do mnie, że trail to pięękna bajka
edit:
coś mi się pokiełbasiło - taka mocna to ja nie byłam oczywiście; Doliną Chochołowską do schroniska, ale na Polanie Chochołowskiej - szczyt szczęścia i ówczesnych możliwości!
Ostatnio zmieniony 08 lis 2013, 17:00 przez rubin, łącznie zmieniany 1 raz.
- siena_driver
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 49:18
Ja znowuż żałuję, że nic na Jaworzynie nie pstryknąłem (bo w sumie czym, nokią 2mpix? ), a koledze też aparat odmówił posłuszeństwa... Będę musiał kiedyś jeszcze raz tam pobiec, tym razem ze sprzętem
Ale jak mnie po tygodniu przestały mięśnie boleć, to jestem w stanie przychylić się do zdania Moniki, że trail, a zwłaszcza taki alpejski, nie anglosaski, to piękna bajka. W płucach pusto, oczy zalane potem, nogi z waty, ale na samej górze piękno w czystej postaci
Ale jak mnie po tygodniu przestały mięśnie boleć, to jestem w stanie przychylić się do zdania Moniki, że trail, a zwłaszcza taki alpejski, nie anglosaski, to piękna bajka. W płucach pusto, oczy zalane potem, nogi z waty, ale na samej górze piękno w czystej postaci
- LoveBeer
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 34.00
- Kontakt:
-
- Wyga
- Życiówka na 10k: brak
Ano, z zazdrości się nie komentuję :P. Choć zazdroszczę tylko połowicznie, bo sama w górach mieszkam i powoli biegowo coraz dalej się w nie zapuszczam. Niestety nie na taką skalę z kondycyjnych braków no i z banalnego braku czasu....
Niemniej jesteś jednak moim ulubionym biegowym blogerem (:D) i pilnie śledzę kolejne wpisy zachwycając się trasami i fotami. Nie tylko ja zresztą. Mój niebiegający facet, jak tylko widzi, że mam forum odpalone, od razu melduje mi się przed monitorem i każe pokazywać gdzie tam Piwny Budda ostatnio pobiegał :P. Jak zacznie biegać, a niedługo pewnie zacznie, to moich zasług w tym będzie 1%, resztą podzielicie się Ty i Kiljan :P.
Niemniej jesteś jednak moim ulubionym biegowym blogerem (:D) i pilnie śledzę kolejne wpisy zachwycając się trasami i fotami. Nie tylko ja zresztą. Mój niebiegający facet, jak tylko widzi, że mam forum odpalone, od razu melduje mi się przed monitorem i każe pokazywać gdzie tam Piwny Budda ostatnio pobiegał :P. Jak zacznie biegać, a niedługo pewnie zacznie, to moich zasług w tym będzie 1%, resztą podzielicie się Ty i Kiljan :P.
- janior
- Stary Wyga
- Życiówka na 10k: 00:53:45
Wooow, zima w górach jak widać już na dobre. W tym kopnym śniegu to nieźle hardkorowo musi być, ale jaka siła potem w nogach. Foty co prawda gorsze jakościowo niż z Twojego, ale i tak są super. Jeśli masz się specjalnie obarczać ciężarem to takie też wystarczą To również mój ulubiony blog na tym forum.
- LoveBeer
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 34.00
- Kontakt:
- cafe
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 00:58
Nie wiem jak to się stało, że dopiero teraz zajrzałam do Ciebie ...
Prawdziwa uczta dla oczu, dziękuję za te kilka chwil błogości
Prawdziwa uczta dla oczu, dziękuję za te kilka chwil błogości