XXV Biegu Niepodległości
- MEL.
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 46:56
- Życiówka w maratonie: 3:43
- Kontakt:
Sprzedam pakiet startowy bez numeru startowego na Bieg Niepodległości. W skład pakietu wchodzą:
- nowa, nieużywana koszulka okolicznościowa dry-fit czerwona rozmiar M
- okoliczonościowe karty do gry
- 3 (słownie: trzy) kody na darmowe audiobooki do pobrania z netu
- jakieś tam ulotki i kupony rabatowe.

Cena minimalna to 35 zł, ale ponieważ wynegocjowaną kwotą zamierzam zasilić rachunek bankowy jakiejś organizacji charytatywnej (pewnie Jaśka Meli "Poza horyzonty"), to sprzedam temu, kto zaoferuje najwięcej. Na mejle czekam do soboty 9.11.2013 r. godz. 10.00.
Pakiet będzie do odbioru na Biegu Niepodległości 11.11.2013 o godz. 10.45. w okolicy startu.
Jeśli komuś bardzo zależy, to proponuję opcję "kup teraz" za 100 zł i wcześniejszy odbiór gdzieś w Centrum lub na Ursynowie. Wówczas dorzucam jeszcze gratisowo czarną czapeczkę z napisem "Mazovia" (doskonała do biegania, ale nadaje się też pod kask rowerowy).
Kontakt: PW
- nowa, nieużywana koszulka okolicznościowa dry-fit czerwona rozmiar M
- okoliczonościowe karty do gry
- 3 (słownie: trzy) kody na darmowe audiobooki do pobrania z netu
- jakieś tam ulotki i kupony rabatowe.

Cena minimalna to 35 zł, ale ponieważ wynegocjowaną kwotą zamierzam zasilić rachunek bankowy jakiejś organizacji charytatywnej (pewnie Jaśka Meli "Poza horyzonty"), to sprzedam temu, kto zaoferuje najwięcej. Na mejle czekam do soboty 9.11.2013 r. godz. 10.00.
Pakiet będzie do odbioru na Biegu Niepodległości 11.11.2013 o godz. 10.45. w okolicy startu.
Jeśli komuś bardzo zależy, to proponuję opcję "kup teraz" za 100 zł i wcześniejszy odbiór gdzieś w Centrum lub na Ursynowie. Wówczas dorzucam jeszcze gratisowo czarną czapeczkę z napisem "Mazovia" (doskonała do biegania, ale nadaje się też pod kask rowerowy).
Kontakt: PW
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka w maratonie: brak
-
- Wyga
- Życiówka na 10k: brak
Na to trzeba liczyć! Ja podałem uczciwie mój rekordowy czas na 10 km., którego nie osiągnę teraz, a do tego zostałem przydzielony do strefy wyżej (szybszej). Mam jednak nadzieję, że albo jestem odosobnionym przypadkiem, albo inni podobnie jak ja pójdzie po rozum do głowy i ustawi się normalnie w realnych strefachMa_tika pisze:ciekawa jestem jak ten handel pakietami wpłynie na strefy startowe. ludzie, ustawcie się w strefie, według swoich faktycznych możliwości!
-
- Rozgrzewający Się
Odstąpię pakiet na Bieg Niepodległości. info na bestfoka@yahoo.com
- bosman78
- Wyga
- Życiówka na 10k: 49,59
Na bicie rekordow raczej bym sie nie nastawial, wyglada to na masowy bieg o charakterze manifestacji patriotyzmu a nie wyscig 

5km-24.22 10km-49,49 "1/2"-02:02:8
"Per aspera ad astra"
"Per aspera ad astra"
- radslo1
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 39:53
- Życiówka w maratonie: 3:21:47
Biegłeś w tym biegu kiedyś? To jest właśnie bieg na bicie rekordów. Dobra, szybka i szeroka trasa, zazwyczaj dobra pogoda. W zeszłym roku wykręciłem tam życiówkę. To jedna z najszybszych, jak nie najszybsza trasa w Warszawie jeśli chodzi o 10 km. Oczywiście część biegaczy biegnie bo tak chce manifestować patriotyzm ale część nastawia się na bicie życiówki i mają duże szanse.bosman78 pisze:Na bicie rekordow raczej bym sie nie nastawial, wyglada to na masowy bieg o charakterze manifestacji patriotyzmu a nie wyscig
-
- Rozgrzewający Się
Ktoś z was wybiera się pobiegnąć w pon w biegu niepodległości? Podczas biegu będzie towarzyszyła akcja charytatywna która ma na celu pomóc chorej Klementynce. Dziewczynka jest chora na zapalenie serca ,żeby normalnie funkcjonować trzeba jej zrobić przeszczep serca. W jaki sposób możemy pomóc Klementynce? To proste wystarczy w dniu biegu odebrać specjalną kartkę "Biegnę dla Klementynki" w namiocie PKO przy scenie rozstawionej na skrzyżowaniu Al. Jana Pawła II i ul. Stawki.Akcję wspiera PKO.
- radslo1
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 39:53
- Życiówka w maratonie: 3:21:47
A co w nagrodę? 25 miniratek z okazji 25 Biegu Niepodległości?kaska478 pisze:Ktoś z was wybiera się pobiegnąć w pon w biegu niepodległości? Podczas biegu będzie towarzyszyła akcja charytatywna która ma na celu pomóc chorej Klementynce. Dziewczynka jest chora na zapalenie serca ,żeby normalnie funkcjonować trzeba jej zrobić przeszczep serca. W jaki sposób możemy pomóc Klementynce? To proste wystarczy w dniu biegu odebrać specjalną kartkę "Biegnę dla Klementynki" w namiocie PKO przy scenie rozstawionej na skrzyżowaniu Al. Jana Pawła II i ul. Stawki.Akcję wspiera PKO.
Napisałaś na tym forum 7 postów i albo podniecasz się wyczynami Pana Kurzajewskiego albo zachęcasz do przyczepiania jakichś kartek. Mam pytanie ile ten zakichany bank przekaże kasy na leczenie Klementynki i czy potrzeba do tego przyczepić karteczkę? A może zrobicie to bezinteresownie? Za nadruk na koszulce, którą większość założy na biegu można by było chyba Dziewczynce sfinansować tą operację.
Ostatnio zmieniony 10 lis 2013, 09:03 przez radslo1, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Rozgrzewający Się
- Życiówka w maratonie: 4:36
- Kontakt:
chetnie przyjme (za darmo) numer startowy. Jesli ktoś nie moze pobieb, a nie musi za wszelką cenę robić interesu, a chcialby wspomóc w szczytnym celu to prosze o info na prv. Pozdr, Joanna
- ioannahh
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 39:46
- Kontakt:
"w szczytnym celu" - żeby mógł pobiec ktoś inny?
)))
czy odsprzedanie pakietu za cenę, w jakiej został kupiony, to 'robienie interesu'? nie wydaje mi się.
swoją drogą, czy regulamin biegu nie zastrzega, że handel pakietami (rozumiany jako sprzedawanie ich po cenie wyższej niż koszt zakupu) jest zabroniony?

czy odsprzedanie pakietu za cenę, w jakiej został kupiony, to 'robienie interesu'? nie wydaje mi się.
swoją drogą, czy regulamin biegu nie zastrzega, że handel pakietami (rozumiany jako sprzedawanie ich po cenie wyższej niż koszt zakupu) jest zabroniony?
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 47:22
Sprzedam pakiet na bieg, jednak jest jeden problem. Pakietu jeszcze wcale nie odebrałem i nie wiem jak załatwić sprawę poręczenia, jeżeli ktoś miał by pomysł to kontakt do mnie :
Tel *************
gg : **************
Tel *************
gg : **************
Ostatnio zmieniony 25 mar 2020, 20:22 przez IXOF, łącznie zmieniany 1 raz.