Co czytacie, gdy nie biegacie :)
- Skoor
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Moj wiedzmin zamowiony z przedpremiery lezy i czeka az skoncze ostatni tom trylogii husyckiej ASa i juz nie moge sie doczekac az sie do niego dorwe
-
- Stary Wyga
Właśnie dlatego zapytałem. Ubzdurałem sobie, że do kupienia będzie dopiero szóstego i tak sobie czekam. Nic to, jutro pewnie i w Empiku kupię.
'They saw that the perfect world is a journey, not a place.'
- Terry Pratchett
- Terry Pratchett
- Skoor
- Zaprawiony W Bojach
Mozna bylo kupic na allegro i dostac go 31.10, z tego co widzialem to ludzie sie na niego ostro rzucili
- Zajek
- Rozgrzewający Się
Dorwany "Koniec Pana Y" S. Thomson - książka tak kipiąca inteligencją, że czaszka dymi. Przeplatanie fizyki, astrofizyki, fizyki kwantowej, religii, wierzeń, języka, eksperymentów myślowych sprawia, że człowiek aż chce wiedzieć więcej!
- skuzniak
- Wyga
- Życiówka na 10k: 54:08
- Życiówka w maratonie: 4:36:50
- Kontakt:
Co prawda jeszcze nie przeczytałem, ale wczoraj odebrałem przesyłkę. Niestety obowiązki rodzinne (córka jak na złość do 23 prawie nie chciała usnąć) i praca nie pozwalają oddać się w pełni lekturze, ale pierwszy rozdział jest bardzo obiecujący. Zalatuje starym, dobrym Wiedźminem, wszechobecną korupcją i upadkiem obyczajów. Zapowiada się świetnie. (btw. na ebooki.allegro jest pierwszy rozdział do poczytania gratis)Gryzzelda pisze:o wlasnie, ostatnio zastanawialam sie czy nie wrocic do poczciwego Wiedzmina i tydzien pozniej zobaczylam ze bedzie nastepna czescskuzniak pisze:A propos Sapkowskiego, to czekam na preorder jego najnowszej książki. Z pewną, nie kryję tego, obawą.
koniecznie daj znac jak przeczytasz
-
- Wyga
Nuda na studiach zmusiła mnie do kupienia kolejnej książki biegowej. Tym razem padło na "Biec albo umrzeć" Kiliana Jorneta. Po ponad stu stronach muszę śmiało napisać, że na taką książkę czekałem! Jak skończę, to powiem coś więcej
- szelma
- Zaprawiony W Bojach
Skończyłam nowego Krajewskiego, a teraz czytam ostatnią książkę Chemielewskiej Wiadomo, że to nie klasyki typu "Wszystko czerwone", ale jednak straszny żal, że to ostatnia Chmielewska - a nie po prostu najnowsza
-
- Zaprawiony W Bojach
Serio, tak mówił? No to to na pewno musi być prawda :PKlanger pisze:Jurek to świetny człowiek, a co ważniejsze mówił, że książkę w większej części napisał sam, a nie pisarz-duch (współautor), który Jurka głównie motywował do pisania )
- skuzniak
- Wyga
- Życiówka na 10k: 54:08
- Życiówka w maratonie: 4:36:50
- Kontakt:
Właśnie skończyłem "Sezon Burz" i generalnie nie powalił mnie specjalnie na kolana. Tzn. książka jest spoko i fajnie się czytało, ale po Sapkowskim i jakiejś tam części cyklu opowieści o wiedźminie spodziewałbym się więcej. Niemniej przeczytać warto.
-
- Rozgrzewający Się
jakieś dobre fantasy
-
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: 1:05:19
- Kontakt:
Głównie literaturę faktu. Uwielbiam reportaż! Aktualnie na tapecie "Kiedyś był tu koniec świata" Klenka. Ale staram się nie ograniczać do jednego gatunku