a w czym jest problem żeby odesłac różnicę na nr konta z którego przyszły pieniądze ?ORLEN Warsaw Marathon pisze:
Chabcio, niestety nie jesteśmy w stanie dać zniżki osobom, które już uiściły opłatę.

a w czym jest problem żeby odesłac różnicę na nr konta z którego przyszły pieniądze ?ORLEN Warsaw Marathon pisze:
Chabcio, niestety nie jesteśmy w stanie dać zniżki osobom, które już uiściły opłatę.
Maila wysłał WOSiR, a nie Orlen. Do tych, którzy brali udział w BN. Żeby nie wysyłać zniżki do tych już zapisanych na OWM, organizatorzy musieliby się wymienić bazami zawodników, co nie jest raczej specjalnie zgodne z prawem i założę się, że nikt by tego nie chciał.- uznałem, że to delikatna bezczelność wysłać maila ze zniżką do osób, które już się zapisały i opłaciły start.
Jeżeli sprzedawca daje taką możliwość, czemu nie. Tutaj korzyść dla tych, którzy zapisali się przed zmianą terminu i teraz mogą się wypisać. Dlatego nie pisałam bezpośrednio do Ciebie, w końcu działasz zgodnie z regulaminem. Ale wymaganie od organizatora zwrotu tych 16zł "bo tak" uważam za bezpodstawne - do tego głównie nawiązywałam.A ,co do tej suszarki. Znam przykład osoby, która kupiła dzieciom ubrania jako świąteczne prezenty. Po Świętach zobaczyła, że sklep przecenił kolekcję o 70%. Poszła do sklepu zwróciła ciuchy i kupiła jeszcze raz oszczędzając 70%. Nie robiła awantury, skorzystała z przysługujących praw.
Ponowię pytanie do ORGANIZATORA, jakie są przeszkody aby przelac róznicę, bo z tego co widac na forum wiele osób "kombinuje" jak odzyskac te parę zł chcąc skorzystac z przysługującej im zniżki.human pisze:a w czym jest problem żeby odesłac różnicę na nr konta z którego przyszły pieniądze ?ORLEN Warsaw Marathon pisze:
Akcja adresowana wyłącznie do uczestników Biegu Niepodległości jest akcją specjalną ukierunkowaną na określoną grupę osób, które już zmierzyły się z dystansem 10 km. Ma ona służyć dodatkowej motywacji biegaczy do podjęcia jeszcze większego wyzwania jakim jest dystans maratoński.human pisze:a w czym jest problem żeby odesłac różnicę na nr konta z którego przyszły pieniądze ? :echech:ORLEN Warsaw Marathon pisze:
a ile masz zazwyczaj newsów, konkursów, informacji ze strony np. organizatora "starego" maratonu warszawskiego?tombzd74 pisze:Zero niusów o nowej edycji, konkursów nic, informacji na temat czegokolwiek, nulllll.
Tez uważam ze organizacja samego biegu byla super. W mojej opini bieg nie ma zycia. W zeszlym roku pojawily sie jakies plany treningowe. Mozna postarac sie zainteresowac biegaczy no nie wiem od pakietu poprzez medal, trase, ewent. losowanie samochodu. Wiem ze nie da sie zrobic wszystkiego od poczatku, ale mozna sprobowac. Chyba nie ma sensu porownywac MW z Orlenem bo przecież inne pieniadze sa na stole. Jesli OM chce być wymieniany jako organizator swietniej imprezy musi na poczatku nauczyc sie budowac napiecie w pozytywnym znaczeniu. Maja jeszcze wiele do zrobienia.WojtekM pisze:a ile masz zazwyczaj newsów, konkursów, informacji ze strony np. organizatora "starego" maratonu warszawskiego?tombzd74 pisze:Zero niusów o nowej edycji, konkursów nic, informacji na temat czegokolwiek, nulllll.
nie mówię, że organizacja Orlen maratonu jest bez zarzutu, ale bez sensu jest czepianie się dla samego czepiania.
i jeszcze w dodatku dłużej utrzymali niższą cenę - skandal!!!