Prawie 500 zdjęc z Biegnij Warszawo 2013!

Informacje o nowych biegach, wrażenia, przemyślenia, poszukiwanie towarzystwa i inne startowe duperele.
Awatar użytkownika
FitbackPL
Dyskutant
Dyskutant
Życiówka na 10k: 00:50:42
Życiówka w maratonie: 03:57
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Heja,
Tak jak w zeszłym tak i w tym roku pobiegłem na Biegnij Warszawo .. z lustrzanką w ręku :)
W efekcie powstao ponad 900 zdjęć z czego przebrałem prawie 500 i opublikowałem za darmo na swoim fanpage'u!

Teraz jest tak, główny kanał Biegnij Warszawo niestety nie chciał pomóc więc nie mam jak dotrzeć do ludzi, którzy są na tych zdjęciach a wydaje mi się, że zrobiłem je calkiem fajnie i byłbay to dobra pamiątka dla wielu. Jeśli checie więc pomóc to gorąco zachęcam do udostępniania znajomym a może nawet ich szukania :

https://www.facebook.com/media/set/?set ... 610&type=3

Czas - Pierwsze zdjęcia robiłem biegnąc ok 4:50-5:00 min/km więc złapałem trochę osób, które kończyły w okolicach 50 minut. Robiłem to jednak interwałowo więc wiadomo po na pewnym etapie już same okolicy 1h. Meta od 1:05 do samego końca.
Zapraszam do mojego dziennika treningowego i bloga :)
1 km [4m:01s] 5 km [24m:33s] 10 km [50m:42s] 1/2 [1h:55m:00s] Marathon [3h:57m:45s]
PKO
tomekwapisz
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Super relacja, a skąd pochodzą te zdjęcia ?! Może niech każdy kto ma dołoży swoją cegiełkę.
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ