NIKE AIR PEGASUS
- longrunner
- Stary Wyga
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Witajcie,
Znalazłem super bitki dla siebie w necie, ale nie wiem gdzei je znależć w Polsce. Jeśli chodzi o sklepy interesowałby mnie kraków, ew. internetowe sklepy. Macie jakieś namiary? btw. co sądzicie o tych butach?
Znalazłem super bitki dla siebie w necie, ale nie wiem gdzei je znależć w Polsce. Jeśli chodzi o sklepy interesowałby mnie kraków, ew. internetowe sklepy. Macie jakieś namiary? btw. co sądzicie o tych butach?
Longrunner
Keep on running!
Keep on running!
- mucherek
- Stary Wyga
- Kontakt:
Maja tam pegasusy? Bo jak byłem ostatnio,to byly,ale tylko Trail (a te to ja i w Krakowie kupię).
- longrunner
- Stary Wyga
traile sa dobre? wystarcza do 5-7km biegania po skalkach? gdzie je w krakowie mozna kupic?
Longrunner
Keep on running!
Keep on running!
- mucherek
- Stary Wyga
- Kontakt:
Traile są traile - ogólnie do nieszanowania i biegania po syfie
Ale, jak to traile, noga Ci się może konkretnie w takie upały zagrzać. Były w Plazie, były i w M1 - bez problemu w sklepach firmowych Nike.
A widziałem bardzo fajne trailowe Salomony (biegowe,nie trekkingi) za chyba 300 zł w Maksie w Kalafiorze. Ale w ogóle to cholera mnie bierze,bo 47 to jest dla sklepów chyba rozmiar-większy-od-kajaka i bryndza maksymalna.
A właśnie ostatnio jestem na kupnie łyżworolek i tak samo - kiszka do kwadratu. Jak są jakieś przeceny, to 40-44, na mnie nawet i 45 by pasowało, cóż kiedy ni ma
. A kompletnie mnie rozwalił Giacomelli w M1 - mieli całe 4 sztuki łyżworolek na stanie.

A widziałem bardzo fajne trailowe Salomony (biegowe,nie trekkingi) za chyba 300 zł w Maksie w Kalafiorze. Ale w ogóle to cholera mnie bierze,bo 47 to jest dla sklepów chyba rozmiar-większy-od-kajaka i bryndza maksymalna.
A właśnie ostatnio jestem na kupnie łyżworolek i tak samo - kiszka do kwadratu. Jak są jakieś przeceny, to 40-44, na mnie nawet i 45 by pasowało, cóż kiedy ni ma

- longrunner
- Stary Wyga
rolki tanie w takiej numeracjiw idzialem w tesco na kapelance. a jesli chodzi o pegasusy to ile kosztuja?
Longrunner
Keep on running!
Keep on running!
- mucherek
- Stary Wyga
- Kontakt:
Gdzie w Tesco? Jak na hali to patrzyłem i tam raczej jakiś chłam po 50 zł był. A w I-sporcie w przyziemiu niestety nie było numerów
-
- Wyga
Mam ten sam problem, szukam Pegasus'ów ale nie w wersji Trail i nigdzie nie mogę kupić, nawet w sklepach firmowych Nike. Dodam jeszcze, że szukam w Warszawie.
Robert W
- mucherek
- Stary Wyga
- Kontakt:
A offtopikowo rolki kupiłem w Giacomelli na Czyżynach. 320 zł, te same kosztowały 520 w I-sporcie w Tesco.
I już umiem nawet jeździć, skręcać w lewo i prawo i w ogóle
I już umiem nawet jeździć, skręcać w lewo i prawo i w ogóle

- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
- Życiówka na 10k: 36:30
- Życiówka w maratonie: 2:57:48
Ja widziałem. W dużym sklepie z butami w Centrum Handlowym na Bemowie - tam gdzie Cerrefour.
Radek - co się stało, że się pokazałeś?
Radek - co się stało, że się pokazałeś?
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
- Życiówka na 10k: 36:30
- Życiówka w maratonie: 2:57:48
W Decathlonie są jeszcze NIKE Air Max Moto, Adidas Supernova Control, Asics 2080 - wszystie straaaasznie drogie - te Adidasy czyba 550 zł a Asicsy prawie 500.
- romek
- Zaprawiony W Bojach
Decathlon ogólnie jest drogi - te Asicsy 2080 na Brioniewskiego kosztowałby z tego, co wiem ok 420pln.
Przypomniało mi się, że kiedyś szukałem jednej rzeczy, ale akurat jej nie mieli - obiecali zadzwonić (sami z siebie), jak przyjdzie dostawa: czekam dalej
Przypomniało mi się, że kiedyś szukałem jednej rzeczy, ale akurat jej nie mieli - obiecali zadzwonić (sami z siebie), jak przyjdzie dostawa: czekam dalej