Szachistom powinni zrobić obowiązkowe wyznaczanie pułapu tlenowego przed zawodami.mar_jas pisze: Np obowiązkowe badania dla uczestników turnieju szachowego![]()
![]()
![]()
Obowiązkowe badania dla biegaczy.
-
- Stary Wyga
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
"Go Fast, Be Good, Have Fun"
- mclakiewicz
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
W takim razie należy też wprowadzić obowiązkowe badania dzieciom przed WFem.
Nie rozumiem celu akcji Stop zwolnieniom z WueFu skoro z drugiej strony chce się zafundowac komunizm obowiązkowych badań dla amatorów. Jeśli chcę biec w zawodach to jest to moja decyzja i nie życzę sobie aby ktoś lepiej ode mnie wiedział co jest dobre dla mojego zdrowia.
W razie czego zawsze pozostanie w alternatywie Marathon Sosika, lub Wieczorna Piątka Grzesia, tam zaświadczeń nigdy nie będzie trzeba
Nie rozumiem celu akcji Stop zwolnieniom z WueFu skoro z drugiej strony chce się zafundowac komunizm obowiązkowych badań dla amatorów. Jeśli chcę biec w zawodach to jest to moja decyzja i nie życzę sobie aby ktoś lepiej ode mnie wiedział co jest dobre dla mojego zdrowia.
W razie czego zawsze pozostanie w alternatywie Marathon Sosika, lub Wieczorna Piątka Grzesia, tam zaświadczeń nigdy nie będzie trzeba

- f.lamer
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: czydzieści9ipół
- Życiówka w maratonie: czydzwadzieścia
o, to, to.mclakiewicz pisze:W takim razie należy też wprowadzić obowiązkowe badania dzieciom przed WFem.
przed każdym może nie, ale przed sprawdzianami z pewnością!
Self-improvement is masturbation.
Now, self-destruction…
Now, self-destruction…
- Jaca_CH
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 41:57
- Życiówka w maratonie: 3:28:03
Jak przyjedzie kilka tysięcy uczestników to organizatorowi może grozić do 8 lat więzieniamclakiewicz pisze:W razie czego zawsze pozostanie w alternatywie Marathon Sosika, lub Wieczorna Piątka Grzesia, tam zaświadczeń nigdy nie będzie trzeba

Ognisko na Zakrzówku