9.11 - Biezlina termiczna - Lidl

majeranek15
Wyga
Wyga
Życiówka na 10k: 58 min
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Dzis sobie kupilem podkoszulke termiczna, mam pytanie jak lepiej ja nosic na jakas koszulke czy bezposrednio na cialo??
PKO
Awatar użytkownika
KrzysiekJ
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 38:00 z treningu
Życiówka w maratonie: 2:57:26 atest

Nieprzeczytany post

Podjechałem dzisiaj do Lidla, żeby kupić koszulkę termiczną (22zł). Było tego sporo w różnych kolorach, ale tylko modele damskie. Czy to są uniseksy, czy też były modele męskie? Wprawdzie na koszulce nie znalazłem napisu, że jest ona dla kobiet (sugerowało to pudełko), ale Lka którą rozpakowałem wydawała mi się dość mała (tzn. na mnie za mała).
Poproszę o informację osobę która ewentualnie kupiła wersję "męską".
Magnesion
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: brak

Nieprzeczytany post

Od jutra w biedronce bielizna termo za 29,99

http://biedronka.pl/oferta/trendy_na_stoku1411/
Awatar użytkownika
ShootTheRunner
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Magnesion pisze:Od jutra w biedronce bielizna termo za 29,99

http://biedronka.pl/oferta/trendy_na_stoku1411/
Ciekawe czy będzie tak fajna jak ta z Lidla. Może kupię coś na próbę
Moja przygoda z bieganiem dopiero się zaczyna :)
Awatar użytkownika
kfadam
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 1.05

Nieprzeczytany post

KrzysiekJ pisze:Podjechałem dzisiaj do Lidla, żeby kupić koszulkę termiczną (22zł). Było tego sporo w różnych kolorach, ale tylko modele damskie. Czy to są uniseksy, czy też były modele męskie? Wprawdzie na koszulce nie znalazłem napisu, że jest ona dla kobiet (sugerowało to pudełko), ale Lka którą rozpakowałem wydawała mi się dość mała (tzn. na mnie za mała).
Poproszę o informację osobę która ewentualnie kupiła wersję "męską".
U mnie w Lidlu pełno tego (damskich i męskich)
Awatar użytkownika
kfadam
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

majeranek15 pisze:Dzis sobie kupilem podkoszulke termiczna, mam pytanie jak lepiej ja nosic na jakas koszulke czy bezposrednio na cialo??
To pierwsza warstwa więc na ciało i im bardziej dopasowana tym skuteczniej działa. Ten materiał ma zbierać wilgoć z ciała i transportować dalej ale jeśli nie styka się z ciałem i na skórze powstanie kropla potu to popłynie do miejsca w którym trafi na materiał tam pewnie dojdzie do kumulacji wilgoci (plama potu i mokra skóra)
Magnesion
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Nie widziałem tych z lidla ale te z biedronki strasznie cieniutkie. Na zime raczej odpadaja. Chyba, że na ciepłą wiosne. Ja odpuściłem zakup.
Awatar użytkownika
kfadam
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

te z Lidla są dość ciepłe.
Awatar użytkownika
sosik
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 00:37:49
Życiówka w maratonie: 2:58:50

Nieprzeczytany post

Kupiłem zestaw w Biedronce. Ja mam 184 cm wzrostu więc brałem XL. O ile spodnie na długość idealne to trochę ciasne w łydkach ( ale ja mam w łydkach ok 43 cm więc może dlatego) i trochę za luźne w pasie. Planuje ich używać w zakresie temperatur -5 do 0. Koszulka też troszkę luźna, ale L była za krótka. W sobotę ją przetestuję i zdam relację. Jak będzie ujemna to i spodnie założę.
Zwierzęcy instynkt, oczy jak krew, Wilk, co ujawnia w nocy swój zew,
Gdy księżyc na niebie, unosi mnie dźwięk, W biegu przed siebie wolny jak tlen!

Blog -> Komentarze -> Garmin
maraton - 2:58:50, półmaraton - 1:24:16, 10 km - 37:49, 5 km - 18:43
Awatar użytkownika
ShootTheRunner
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Magnesion pisze:Nie widziałem tych z lidla ale te z biedronki strasznie cieniutkie. Na zime raczej odpadaja. Chyba, że na ciepłą wiosne. Ja odpuściłem zakup.
ja też odpuściłem zakup. poczekam aż coś będzie znowu w Lidlu
Moja przygoda z bieganiem dopiero się zaczyna :)
Awatar użytkownika
marlena.skorkiewicz
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Zakupiłam komplet z Biedronki, i koszulkę i legginsy. Owszem, bardzo cienkie, ale zamierzam je zakładać jako pierwszą warstwę. Na koszulkę kurtkę http://www.decathlon.pl/kurtka-turystyc ... 07400.html, przy większych mrozach ewentualnie jeszcze jakaś bluza, nad którą muszę pomyśleć, a legginsy tylko na duże mrozy pod te legginsy http://www.decathlon.pl/legginsy-runnin ... 80370.html.
PS. To ma być moja pierwsza zima biegowa więc wszelkie uwagi ze strony bardziej doświadczonych mile widziane :oczko:
Kiedyś papierosy, teraz bieganie. Zawsze byłam skłonna do uzależnień ;)

Moje Endomondo
axell
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

To ja tez wczoraj sobie kupiłem biedronkową koszulkę L przy wzroście 180cm. Jeśli chodzi o długość to jest OK natomiast na szerokość jest zdecydowanie za szeroka do tego jeszcze jakoś dziwnie krępuje ręce w okolicach pachy. Średnio elastyczny ten materiał pewne dlatego nie jest dobrze dopasowana - no ale cena 29.99 mówi sama za siebie cudów nie można się było spodziewać. Dojeżdżam do pracy rowerem i najczęściej lubię trochę przycisnąć pedał więc mi się przyda - bo na drogę się przebieram.
Leginsy natomiast na dotyk wziąłem i mi nie pasowały, zdecydowanie za cienkie i za mało elastyczne - raczej jako kalesony pod spodnie bym użył a nie jako jedyna warstwa - a takich nie potrzebowałem.
Awatar użytkownika
marlena.skorkiewicz
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

axell pisze: Leginsy natomiast na dotyk wziąłem i mi nie pasowały, zdecydowanie za cienkie i za mało elastyczne - raczej jako kalesony pod spodnie bym użył a nie jako jedyna warstwa - a takich nie potrzebowałem.
Zgadzam się, jako jedyna warstwa nie nadają się.
Kiedyś papierosy, teraz bieganie. Zawsze byłam skłonna do uzależnień ;)

Moje Endomondo
kobra11
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

W Auchan Bielsko Biała są koszulki Viking za 24,99 zł. Model męski to Nico a damski to Sila. Dziś kupiłem i moge powiedzieć, że koszulka jest super wykonana i polecam. W necie kosztuje około 60 zł więc cena jest rewelacyjna, jeśli ktoś ma blisko to niech kupuje.
axell
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

kobra11 pisze:W Auchan Bielsko Biała są koszulki Viking za 24,99 zł. Model męski to Nico a damski to Sila. Dziś kupiłem i moge powiedzieć, że koszulka jest super wykonana i polecam. W necie kosztuje około 60 zł więc cena jest rewelacyjna, jeśli ktoś ma blisko to niech kupuje.
Byłem w auchan w Komornikach pod Poznaniem - niestety żadnych takich nie było - widać w różnych miejscach różny asortyment.
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ