to znaczy ,że źle się uczyłeś tego twego angielskiego i tylekurcze, uczyłem się ang, ale albo przeinaczyłeś trochę, albo w jakieś gwarze to to
co do tekstu ze strzelaniem w stopy, to nie zgodzę się. Wszyscy wiedzą, że słodycze są nie zdrowe, a mimo wsio je jedzą i koncerny nie bankrutują.
co do żon - Twoja sprawa.
Co do diety - to wszystko to jest TWOJA opinia. Nie wszyscy muszą się z nią zgadzać, ale nazywaniem ich mianem "nienormalnych" nie jest na miejscu
nikogo nie nazywam z was nienormalnym proszę mi to pokazać w jakim mym poście kogoś w was nazywam w ten sposób wie nie wciskaj mi dziecka w brzuch ,a że nazywam rzeczy po imieniu i takich jak ten Campbell nazywam szarlatanem to jest to prawda i należy to robić by naiwnym uzmysłowić ,że nie tedy droga.
czy ktoś się zastanowił nad tym ,że człowiek miliony lat głodował jak była zima i inne klęski ,na które nie miał wpływu i nie miał pojęcia jaką posiada grupę krwi czy uważacie Stwórcę za idiotę ,że dając to wszystko co nas otacza zwierzęta ,owoce ,zboża i to by warunkował grupą krwi toż to kpina z inteligencji ,która ten świat stworzyła i człowieka.
"Jeżeli chodzi o mnie, wiara zaczyna się wraz z uzmysłowieniem sobie faktu, iż wyższa inteligencja doprowadziła do powstania wszechświata i stworzyła człowieka. Nie jest mi trudno mieć tę wiarę, gdyż niezaprzeczalnym jest fakt, iż tam gdzie jest plan istnieje inteligencja - uporządkowany, rozwijający się wszechświat świadczy o prawdzie najbardziej majestatycznego stwierdzenia jakie kiedykolwiek wypowiedziano - 'Na początku Bóg'."
Arthur Holy Compton
fizyk: 1927 nagroda Nobla w dziedzinie fizyki
myśleć panowie ,myśleć od pań się tego nie wymaga one maja być piękne nie mądre ,ale o was panowie wymaga się myślenia.