Bydgoszcz - trasy biegowe & biegacze
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 37:10
- Życiówka w maratonie: 3:08
Witam.
Mam 35l, biegam amatorsko z przerwami od zeszłego roku.
Biegam co drugi dzień w kierunku Myślęcinka, Rynkowa, generalnie w tamtym kierunku gdzie popadnie.
Zaczynam przeważnie u zbiegu ulic Altyleryjska-Zaświat lub Powstańców Warszawy czasami ze Śródmieścia.
Mam 35l, biegam amatorsko z przerwami od zeszłego roku.
Biegam co drugi dzień w kierunku Myślęcinka, Rynkowa, generalnie w tamtym kierunku gdzie popadnie.
Zaczynam przeważnie u zbiegu ulic Altyleryjska-Zaświat lub Powstańców Warszawy czasami ze Śródmieścia.
-
- Wyga
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Biegam na błoniu, lasy w kierunku białych błot/trzcinca/lisiego ogona.
Tempo 5:10-5:40min/km
Jeżeli ktoś chętny to można pobiegać razem
robię wybiegania po 10-12km - godzinne.
Tempo 5:10-5:40min/km
Jeżeli ktoś chętny to można pobiegać razem
robię wybiegania po 10-12km - godzinne.
-
- Rozgrzewający Się
Biegam z Bocianowa wzdłuż Zaświatu do stawów w Myślęcinku 3 razy w tygodniu. Zapraszam do wspólnego biegania
-
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: 45:31
- Życiówka w maratonie: 3:49:39
witam,
dzisiaj wprowadzam się do Bydgoszczy i poszukuje osoby na wspólne treningi / wybiegania spokojnym tempem w okolicach Szubińskiej / Błonie. Całkowicie nie znam tras biegowych, dlatego liczę na ''obieganie'' okolicy
dzisiaj wprowadzam się do Bydgoszczy i poszukuje osoby na wspólne treningi / wybiegania spokojnym tempem w okolicach Szubińskiej / Błonie. Całkowicie nie znam tras biegowych, dlatego liczę na ''obieganie'' okolicy
-
- Rozgrzewający Się
Hej biegam nad kanalem bydgoskim (petla tramwajowa - wloclawska) lub okolice blonia - do trzcinca/bialych blot. teraz robi sie coraz szybciej ciemno wiec chetnie poszukam partnerki/partnera do biegania. Biegam ok 10-12 km .
-
- Rozgrzewający Się
Witam, nie znam Bydgoszczy a sama trochę obawiałam się zapuszczać 'głębiej' w miasto dlatego póki co nie wybiegałam jeszcze jakichś ulubionych tras (wybrałam się jedynie pare razy od ronda w stronę wojska polskiego) i tym bardziej byłoby bardzo miło mieć towarzystwo. Zwykle robiłam ok.10km w górę, raczej w spokojnym tempie, 2-3 razy w tygodniu, ale na wakacjach miałam kontuzje i czasem jeszcze ją odczuwam dlatego powolutku wracam do formy. Dni byłyby mi prawie całkiem obojętne, jedynie czwartek odpadampgrrena pisze:Ja mogę być chętna. Prosiłabym o jakieś konkrety.magrze pisze:Witam, może jest ktoś chętny na poranne (np. o 6) bieganie z okolic Ronda Kujawskiego?
-
- Rozgrzewający Się
cześć
szukam kogoś do wspólnego biegania na Jachcicach.
już od dawna chciałam zacząć ale zawsze zabrakło mi motywacji.
szukam kogoś do wspólnego biegania na Jachcicach.
już od dawna chciałam zacząć ale zawsze zabrakło mi motywacji.
-
- Rozgrzewający Się
Może jest ktoś chętny na wspólne bieganie i mieszka na Bartodziejach? Zbliża się okres zimowy, przyda się dodatkowa motywacja .