mizuno
- boowa
- Wyga
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
to się strasznie wypusciłes ze swoją negatywną oceną, popatrz do działu sprzęt jest tam dośc spory temat odnosnie tych butów, o ile pamiętam nie było tam jeszcze żadnych zastrzeżen co do butów kupowanych u Pani Izy (użytkownik sportowy) chyba jesteś pierwszy
- Murat
- Zaprawiony W Bojach
Zapach?Moim zdaniem przeciętny dla nowych butów.Oczywiście,że jest to orginalny produkt Mizuno.Podrabianie tej marki w taki sposób byłoby pozbawione ekonomicznego sensu.
Co do jakości wykończenia.Moje butki /M.Wafe Creation/ są wykończone pierwszorzędnie.Nawet je teraz dokładnie przejrzałem pod tym kątem i nie znalazłem najmniejszego powodu do czepiania się.
W ubiegłym roku kupiłem żonie Nike Pegazus /seria Bowerman/ w renomowanym sklepie w Niemczech.
Dopiero po jakimś czasie wyszło,że materiał podeszwy jest wykonany z jakiegoś badziewiastego materiału,który obdziera się na byle kamieniu /może dla tego były w promocji?/
A co do obsługi przez panią Izę na allegro to życzyłbym sobie żeby choć trochę zbliżył się do tego poziomu jakiś sklep sportowy w Polsce.
Pozdrawiam.
Co do jakości wykończenia.Moje butki /M.Wafe Creation/ są wykończone pierwszorzędnie.Nawet je teraz dokładnie przejrzałem pod tym kątem i nie znalazłem najmniejszego powodu do czepiania się.
W ubiegłym roku kupiłem żonie Nike Pegazus /seria Bowerman/ w renomowanym sklepie w Niemczech.
Dopiero po jakimś czasie wyszło,że materiał podeszwy jest wykonany z jakiegoś badziewiastego materiału,który obdziera się na byle kamieniu /może dla tego były w promocji?/
A co do obsługi przez panią Izę na allegro to życzyłbym sobie żeby choć trochę zbliżył się do tego poziomu jakiś sklep sportowy w Polsce.
Pozdrawiam.
- Rudzik
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Friend : a mnie sie wydaje ze to nie o kolor chodzi a o sklad chemiczny (czy jaki tam by nie byl) a to barwienie ma pomoc biegaczom na wybranie buta z amortyzacjami w miejscach jakie sa mu potrzebne. Gdyby byly cale biale trzeba by bylo wczytywac sie gdzie ta amortyzacja czy moze z przodu a moze z tylu ... na doradztwo personelu sklepowego w tej sprawie bym nie liczyla, a tak jak jest kolorek to widac gdzie i co. No ale to tylko moje przemyslenia nie jestem ekspertem, ale chyba gdyby Pani Iza wciskala buble juz by tu o tym krzyczano on tygodni a nawet miesiecy a jednak czytam same superlatywy. Pozdrawiam
gg 46090
- ramar14
- Rozgrzewający Się
ja sie bron boze nie czepiam i nie mam zamiaru rzucac jakichkolwiek podejrzen, co wy kochani biegacz/ki/e
ot tak po prostu lubie stac rowno na ziemi, a dociekliwy jestem z natury. musze pochwalic pania Ize za profesjonalizm i zyczliwosc dla klienta. na pewno znowu cos kupie. pozdrawiam wszystkich pozytywnie zakreconych
ot tak po prostu lubie stac rowno na ziemi, a dociekliwy jestem z natury. musze pochwalic pania Ize za profesjonalizm i zyczliwosc dla klienta. na pewno znowu cos kupie. pozdrawiam wszystkich pozytywnie zakreconych
ramar14
- Friend
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 48
- Życiówka w maratonie: 4:04
Wiesz, chyba masz racje, niepotrzebne są te emocje. Wczoraj przeczytałem pewien list który za bardzo namieszał w mojej pustej makówce. :echech:Quote: from ramar14 on 7:55 am on Mar. 3, 2004
ja sie bron boze nie czepiam i nie mam zamiaru rzucac jakichkolwiek podejrzen, co wy kochani biegacz/ki/e
Tak nie miałem prawa na forum publicznym wygłaszać takich opinii!
Muszę tutaj przeprosić Panią Izę za moje "niedowierzanie"
(Edited by Friend at 8:06 am on Mar. 3, 2004)
Energia podąża za myślą, a myśl podąża za energią…