leandros pisze:
fajnie było. dobrze.
jak może czytaliście założyłem nowy temat w treningu o siłowni. Mój świat runął. Więc ciężko mi teraz cokolwiek powiedzieć. Nie wiem jak teraz trenować i ćwiczyć. Muszę to jeszcze przedyskutować.
Mi również było miło
Fajne zawody, bardzo mi się podobało , a trasa jak dla mnie bajka, typowo krosowa,w sam raz na zimowe treningi ..no i organizacja na bardzo dobrym poziomie....nie wiem jak Ty, ale ja jestem zachwycony
A ten temat o siłce mnie rozwalił na łopatki
Napiszę Ci moje zdanie: faktycznie jak ktoś zauważył troche jeszcze jestes obtłuszczony, a mięśnie masz mało ukształtowane....moim zdaniem żeby dobrze biegać to trening siłowy jest nieodzowną częścią. I nie mam tutaj na myśli tylko mięśni nóg...bo góra tez musi nadązyć za nogami
![oczko ;)](./images/smilies/icon_e_wink.gif)
Przede wszystkim musisz poprawić i wzmocnic korpus..i moim zdaniem do tego w zupełności wystarczą ćwiczenia z wykorzystaniem masy własnej...brzuchy, pompki, core stability. a jak sobie czasem na siłce popracujesz nad bickiem to też się nic złego nie stanie
![hej :hej:](./images/smilies/icon_razz.gif)
ale najwazniejsze to musisz jednak biegać...
Mięsnie, dopóki nie zrobisz się na absa w niczym nie będą przeszkadzać a wręcz będą pomagać...przy bieganiu wazny jest zrównoważony rozwój wszystkich parti mięsniowych...mozna dobrze wyglądać i dobrze biegać...
PS. sam ważę ponad 85kg przy 185cm wzrostu.... czyli mam nadwagę..powiedziałbyś? nie przeszkadza mi to w bieganiu dychy ponizej 40 minut....zbn w 18:21.....
![hej :hejhej:](./images/smilies/icon_e_biggrin.gif)