Kurcze, probowalem nad - ale elektrody mi nie dotykaja ciala - kicha . Rada Grubcia - po skosie - tez nie zadzialala - bede musial obejrzec dokladniej Grubcia na kolejnym SBBP
Niedługo Polar zacznie sprzedaż nadajników z elektrodami z płótna z wymienianą baterią. Myślę, że wtedy nie będzie problemów z odstającymi elektrodami.
Ten sposob z nadajnikiem wyzej , zbytnio mi nie pasuje - uwiera mnie w miesnie klatki piersiowej, jak biegne. Nadajnik umiescilem tak samo, jak zalecaja w intrukcji, tylko tym razem scisnalem go mocno- da sie przyzwyczaic, i nie spadal tym razem, choc musze przyznac , ze ostroznie bieglem.
O, także nowe modele Polara - czy można prosić o trochę więcej informacji, jeśli to nie jest jakaś tajemnica handlowa? Rozumiem także, że te nowe nadajniki nie będą współdziałały ze starymi?
Zmiana sposobu zak³adania paska od polara dziwnie zbieg³a siê ze znacznym obni¿eniem mojego têtna podczas biegu. Od trzech tygodni biegam z têtnem 150-160. Dawniej by³o to 165-175.
Dziwne... Nie wiem, czy to nareszcie pu¶ci³a jaka¶ blokada w moim organizmie, czy to b³±d pomiaru. Wykresy wygl±daj± normalnie, polar nie zawiesza siê.