Berlin maraton

Informacje o nowych biegach, wrażenia, przemyślenia, poszukiwanie towarzystwa i inne startowe duperele.
mafik
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 43:52
Życiówka w maratonie: 3:59:06

Nieprzeczytany post

maly89 pisze:Dostał już może ktoś maila, z osób, które nie dostały szansy na bieg w pierwszej turze, że mogę teraz dokonać rejestracji?
Czekam z utęsknieniem, ale albo się nie załapałem, albo jeszcze nie przesyłają. Dzisiaj mają przesyłać maile do tych którzy mieli szczęście w dogrywce, a jutro do tych co szczęścia nie mieli.
Coś czuję, że raczej dostanę maila jutro ...
Widzę że Ty już jesteś zarejestrowany - wykazuje Cię na liście uczestników ...
Obrazek
PKO
Awatar użytkownika
maly89
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 37:44
Życiówka w maratonie: 02:56:04
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Tak, ja już opłaciłem. Ale liczę, że w Berlinie nie będę biegł sam :) Dlatego ciągle wyczekuję na kolejnego pozytywnego maila :)

Powodzenia!
Kumbamk
Dyskutant
Dyskutant
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

To dlatego nie dostalem od razu maila...

Sorry!

We have completed the selection of "second chance" spots according to the order in which they were drawn and have thus completed the selection process for the 41st BMW BERLIN MARATHON 2014. Unfortunately you were not among the lucky ones.
Awatar użytkownika
kachita
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Dammit... Wirklich schade, no doprawdy :lalala: Spodziewałam się, że mnie nie wylosują, no ale i tak przykro.
[url=http://www.bieganie.pl/forum/viewtopic. ... ead#unread]Wyznania kobiety szurającej[/url] || [url=http://bieganie.pl/forum/viewtopic.php? ... ead#unread]Komentarze[/url]

[color=#BF0080][size=85]A minute on the lips, a lifetime on the hips.[/size][/color]
mafik
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 43:52
Życiówka w maratonie: 3:59:06

Nieprzeczytany post

U mnie też porażka ...
Oczywiście jak wczoraj nie dostałem maila to się tego spodziewałem.
Muszę powiedzieć, że to miło, że informują również nie wylosowanych (w drugiej rundzie). Przynajmniej wszystko jest jasne i nie trzeba się zastanawiać, że "może wylosowali, ale mail nie doszedł".
Obrazek
axell
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

A jak w drugiej rundzie część nie zapłaci to trzecią zrobią?
Awatar użytkownika
jarek_bb
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 44:40
Życiówka w maratonie: 3:36:50

Nieprzeczytany post

Mnie dolosowali w drugiej rundzie. Zapłacone, teraz tylko plan treningowy ustalić i ganiać. :)
PawelS
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Rok bez BM to rok stracony :bum:
Szczęśliwie nie musiałem się losować, przywilej członków klubu stałego klienta :hej:
Też zarejestrowany i zapłacony. I ten Berlin zamierzam potraktować naprawdę poważnie. Rolki zawieszam na kołku (przynajmniej na ten jeden raz).
Awatar użytkownika
LDeska
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 39:20
Życiówka w maratonie: 3:03:03
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Mały89 - znowu biegniesz w Berlinie? Ja szczerze mówiąc w ogóle nie jestem zainteresowany żeby tam znowu biec... expo rozczarowało mnie cenami, trasa węższa niż w Paryżu przez co bardziej tłoczno, kibice w porównaniu do Paryża to spokojni ludzie ;) a jeszcze słyszałem że dla iluś tysięcy biegaczy zabrakło medali na mecie :-O Miasto mnie nie zachwyciło, słowem - raczej tam znowu nie pobiegnę... polecam z tych w których biegłem: Wiedeń, Paryż no i Warszawę oczywiście :) W sumie nie wiem gdzie pobiegnę za rok na jesieni, pomyślę jeszcze, na razie mam plany na wiosnę tylko.
Powodzenia dla wszystkich przyszłorocznych berlińczyków! :)
Leszek Deska
www.leszekbiega.pl - blog biegowy
5km: 18:55 10km: 39:20 -=- Półmaraton: 1:26:35 -=- Maraton: 3:03:03
Awatar użytkownika
maly89
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Biegnę! Doświadczenia i tym samym porównania dużego nie mam. Poza Berlinem biegałem maratony jedynie w Warszawie i Krakowie. Jednak w Berlinie się zakochałem. Bardzo podobało mi się miasto. Podobnie jak mojej Narzeczonej. Jak mnie wylosowano nawet chwili się nie zastanawialiśmy. Co do ciasnoty to niespecjalnie ją odczułem - naprawdę, dla mnie było ok. Kibice? Mając porównanie do naszych maratonów, byłem zachwycony :) Ponadto trasa aż prosi się o poprawianie życiówek :) Niemniej z chęcią w przyszłości pobiegnę również w innych zagranicznych biegach :)

Pozdrawiam i życzę powodzenia na biegowych trasach :)
Awatar użytkownika
wu-es
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Czy ktoś ze szczęśliwców wylosowanych na tegoroczną edycję może mi podać z jakiego adresu mailowego i jakiej (z grubsza) treści jest potwierdzenie zakwalifikowania na bieg (już po opłacie wpisowego). Nie mogę znaleźć tegoż maila a jeśli się nie mylę, na jego podstawie można odebrać numer startowy.
Pytanie dodatkowe, czy przy odbiorze numeru trzeba mieć badania lekarskie czy standardowo oświadczenie: "jestem zdrów jak ryba..." wystarcza?

Pozdrawiam.
robin
Stary Wyga
Stary Wyga
Życiówka na 10k: 39:41
Życiówka w maratonie: 2:58:53

Nieprzeczytany post

wu-es pisze:Pytanie dodatkowe, czy przy odbiorze numeru trzeba mieć badania lekarskie czy standardowo oświadczenie: "jestem zdrów jak ryba..." wystarcza?
Nie trzeba mieć badań.
Awatar użytkownika
maly89
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Zaświadczenie nie jest wymagane. A co do maila to przed rokiem było tak, że pod koniec sierpnia SCC nadawało numery i wtedy dostawałeś maila i wszystkie informacje (włącznie z tym co musisz wydrukować). W tym roku też widzę, że numery już są nadane, ale maila nie mam (być może gdzieś w SPAMie się zaplątał i przepadł). Napisałem do organizatorów - jak dostanę odpowiedź to napiszę co i jak.
Awatar użytkownika
wu-es
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Znalazłem dziś jakiegoś archiwalnego maila z: info@scc-events.com, takiej treści:

"Dear Mr.
Your registration has been processed under the order ID:.......
Pending the receipt of your final payment of ...., you are registered as follows :...."

i dalej dane osobowe

Czy to jest to potwierdzenie?
Mały89, cierpliwie czekam na info. Dzięki
robin
Stary Wyga
Stary Wyga
Życiówka na 10k: 39:41
Życiówka w maratonie: 2:58:53

Nieprzeczytany post

wu-es pisze:Pending the receipt of your final payment of ...., you are registered as follows :...."
i dalej dane osobowe
Czy to jest to potwierdzenie?
No nie jest to potwierdzenie po opłacie wpisowego skoro piszą, że czekają na otrzymanie płatności
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ