Leandros - komentarze

Komentarze do blogów treningowych, komentujcie w tym dziale w nie w blogach

Moderator: infernal

Awatar użytkownika
leandros
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 47:56

Nieprzeczytany post

A takie jedno pytanko. Kolega znalazł mnie przez wyniki?

Bo to taka pierwsza sytuacja i jestem pozytywnie zaskoczony!! :taktak:
"Silesius non Polonus" - Anzelm Eforyn

Blog treningowy.

Komentarze.

5km - 23:02(nieof.)
10km - 47:56
21,097km - 01:46:49
New Balance but biegowy
pitgw
Stary Wyga
Stary Wyga
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Siemka.
Nie, po prostu szukałem czegokolwiek o Sylwanie i jakoś wlazłem na to forum i tak wyszło.
Pozdrawiam.
Awatar użytkownika
leandros
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

fakt, że mogło by być więcej niż 82 zdjęcia! ;)

Blog treningowy.

Komentarze.

Awatar użytkownika
rene87
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

o dzięki Ci Paweł za ten wpis ! właśnie zastanawiałam się czy warto podporządkować treningi pod to by osiągnąć wynik. I chyba to najlepsza opcja, żeby wyjść z determinacją na trening ;)
Awatar użytkownika
leandros
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Jeśli masz cel, to daj sobie czas, ułóż dobry plan i pokaż jak Wielka jesteś!
A ten wynik będzie taką kulką, która powoduje lawinę w górach. Nie będziesz mogła przestać. Ciągła gonitwa za wynikiem. To dobrze! Wpadniesz w wir treningów i zawodów! I wtedy... :oczko:

Blog treningowy.

Komentarze.

Awatar użytkownika
rene87
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

leandros pisze:Jeśli masz cel, to daj sobie czas, ułóż dobry plan i pokaż jak Wielka jesteś!
A ten wynik będzie taką kulką, która powoduje lawinę w górach. Nie będziesz mogła przestać. Ciągła gonitwa za wynikiem. To dobrze! Wpadniesz w wir treningów i zawodów! I wtedy... :oczko:

plan mam już przed spbą ;), więc czas ... i wtedy :sss:
Awatar użytkownika
siena_driver
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 49:18

Nieprzeczytany post

:spoko: podoba mi się Twój wpis :) jak nie planujesz za ostro zabalować na parapetówce, i o ile jest ona gdzieś na północy Krakowa, to przed 6 rano zapraszam na longa ;)
Awatar użytkownika
leandros
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

parapetówka jest na Mikołajskiej :uuusmiech:
i zaczynamy o 20, kończymy o.... sam nie wiem :D

ja zawsze baluję z głową. Nigdy nie złapał mnie moralniak! Pewnie wypiję parę piw albo miód pitny.
Ale za propozycję dziękuje! :oczko:

Blog treningowy.

Komentarze.

Awatar użytkownika
mar_jas
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 0:39:59
Życiówka w maratonie: 3:28:43

Nieprzeczytany post

Będe Cię poganiał na ZBiegiemNatury....bój się :bum:

Ale z tymi gówniarzami to dobre :hahaha:

Moja walka Blog biegowy Marcina

Komentarze
Awatar użytkownika
leandros
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

no to pobieganie... :hejhej: Jestem ciekaw tych biegów. 5km crossu to mało, myślę że mogę oscylować w granicach rekordu życiowego. Ale na zakończenie cyklu wynik 22:00 może coś poniżej ;)

Nigdy, nawet na B-klasach nie ma takich akcji. Normalnie mną wstrząsnęło...
Ale klub się doigra. Jestem pewien,że synek będzie banitą, a trener zbierze solidny opier*****...

Blog treningowy.

Komentarze.

Awatar użytkownika
mar_jas
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 0:39:59
Życiówka w maratonie: 3:28:43

Nieprzeczytany post

leandros pisze:no to pobieganie... :hejhej: Jestem ciekaw tych biegów. 5km crossu to mało, myślę że mogę oscylować w granicach rekordu życiowego. Ale na zakończenie cyklu wynik 22:00 może coś poniżej ;)

Nigdy, nawet na B-klasach nie ma takich akcji. Normalnie mną wstrząsnęło...
Ale klub się doigra. Jestem pewien,że synek będzie banitą, a trener zbierze solidny opier*****...
Mało?? zdążysz się zmęczyć, zapewniam Cię :oczko:
Fajne trasy tam sa więc o ile nie będzie zbyt mokro to będzie super :usmiech:

Najgorsze sa takie smarkate gnojki co myślą że wszystko im wolno...za moich czasów tez były ekscesy i wydaje mi się ze nawet związek bardziej przymykał oko na to, labo sędziowie mniej na to zwracali uwagę, bo nigdy oni nie byli celem ataków.... laliśmy się z zawodniakmi przeciwnej drużyny, z kibicami, nawet z policją :hahaha: .. ale nie pamietam zeby sędziemu się kiedys dostało.... nawet słownie....rozumiem ze zrobiłes odpowiednią adnotację w protokole i zrobia gościowi przerwę na przemyślenie tego? :uuusmiech:

Moja walka Blog biegowy Marcina

Komentarze
Awatar użytkownika
Kwiat
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Kontakt:

Nieprzeczytany post

mar_jas pisze:[...]Najgorsze sa takie smarkate gnojki co myślą że wszystko im wolno...za moich czasów tez były ekscesy i wydaje mi się ze nawet związek bardziej przymykał oko na to, labo sędziowie mniej na to zwracali uwagę, bo nigdy oni nie byli celem ataków.... laliśmy się z zawodniakmi przeciwnej drużyny, z kibicami, nawet z policją :hahaha: .. ale nie pamietam zeby sędziemu się kiedys dostało.... nawet słownie....rozumiem ze zrobiłes odpowiednią adnotację w protokole i zrobia gościowi przerwę na przemyślenie tego? :uuusmiech:
Story of my life :ble: Z tą różnicą, że kiedyś sędzia wyrzucił mnie za ostrą pyskówkę (w sumie to ja "mówiłem", a reszta w osłupieniu słuchała ;)) z zawodnikiem innej drużyny, po tym, jak ten wycelował korkami w moją twarz, bo wybrał inną od mojej metodę walki o piłkę ;) Piękne czasy :bum: Choć nawet i wtedy sędziowie mieli większy autorytet ;)
Obrazek

Blog|Komentarze

10 km - 53'43" (Tychy, 22.12.2013)
Awatar użytkownika
leandros
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

mar_jas pisze:
Mało?? zdążysz się zmęczyć, zapewniam Cię :oczko:
Fajne trasy tam sa więc o ile nie będzie zbyt mokro to będzie super :usmiech:

Najgorsze sa takie smarkate gnojki co myślą że wszystko im wolno...za moich czasów tez były ekscesy i wydaje mi się ze nawet związek bardziej przymykał oko na to, labo sędziowie mniej na to zwracali uwagę, bo nigdy oni nie byli celem ataków.... laliśmy się z zawodniakmi przeciwnej drużyny, z kibicami, nawet z policją :hahaha: .. ale nie pamietam zeby sędziemu się kiedys dostało.... nawet słownie....rozumiem ze zrobiłes odpowiednią adnotację w protokole i zrobia gościowi przerwę na przemyślenie tego? :uuusmiech:
Im krótszy wysiłek, tym bardziej intensywny ;)
Tak, w sprawozdaniu na ostatniej stronie obszerna notatka z szczegółami, bez cenzury. Trener przy podpisywaniu pokiwał głową z niezadowoleniem i stwierdził "co pan robisz...". Gówniarz zostanie wezwany do podokręgu na pogadankę, myślę, że 5-10 meczy spokoju, parę stówek kary dla klubu :oczko:
Kwiat pisze: Story of my life :ble: Z tą różnicą, że kiedyś sędzia wyrzucił mnie za ostrą pyskówkę (w sumie to ja "mówiłem", a reszta w osłupieniu słuchała ;)) z zawodnikiem innej drużyny, po tym, jak ten wycelował korkami w moją twarz, bo wybrał inną od mojej metodę walki o piłkę ;) Piękne czasy :bum: Choć nawet i wtedy sędziowie mieli większy autorytet ;)
Teraz, za ten "faul" jest czerwona kartka. Dlaczego? Poważny, rażący faul = czerwień
Użycie nieproporcjonalnej siły, czyli zawodnik wykonuje atak z dużą siłą, wykraczając poza granice normalnej gry, naraża przeciwnika na kontuzję = czerwień.
Powinien zostać podyktowany rzut wolny bezpośredni z miejsca przewinienia.
No i wiadomo, że jak jest walka o piłkę i zawodnicy stoją, jeden z nich odbija piłkę głową powyżej pasa, a drugi nogą też powyżej pasa, to jest rzut wolny, dla "głowacza".
A z sędzią dyskutuje tylko kapitan. Ja nie muszę mu tłumaczyć decyzji, mogę! I użycie wulgarnego języka, czy do publiczności, czy sędziego czy przeciwnika, to czerwień. Nawet obraźliwy gest to czerwień.

Tak, znam to na pamięć ;)

Blog treningowy.

Komentarze.

danio25
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Ta nutka Nas & Damian Marley - Strong Will Continue daje kopa i na pewno na biegowych ścieżkach też da ;d ehuehu twoja koleżanka.. robi wrażenie ;d
Awatar użytkownika
leandros
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Cała ich płyta jest mocarna. A młody Marley w szczególności. Idealnie łączy rap z reggae, a i wspomnę o kooperacji z mick'em jaggerem i jess stone http://www.youtube.com/watch?v=MTF7T1Nw5OU tudzież współpraca z skrillexem(wyszła epicko) http://www.youtube.com/watch?v=BGpzGu9Yp6Y i wielu innych artystów czy braci :hej:

A koleżanka urodziwa przy tym, więc przyjemne z pożytecznym połączyć to super sprawa! Choć ona skupia się bardziej na dystansach 800-3000 :oczko:

Blog treningowy.

Komentarze.

ODPOWIEDZ