witam
mam pytanko da grawerka za 8euro..to jest wynik??? i na miejscu robią???
34th Vattenfall BERLIN HALF MARATHON
-
- Stary Wyga
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
- maly89
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 37:44
- Życiówka w maratonie: 02:56:04
- Kontakt:
Jeżeli wygląda to tak samo jak podczas maratonu to na medalu grawerują Ci imię, nazwisko i wynik. Wszystko w 3 minuty na miejscu 

-
- Stary Wyga
jest to moj pierwszy wyjazd za granice na zawody i mam kilka pytan
1- czy wjade do berlina corsa 94r. :D
2- znacie jakieś namiary do noclegów w miarę cenowo dobrze??
3- w niedziel zapisalem sie i podalem numer karty kredytowej mamy wtorek a nic nie mam potwierdzenia

3- w niedziel zapisalem sie i podalem numer karty kredytowej mamy wtorek a nic nie mam potwierdzenia

- radslo1
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 39:53
- Życiówka w maratonie: 3:21:47
1.Do ścisłego centrum (oznaczone jako umwelt zone) nie wjedziesz bez specjalnej plakietki tzn. wjedziesz ale jak Cię bez niej złapią to zapłacisz duży mandat - nie wiem czy na samochód z 1994 roku wyrobisz jakąkolwiek plakietkę bo to jest związane z normami emisji spalin. Poczytaj o Umweltplakette w google. Jakbyś chciał kupić to można nabyć w oddziałach "Dekra". Ja za swoją zapłaciłem 5 euro ale ja mam samochód z 2013r. Cała operacja trwa 5 minut. Kupiłem pod tym adresem - Ullsteinstraße 86-94, 12109 Berlin.jarekwronki pisze:jest to moj pierwszy wyjazd za granice na zawody i mam kilka pytan
2. www.booking.com - ja korzystałem z tej strony. nie wiem na ile jedziesz i gdzie chcesz nocować. Ja nocowałem w Anlema Hostel ale nie polecam, poza tym on już jest w strefie j.w. Na jeden nocleg może być ale na dłuższy wyjazd to kicha.
-
- Stary Wyga
zauważyłem ze znikla polowa ludzi z listy...z mojej miejscowosci bylo zapisane 11 osob jest tylko 1.. wiadomo cos na ten temat?
-
- Zaprawiony W Bojach
ja tam cały czas widnieję na liście. A zapłacili ci ludzi z twojej miejscowości? Poza tym to chwilę trwa zanim zweryfikują płatność kartą i wciągną kogoś na listę.jarekwronki pisze:zauważyłem ze znikla polowa ludzi z listy...z mojej miejscowosci bylo zapisane 11 osob jest tylko 1.. wiadomo cos na ten temat?