Skarpety
- Ojla
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: 3:43:37
- Kontakt:
Może wątek: Bielizna ?
Jola
Jola
Pozdrawiam, Jola
- caryca
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka w maratonie: brak
- Kontakt:
hihihihi
- Ojla
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Czekamy na Romka!!!
Jola
Jola
Pozdrawiam, Jola
- Ojla
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Na podglądzie widzę, że już pisze!
Jola
Jola
Pozdrawiam, Jola
- Ojla
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
A wracając do skarpet, to kupiłam ostatnio w sklepie z bielizną damską skarpety firmy "GRAMARK" (z Wiączynia Dolnego - gdzie to jest?). Fason taki jak zaprezentowany na zdjęciu jeśli chodzi o samą stopę, ale znacznie krótsze i z wydłużoną górną tylnią częścią ( zabezpiecza przed obtarciem). Skarpetki zatytułowane są sport active. Skład: bawełna 48%, prolen 33,5%, elastil 16%, lycra 2,5%. Cena 5,90 zł (z tyłu mają napis jogging, ale były też z napisem tenis). Były też grubsze, takie bardziej frote coś po około 8zł (chyba). Kolorystyka tych cieńszych: beżowo-zielona, błękitno-niebieska. Te grubsze: białe, granatowe i czarne.
Biegałam w nich 2 razy. Wydają się być przyjazne (nie wiem jak na dłuższych dystansach i przy wyższej temperaturze). Posiadają miękki szew, powierzchnię odprowadzająca wilgoć. Te grubsze mają specjalny ściągacz pośrodku stopy, te cieńsze nie.
Jola
Biegałam w nich 2 razy. Wydają się być przyjazne (nie wiem jak na dłuższych dystansach i przy wyższej temperaturze). Posiadają miękki szew, powierzchnię odprowadzająca wilgoć. Te grubsze mają specjalny ściągacz pośrodku stopy, te cieńsze nie.
Jola
Pozdrawiam, Jola
-
- Stary Wyga
Mniej wiecej w pazdziernuku w Giacomelli sport (M1, Poznan) kupilem skarpetki MICO. Skarpeteczki z coolmaxu, cienkie, dobrze trzymajace sie stopy, siegajace nieco powyzej kostki i z tylu nieco wyzsze. Super na upaly. Niestety juz ich nie ma...
Znalazlem stronke tej firmy
http://www.mico.it/bin/index.php?id=1&lng=en
i oferta calkiem niezla. Ktos widzial moze te skarpety (MICO) w Polsce, najlepiej w Poznaniu?
Znalazlem stronke tej firmy
http://www.mico.it/bin/index.php?id=1&lng=en
i oferta calkiem niezla. Ktos widzial moze te skarpety (MICO) w Polsce, najlepiej w Poznaniu?
"It's not a race, it's a journey..." - RUSH - Out of a cradle
-
- Stary Wyga
W sklepach rowerowych są skarpetki z coolmaxu, różnych firm, też po ok. 30 zł. Podejrzewam, że do celów biegowych byłyby dobre.
Ponieważ mije newliny marathony poszły już w strzępy, więc zostałem bez skarpetek. Postanowiłem się nie przejmować i kupiłem na ruskim targu najzwyklejsze skarpety bawełniane, w wersji letniej, czyli cienkie. W sobotę zrobiłem sobie 15 km i nie odczułem specjalnego dyskomfortu. Ponieważ skarpetki kosztowały mnie po 2 zł za parę, więc jestem usatysfakcjonowany:) Polecam dla osób nie cierpiących na nadmiar gotówki.
Ponieważ mije newliny marathony poszły już w strzępy, więc zostałem bez skarpetek. Postanowiłem się nie przejmować i kupiłem na ruskim targu najzwyklejsze skarpety bawełniane, w wersji letniej, czyli cienkie. W sobotę zrobiłem sobie 15 km i nie odczułem specjalnego dyskomfortu. Ponieważ skarpetki kosztowały mnie po 2 zł za parę, więc jestem usatysfakcjonowany:) Polecam dla osób nie cierpiących na nadmiar gotówki.
grek
- Michael
- Stary Wyga
- Kontakt:
nacialem sie na strone firmy zajmujacej sie wysylkowa sprzedaza skarpet. jeden z modeli posiada nawet jakas ochrone antybakteryjna. jak chcecie mozecie sobie obejrzec 
KLIKAJCIE TU

KLIKAJCIE TU
[b]GG #1291119[/b]
THE WALL IS IN YOUR MIND, NOT YOUR BODY
THE WALL IS IN YOUR MIND, NOT YOUR BODY
- Sophie
- Wyga
ja uzywam glownie tych skarpetek, ktore mozna zakupic na stronie podanej przez Michaela (ConTim)
ostatnio kupilam pare z opaska elastyczna na staw skokowy - super
te przeznaczone stricte do biegania rowniez sa bardzo wygodne
ConTim, ma tez swoja strone
http://www.contim.pl
(Edited by Sophie at 3:11 pm on July 19, 2003)
ostatnio kupilam pare z opaska elastyczna na staw skokowy - super
te przeznaczone stricte do biegania rowniez sa bardzo wygodne

ConTim, ma tez swoja strone
http://www.contim.pl
(Edited by Sophie at 3:11 pm on July 19, 2003)
"...w ich oczach byla bowiem absolutna niewiedza świata. Sto razy chcial wyjść zza pulpitu i udusic panienki..."