BUTY W KRAKOWIE
- longrunner
- Stary Wyga
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Witajcie,
Czy ktos wie gdzie mozna kupic dobre/tanie :) buty biegowe w Krakowie? Wydaje sie, ze sklepow wiele, a jak zacznie sie szukac, to nic nie maja...
Czy ktos wie gdzie mozna kupic dobre/tanie :) buty biegowe w Krakowie? Wydaje sie, ze sklepow wiele, a jak zacznie sie szukac, to nic nie maja...
Longrunner
Keep on running!
Keep on running!
- Sophie
- Wyga
ja najczescie kupuje w Athlets Foot - na Grodzkiej, Florianskiej albo w Tesco na Kapelance
"...w ich oczach byla bowiem absolutna niewiedza świata. Sto razy chcial wyjść zza pulpitu i udusic panienki..."
- longrunner
- Stary Wyga
sophie, w tesco na hali czy w tym z butami? a co bys polecila zakladajac ze biega,m glownie na skalkach twardowskiego i (czasem) na biezni na wisle (to co wzieli od cracovii). w sumie biegam 5-7km teraz jednorazowo. pomozesz?
Longrunner
Keep on running!
Keep on running!
- Sophie
- Wyga
w tym sklepie z butami
osobiscie najbardziej lubie firmy new balance i asics
mialam tez kiedys buty Adidasa do treningow szybkosciowych, ale nie bylam z nich specjalnie zadowolona
najlepiej wejdz na strone new balance i asics i dobierz cos dla siebie - sa dosc dobrze opisane
osobiscie najbardziej lubie firmy new balance i asics
mialam tez kiedys buty Adidasa do treningow szybkosciowych, ale nie bylam z nich specjalnie zadowolona
najlepiej wejdz na strone new balance i asics i dobierz cos dla siebie - sa dosc dobrze opisane
"...w ich oczach byla bowiem absolutna niewiedza świata. Sto razy chcial wyjść zza pulpitu i udusic panienki..."
- longrunner
- Stary Wyga
jakies adresiki polskich stron tych firm znasz?
Longrunner
Keep on running!
Keep on running!
- Sophie
- Wyga
http://www.newbalance.pl
a asics chyba nie ma polskiej strony, choc nie jestem pewna:
http://www.asics.com
a asics chyba nie ma polskiej strony, choc nie jestem pewna:
http://www.asics.com
- longrunner
- Stary Wyga
dzieki
Longrunner
Keep on running!
Keep on running!
- stachnie
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka w maratonie: 3:10:04
- Kontakt:
A ja bym raczej zadzwonił do firmy Bednarek Sport i zapytał, kiedy będą w Krakowie. Numery telefonów są na ich stronie WWW:
http://www.bednarek-sport.pl
Ale zanim się coś u nich kupi, trzeba wcześniej zrobić rozeznanie - nie znają się na wadach stóp.
S.
http://www.bednarek-sport.pl
Ale zanim się coś u nich kupi, trzeba wcześniej zrobić rozeznanie - nie znają się na wadach stóp.
S.
-
- Dyskutant
Hej hej
Wlasnie wracam z przegladu stanow sklepow Athlets Foot przy Krakowskim Rynku. No tak... w 3 sklepach: na Grodzkiej, Floriańskiej i Szewskiej spotkałem tylko jedną parę męskich NB w dodatku nie biegową (za to damskie chyba 714 były na Floriańskiej). Zapytałem chłopaczka na Grodzkiej czy mają Asiksy: "Siksy?? Nie, nie mamy takiego modelu" ...
To co mi pozostaje? Podobno w Plazie jest sklep NB. Czy tam dostanę model 716? Albo wogóle coś dla pronatora z płaskostopiem. Co jeszcze warto odwiedzić?
magi
kokakola@poczta.fm
Wlasnie wracam z przegladu stanow sklepow Athlets Foot przy Krakowskim Rynku. No tak... w 3 sklepach: na Grodzkiej, Floriańskiej i Szewskiej spotkałem tylko jedną parę męskich NB w dodatku nie biegową (za to damskie chyba 714 były na Floriańskiej). Zapytałem chłopaczka na Grodzkiej czy mają Asiksy: "Siksy?? Nie, nie mamy takiego modelu" ...
To co mi pozostaje? Podobno w Plazie jest sklep NB. Czy tam dostanę model 716? Albo wogóle coś dla pronatora z płaskostopiem. Co jeszcze warto odwiedzić?
magi
kokakola@poczta.fm
- miroszach
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 38:06
- Życiówka w maratonie: 3:07:51
O, ja bym polecił nowy (kerfur) na Czyżynach, wejdż do (dżakomeli sport). Tylko nie wiem czy obsługa coś doradzi w sprawie pronacji. Ale tamte modele można sprawdzić w internecie. Ceny w stosunku do jakosci chyba najlepsze w Krakowie.
Zawsze pozostaje też to stoisko p.Bednarka na jakiś zawodach ligowych II LA. Teraz ich będzei sporo chyba na stadionach AWF i Wawel.
Zawsze pozostaje też to stoisko p.Bednarka na jakiś zawodach ligowych II LA. Teraz ich będzei sporo chyba na stadionach AWF i Wawel.
[b][i]Dzień bez biegania
To dzień regenerownia
[/i][/b]
To dzień regenerownia
[/i][/b]
- mucherek
- Stary Wyga
- Kontakt:
Miroszach, chyba żartujesz! Z tego co ja patrzyłem na wybór butów w tym giacomelli, strasznie kiepsko było. Nawet w tym w M1 było lepiej. No może jeden wyjątek, dla pań - były całkiem sympatyczne Nike Triax(nie pamiętam dokładnegooznaczenia), z komorą Air na całej podeszwie, ostatnio po 175 zł.
-
- Dyskutant
Miroszach podaj mi czym tam dojechac (autobus, tramwaj) albo dokladniej gdzie ten sklep jest. Jutro skocze i przejrze co maja. 
magi
kokakola@poczta.fm

magi
kokakola@poczta.fm
- miroszach
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 38:06
- Życiówka w maratonie: 3:07:51
Ostatni przystanek 129 rozpoczynającej kurs z dworca PKP. Można na wiele sposobów tam dojechać ale tak najłatwiej trafić i wytłumaczyć. Mnie sie spodobał model Asicsa za 220 zł (nie potrafię jednak powiedzieć czy jest dla pronatorów czy supinatorów. Radzę zapisać sobie nazwę modelu i poszukać opisu np na http://www.runningtimes.com/
[b][i]Dzień bez biegania
To dzień regenerownia
[/i][/b]
To dzień regenerownia
[/i][/b]
-
- Rozgrzewający Się
Na "Tandecie" jast kilka stoisk z butami firmowymi, ceny zróżnicowane i można się targować, można tam również znależć starsze modele butów do biegania
Ponadto sklep fabryczny Pumy koło Carrefour'a na Zalopiance (Puma Extol 129zł) i kilka innych modeli
G
Ponadto sklep fabryczny Pumy koło Carrefour'a na Zalopiance (Puma Extol 129zł) i kilka innych modeli
G