Leandros - komentarze
Moderator: infernal
- leandros
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 47:56
A takie jedno pytanko. Kolega znalazł mnie przez wyniki?
Bo to taka pierwsza sytuacja i jestem pozytywnie zaskoczony!!
Bo to taka pierwsza sytuacja i jestem pozytywnie zaskoczony!!
"Silesius non Polonus" - Anzelm Eforyn
Blog treningowy.
Komentarze.
5km - 23:02(nieof.)
10km - 47:56
21,097km - 01:46:49
Blog treningowy.
Komentarze.
- leandros
- Zaprawiony W Bojach
fakt, że mogło by być więcej niż 82 zdjęcia!
Blog treningowy.
Komentarze.
Blog treningowy.
Komentarze.
- rene87
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
o dzięki Ci Paweł za ten wpis ! właśnie zastanawiałam się czy warto podporządkować treningi pod to by osiągnąć wynik. I chyba to najlepsza opcja, żeby wyjść z determinacją na trening
- leandros
- Zaprawiony W Bojach
Jeśli masz cel, to daj sobie czas, ułóż dobry plan i pokaż jak Wielka jesteś!
A ten wynik będzie taką kulką, która powoduje lawinę w górach. Nie będziesz mogła przestać. Ciągła gonitwa za wynikiem. To dobrze! Wpadniesz w wir treningów i zawodów! I wtedy...
A ten wynik będzie taką kulką, która powoduje lawinę w górach. Nie będziesz mogła przestać. Ciągła gonitwa za wynikiem. To dobrze! Wpadniesz w wir treningów i zawodów! I wtedy...
Blog treningowy.
Komentarze.
Blog treningowy.
Komentarze.
- rene87
- Zaprawiony W Bojach
leandros pisze:Jeśli masz cel, to daj sobie czas, ułóż dobry plan i pokaż jak Wielka jesteś!
plan mam już przed spbą , więc czas ... i wtedy
- siena_driver
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 49:18
podoba mi się Twój wpis jak nie planujesz za ostro zabalować na parapetówce, i o ile jest ona gdzieś na północy Krakowa, to przed 6 rano zapraszam na longa
- leandros
- Zaprawiony W Bojach
parapetówka jest na Mikołajskiej :uuusmiech:
i zaczynamy o 20, kończymy o.... sam nie wiem :D
ja zawsze baluję z głową. Nigdy nie złapał mnie moralniak! Pewnie wypiję parę piw albo miód pitny.
Ale za propozycję dziękuje!
i zaczynamy o 20, kończymy o.... sam nie wiem :D
ja zawsze baluję z głową. Nigdy nie złapał mnie moralniak! Pewnie wypiję parę piw albo miód pitny.
Ale za propozycję dziękuje!
Blog treningowy.
Komentarze.
Blog treningowy.
Komentarze.
- mar_jas
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 0:39:59
- Życiówka w maratonie: 3:28:43
Będe Cię poganiał na ZBiegiemNatury....bój się
Ale z tymi gówniarzami to dobre
Ale z tymi gówniarzami to dobre
- leandros
- Zaprawiony W Bojach
no to pobieganie... Jestem ciekaw tych biegów. 5km crossu to mało, myślę że mogę oscylować w granicach rekordu życiowego. Ale na zakończenie cyklu wynik 22:00 może coś poniżej
Nigdy, nawet na B-klasach nie ma takich akcji. Normalnie mną wstrząsnęło...
Ale klub się doigra. Jestem pewien,że synek będzie banitą, a trener zbierze solidny opier*****...
Ale klub się doigra. Jestem pewien,że synek będzie banitą, a trener zbierze solidny opier*****...
Blog treningowy.
Komentarze.
Blog treningowy.
Komentarze.
- mar_jas
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 0:39:59
- Życiówka w maratonie: 3:28:43
Mało?? zdążysz się zmęczyć, zapewniam Cięleandros pisze:no to pobieganie... Jestem ciekaw tych biegów. 5km crossu to mało, myślę że mogę oscylować w granicach rekordu życiowego. Ale na zakończenie cyklu wynik 22:00 może coś poniżej
Fajne trasy tam sa więc o ile nie będzie zbyt mokro to będzie super
Najgorsze sa takie smarkate gnojki co myślą że wszystko im wolno...za moich czasów tez były ekscesy i wydaje mi się ze nawet związek bardziej przymykał oko na to, labo sędziowie mniej na to zwracali uwagę, bo nigdy oni nie byli celem ataków.... laliśmy się z zawodniakmi przeciwnej drużyny, z kibicami, nawet z policją .. ale nie pamietam zeby sędziemu się kiedys dostało.... nawet słownie....rozumiem ze zrobiłes odpowiednią adnotację w protokole i zrobia gościowi przerwę na przemyślenie tego? :uuusmiech:
- Kwiat
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Story of my life Z tą różnicą, że kiedyś sędzia wyrzucił mnie za ostrą pyskówkę (w sumie to ja "mówiłem", a reszta w osłupieniu słuchała ) z zawodnikiem innej drużyny, po tym, jak ten wycelował korkami w moją twarz, bo wybrał inną od mojej metodę walki o piłkę Piękne czasy Choć nawet i wtedy sędziowie mieli większy autorytetmar_jas pisze:[...]Najgorsze sa takie smarkate gnojki co myślą że wszystko im wolno...za moich czasów tez były ekscesy i wydaje mi się ze nawet związek bardziej przymykał oko na to, labo sędziowie mniej na to zwracali uwagę, bo nigdy oni nie byli celem ataków.... laliśmy się z zawodniakmi przeciwnej drużyny, z kibicami, nawet z policją .. ale nie pamietam zeby sędziemu się kiedys dostało.... nawet słownie....rozumiem ze zrobiłes odpowiednią adnotację w protokole i zrobia gościowi przerwę na przemyślenie tego? :uuusmiech:
- leandros
- Zaprawiony W Bojach
Im krótszy wysiłek, tym bardziej intensywnymar_jas pisze:
Mało?? zdążysz się zmęczyć, zapewniam Cię
Fajne trasy tam sa więc o ile nie będzie zbyt mokro to będzie super
Najgorsze sa takie smarkate gnojki co myślą że wszystko im wolno...za moich czasów tez były ekscesy i wydaje mi się ze nawet związek bardziej przymykał oko na to, labo sędziowie mniej na to zwracali uwagę, bo nigdy oni nie byli celem ataków.... laliśmy się z zawodniakmi przeciwnej drużyny, z kibicami, nawet z policją .. ale nie pamietam zeby sędziemu się kiedys dostało.... nawet słownie....rozumiem ze zrobiłes odpowiednią adnotację w protokole i zrobia gościowi przerwę na przemyślenie tego? :uuusmiech:
Tak, w sprawozdaniu na ostatniej stronie obszerna notatka z szczegółami, bez cenzury. Trener przy podpisywaniu pokiwał głową z niezadowoleniem i stwierdził "co pan robisz...". Gówniarz zostanie wezwany do podokręgu na pogadankę, myślę, że 5-10 meczy spokoju, parę stówek kary dla klubu
Teraz, za ten "faul" jest czerwona kartka. Dlaczego? Poważny, rażący faul = czerwieńKwiat pisze: Story of my life Z tą różnicą, że kiedyś sędzia wyrzucił mnie za ostrą pyskówkę (w sumie to ja "mówiłem", a reszta w osłupieniu słuchała ) z zawodnikiem innej drużyny, po tym, jak ten wycelował korkami w moją twarz, bo wybrał inną od mojej metodę walki o piłkę Piękne czasy Choć nawet i wtedy sędziowie mieli większy autorytet
Użycie nieproporcjonalnej siły, czyli zawodnik wykonuje atak z dużą siłą, wykraczając poza granice normalnej gry, naraża przeciwnika na kontuzję = czerwień.
Powinien zostać podyktowany rzut wolny bezpośredni z miejsca przewinienia.
No i wiadomo, że jak jest walka o piłkę i zawodnicy stoją, jeden z nich odbija piłkę głową powyżej pasa, a drugi nogą też powyżej pasa, to jest rzut wolny, dla "głowacza".
A z sędzią dyskutuje tylko kapitan. Ja nie muszę mu tłumaczyć decyzji, mogę! I użycie wulgarnego języka, czy do publiczności, czy sędziego czy przeciwnika, to czerwień. Nawet obraźliwy gest to czerwień.
Tak, znam to na pamięć
Blog treningowy.
Komentarze.
Blog treningowy.
Komentarze.
-
- Zaprawiony W Bojach
Ta nutka Nas & Damian Marley - Strong Will Continue daje kopa i na pewno na biegowych ścieżkach też da ;d ehuehu twoja koleżanka.. robi wrażenie ;d
- leandros
- Zaprawiony W Bojach
Cała ich płyta jest mocarna. A młody Marley w szczególności. Idealnie łączy rap z reggae, a i wspomnę o kooperacji z mick'em jaggerem i jess stone http://www.youtube.com/watch?v=MTF7T1Nw5OU tudzież współpraca z skrillexem(wyszła epicko) http://www.youtube.com/watch?v=BGpzGu9Yp6Y i wielu innych artystów czy braci
A koleżanka urodziwa przy tym, więc przyjemne z pożytecznym połączyć to super sprawa! Choć ona skupia się bardziej na dystansach 800-3000
A koleżanka urodziwa przy tym, więc przyjemne z pożytecznym połączyć to super sprawa! Choć ona skupia się bardziej na dystansach 800-3000
Blog treningowy.
Komentarze.
Blog treningowy.
Komentarze.