Biustonosze
- Ojla
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: 3:43:37
- Kontakt:
Widzisz Romek, masz szansę, że Twój wątek pobije rekordy oglądalności !!!
Szukam, szukam (tych zdjęć). Znalazłam bardzo dużo, ale że tak powiem nie koniecznie oglądane modele nadawały by się do biegania. Sportowy na razie jeden znalazłam tutaj.
Jola
Szukam, szukam (tych zdjęć). Znalazłam bardzo dużo, ale że tak powiem nie koniecznie oglądane modele nadawały by się do biegania. Sportowy na razie jeden znalazłam tutaj.
Jola
Pozdrawiam, Jola
- Deck
- Ekspert/Fizjologia
- Życiówka w maratonie: brak
ostatnio moja Zonka ma podobny problem z dobraniem tego elementu stroju biegowego, a ze to ja jestem glownym jej dostarczycielem bh to i ja mam problem. Widzielismy w decathlonie top z oddychajacego materialu, chyba nawet coolmaxu, ale kosztowal tyle co dwa przyzwoite bh. Moja Zonka ma czym oddychac wiec mamy pewna trudnosc ze znalezieniem odpowiedniego produktu.
- Ula
- Zaprawiony W Bojach
A ja mam normalny biustonosz..z miseczkami. Szukalam dlugo zeby gdzies kupic w miare tani mocno trzymajacy kuleczki staniczek no i znalazlam model Triumph BeeDeeb. Mimo ze nie jest tzw. przeznaczony do biegania bardzo dobrze spelnia swoja role. Probowlam biegac kiedys w takim topie jak kolezanki mowia ale mialm wrzenie ze mi sie tam wszystko majta we wszystkie strony. 
Tak więc romek wszystko kwestia gustu i subiektywnej wygody.

Tak więc romek wszystko kwestia gustu i subiektywnej wygody.
- Deck
- Ekspert/Fizjologia
przejrzalem katalog newline pod katem topow i jest tam kilka w okolicach 100zl, od bielizny z coolmaxu do roznych do triathlonu, rowerow itp. rowniez z oddychajacych materialow.
- caryca
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
joy dzieki,
bh- jak to moja babcia mowi bjusthalter, po polsku biustonosz, kiedys przed wojna sie chyba tylko takiej nazwy uzywalo
no zalezy od zaboru;-)
Osobiscie ostatnio kupilam Triupha- maja specjalne sportowe, bardzo dobry. Sklep, hmmm jak by to wytlumaczyc, trzeba na pragie, do zakladu Cory, tak swoja droga maja dobre garnitury i damskie marynarki + spodia (? spodium?) za ludzka cena jak na warszawe, to jest tzw sklep przy zakaldowy. ulica... wiem dzie skrecic, jak ktos bardzo zainteresowany to sprawdze wieczorem na mapie jak sie nazywa, o wlasciwie jestem dzis samochodem w pracy, wiec moge sprawdzic jak ktos jest zainteresowany
bh- jak to moja babcia mowi bjusthalter, po polsku biustonosz, kiedys przed wojna sie chyba tylko takiej nazwy uzywalo

Osobiscie ostatnio kupilam Triupha- maja specjalne sportowe, bardzo dobry. Sklep, hmmm jak by to wytlumaczyc, trzeba na pragie, do zakladu Cory, tak swoja droga maja dobre garnitury i damskie marynarki + spodia (? spodium?) za ludzka cena jak na warszawe, to jest tzw sklep przy zakaldowy. ulica... wiem dzie skrecic, jak ktos bardzo zainteresowany to sprawdze wieczorem na mapie jak sie nazywa, o wlasciwie jestem dzis samochodem w pracy, wiec moge sprawdzic jak ktos jest zainteresowany
- Ojla
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Faktycznie Deck, są topy z coolmaxa w newline. Ciekawe, czy na Broniewskiego będą, czy trzeba zamawiać.
Jola
Jola
Pozdrawiam, Jola
- Deck
- Ekspert/Fizjologia
bede dzis na Broniewskiego to sie dowiem i w poniedzialek napisze
- Ojla
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Fajnie!
Jola
Jola
Pozdrawiam, Jola
-
- Zaprawiony W Bojach
ja z kolei znam pojęcie cycenhalterQuote: from caryca on 2:13 pm on May 16, 2003
joy dzieki,
bh- jak to moja babcia mowi bjusthalter, po polsku biustonosz, kiedys przed wojna sie chyba tylko takiej nazwy uzywalono zalezy od zaboru;-)

- lezan
- Zaprawiony W Bojach
Panie- poczytajcie tutaj http://www.coolrunning.com.au/cgi-bin/u ... 9&t=000039
If God invented marathons to keep people from doing anything more
stupid, triathlon must have taken Him completely by surprise
stupid, triathlon must have taken Him completely by surprise
- Karola
- Zaprawiony W Bojach
Triumph ma kilka modeli BH do uprawiania sportów. Ja wypróbowałam trzy w ostatnich latach i wszystkie były świetne i w cenach do przełknięcia.
Łatwo dopasowałam ulubiony model troszkę większy gdy było trzeba.
Są z innych niż przecietny BH tkanin więc dobrz znosi się pocenie i można je prać w pralce z gotowaniem i wirowaniem.
Bardzo mi ułatwiają życie
Łatwo dopasowałam ulubiony model troszkę większy gdy było trzeba.
Są z innych niż przecietny BH tkanin więc dobrz znosi się pocenie i można je prać w pralce z gotowaniem i wirowaniem.
Bardzo mi ułatwiają życie

- Ula
- Zaprawiony W Bojach
Moj Triumph BH nie jest do uprawiania sportow..on jest zwykly zwyczajny, ma nawet kokardke na ramiaczku hehe
ale jest rewelacyjny bo ma domieszke jakiegos "streczu" i przez to że tak powiem dostosowuje sie do warunkow zmienno-wagowych 

- Deck
- Ekspert/Fizjologia
bylem na Broniewskiego i nic z topow nie widzialem, ale w tym tygodniu ma byc nowa dostawa, wiec moze cos rzuca na sklep. Podejrzewam jednak, ze chyba lepiej zamowic.
- Kiniak
- Zaprawiony W Bojach
Pozdrawiam,
Kiniak (gg 5660174)
Kiniak (gg 5660174)