Komentarz do artykułu Nowi gracze na rynku - Garmin Forerunner 220 i 620
- jedz_budyn
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 46:45
- Życiówka w maratonie: brak
Powinno działać bez foot poda, po to jest ten nowy pasek hrm run, i tak było to zapowiedziane przez producenta. Trzeba porozmawiać z technikami. A co do roweru jeśli 610 miał możliwość sparowania 620 też będzie miał, jeśli 610 nie miał, 620 miał nie będzie. Od tego są inne modele które będą odświeżane w 2014r.
-
- Wyga
- Życiówka na 10k: brak
Witam, zegarek jest ok przebiegłem już z nim coś około 30 km plus siłownia nowy pasek działa super we wcześniejszych modelach miałem problem z wysokim tętnem a tu już jest ok. ogólnie nie ma problemu z odczytem wskazań wyświetlacz w 4 pozycjach jest strasznie "zapchany" ale juz 3 pozycje są idealnie czytelne nawet w słońcu. Wielkich rewelacji nie ma wcześniej już korzystałem z vo2 i opcji odpoczynku. Brakuje mi jedynie opcji roweru, rower mam teraz ustawiony w trenazer z gsc-10 i troche lipa choć niby mam dodatkowe wyświetlacze do trenażera typu moc predkość itp. ale to już nie to samo. Zegarek otzrymałem w prezencie od Żony zakup był przez sklep internetowy www.garmin24.pl w innych nie było lub oferowano w kolorystyce białej która może pasuje ale kobiecie, sklep daje 3 lata gwarancji 2+1 i szybko z realizacją z uk sprowadzają w przeciągu 2 dni. Zapomniałbym bateria - trening 1:35 zużycie około 12% więc jest super oczywiście zapis co 1s.
Pozdrawiam Paweł
Pozdrawiam Paweł
- jedz_budyn
- Zaprawiony W Bojach
Jak można mieć żal że zegarek do biegania nie ma funkcji rowerowych, trzeba było poczekać na modele które są zaprojektowane z tą myśl, czyli następcę 310, 910.
To tak jakbym miał żal że samochód hybrydowy jest na prąd i paliwo, a w moim nowym dieslu jest tylko na rope
To tak jakbym miał żal że samochód hybrydowy jest na prąd i paliwo, a w moim nowym dieslu jest tylko na rope

-
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: 46,57
Dziękuję bardzo za opis.sq6ny pisze:Witam, zegarek jest ok przebiegłem już z nim coś około 30 km plus siłownia nowy pasek działa super we wcześniejszych modelach miałem problem z wysokim tętnem a tu już jest ok. ogólnie nie ma problemu z odczytem wskazań wyświetlacz w 4 pozycjach jest strasznie "zapchany" ale juz 3 pozycje są idealnie czytelne nawet w słońcu. Wielkich rewelacji nie ma wcześniej już korzystałem z vo2 i opcji odpoczynku. Brakuje mi jedynie opcji roweru, rower mam teraz ustawiony w trenazer z gsc-10 i troche lipa choć niby mam dodatkowe wyświetlacze do trenażera typu moc predkość itp. ale to już nie to samo. Zegarek otzrymałem w prezencie od Żony zakup był przez sklep internetowy www.garmin24.pl w innych nie było lub oferowano w kolorystyce białej która może pasuje ale kobiecie, sklep daje 3 lata gwarancji 2+1 i szybko z realizacją z uk sprowadzają w przeciągu 2 dni. Zapomniałbym bateria - trening 1:35 zużycie około 12% więc jest super oczywiście zapis co 1s.
Pozdrawiam Paweł
Przymierzam się do zakupu
Pozdrawiam Wiesiek
- zukow2
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 36:00
- Życiówka w maratonie: 2,52,20
Gdzie wyście te zegarki już kupili, jak wszędzie jest napisane,że dostawa jest spodziewana ? 

Szafa Biegacza i http://szafabiegacza.com/
- jedz_budyn
- Zaprawiony W Bojach
Sklep Garmin Katowice, Chorzów, pomarańczowy Od ręki, niebieski Od wtorku.
Na 220 trzeba jeszcze poczekać ma być w cenie 1300 z paskiem.
Na 220 trzeba jeszcze poczekać ma być w cenie 1300 z paskiem.
- zukow2
- Zaprawiony W Bojach
biały?piterpol1 pisze:ja swoją 620 mam od 08 listopada ,kupiłem w garmin24.pl,ogólnie także pozytywne wrażenia mam,dodam,że zamawiałem 18 września
Jak wyświetlacz? Dotykowy nie przeszkadza? Sprawdzałeś VO2max? Jakie masz zdanie na ten temat?
pozdrawiam
-
- Rozgrzewający Się
czarno-niebieski,wyświetlacz ok ,przesiadłem się z suunto ambita 2 sapphire, dotyk ok swego czasu miałem fr 610 i tam dotyk działał gorzej,vo2max jeszcze nie testowałem ,dopiero jeden trening z nim zrobiłem i szczerze mówiąc zapomniałem sparować pas,ogólnie polecam ten sprzęt ,pierwsze wrażenie to ,że jest bardzo lekki i wygląda jak normalny zegarekzukow2 pisze:biały?piterpol1 pisze:ja swoją 620 mam od 08 listopada ,kupiłem w garmin24.pl,ogólnie także pozytywne wrażenia mam,dodam,że zamawiałem 18 września
Jak wyświetlacz? Dotykowy nie przeszkadza? Sprawdzałeś VO2max? Jakie masz zdanie na ten temat?
pozdrawiam
w/g mnie obecnie najlepszy sprzęt do biegania ,testowałem praktycznie wszystkie najwyższe modele łącznie z 910xt
- zukow2
- Zaprawiony W Bojach
Różnice w porównaniu z 910? Chodzi mi o użytkowanie.
-
- Rozgrzewający Się
funkcje biegowe na korzyść 620, menu jest bardziej intuicyjne-przemyślane , no i fix gps praktycznie od razu ,zegarek jest wygodniejszy ,bardzo dobry pasekzukow2 pisze:Różnice w porównaniu z 910? Chodzi mi o użytkowanie.
- jedz_budyn
- Zaprawiony W Bojach
Cóż na tą chwilę 620 jest bardzo dobrym narzędziem treningowym do treningów biegowych, lecz gdy nadejdzie hybryda 910-fenix to będzie dopiero Multi narzędzie treningowe.
- szfagir
- Wyga
- Życiówka na 10k: 00:49:19
- Życiówka w maratonie: 04:42:57
- Kontakt:
Jeśli chodzi o 620 to ja widzę jak dla mnie jedna dużą wadę. Brakuje możliwości stworzenia treningu z poziomu zegarka - w szczególności, że w 610 jest taka możliwość. Jeśli na garminconnect mógłbym stworzyć trening "powtórz aż..." to byłbym mega zadowolony, ale niestety tam widzę opcję "powtórz X razy"
Jeśli jest na stronie gdzieś taka możliwość to proszę o pomoc - może źle też w zegarku szukam.
Jeśli jest na stronie gdzieś taka możliwość to proszę o pomoc - może źle też w zegarku szukam.
ZAWODOWO: kampanie Google Ads, audyty stron internetowych
PRYWATNIE: biegacz i amator dobrego alkoholu
PRYWATNIE: biegacz i amator dobrego alkoholu