Cześć,
zastanawiam się nad jakąś ciekawą trasą do biegania krosów.
Coś mi nic nie przychodzi do głowy, bo Wrocław taki płaski się wydaje, a mi się marzy jakaś pętla pofałdowana.
Macie jakieś pomysły?
Może być pętla 2-3 km, ale żeby miała zbiegi, podbiegi, dość intensywna.
Dzięki za pomysły !
Gdzie biegać kros we Wrocławiu?
-
- Wyga
- Życiówka na 10k: brak
Pokombinuj w Lasku Osobowickim (znanym z cyklu biegów zBiegiemNatury). Chociaż nie jest łatwo tam dojechać komunikacją miejską, to autem już nie ma najmniejszych problemów, a w samym lasku można wyznaczyć nawet znacznie dłuższe trasy.
- kachita
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka w maratonie: brak
Pokombinować można też w Parku Grabiszyńskim, gdzie są dwie niezłe górki na podbiegi.
[url=http://www.bieganie.pl/forum/viewtopic. ... ead#unread]Wyznania kobiety szurającej[/url] || [url=http://bieganie.pl/forum/viewtopic.php? ... ead#unread]Komentarze[/url]
[color=#BF0080][size=85]A minute on the lips, a lifetime on the hips.[/size][/color]
[color=#BF0080][size=85]A minute on the lips, a lifetime on the hips.[/size][/color]
-
- Wyga
Prawda, sam ostatnio szaleję na górce od ulicy Racławickiej. Polecam szczególnie podbiegi, które przygotowali sobie rowerzyści górscy - te ciągnące się po bokach górki.
-
- Stary Wyga
- Życiówka w maratonie: brak
Polecam Park Złotnicki w którym nawet WKB Piast organizuje biegi przełajowe. Startowałem w kwietniu i chyba pętla ma około 3km. Teren zróżnicowany i pofałdowany. Naprawdę ciekawa trasa.
Co do Racławickiej - idealna na siłę biegową, ale co to za urozmaicenie? Podbiegniesz, zbiegniesz i potem 2,5km płaskiego jak stół, jeśli zakładamy, że trasa ma mieć 3km.
Co do Racławickiej - idealna na siłę biegową, ale co to za urozmaicenie? Podbiegniesz, zbiegniesz i potem 2,5km płaskiego jak stół, jeśli zakładamy, że trasa ma mieć 3km.