Nie ma to jak Asics
- romek
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
No jak sie juz wie jaki numer i jaki but chce sie kupic, to pewnie, ze tak. Ale najpierw trzeba by go gdzies przymierzyc. W niektorych sklepach mozna pewnie zwracac, ale to sie nie robi juz takie tanie
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
- Życiówka na 10k: 36:30
- Życiówka w maratonie: 2:57:48
Romek.
Kayano nie robią chyba w róznych szerokościach.
Aktualnie ten but jest dostępny w Warszawie na Żoliborzu na ulicy Broniewskiego 71.
Otwarte chyba od 11:00 do 19:00 (tel: 669-28-08)
Kayano nie robią chyba w róznych szerokościach.
Aktualnie ten but jest dostępny w Warszawie na Żoliborzu na ulicy Broniewskiego 71.
Otwarte chyba od 11:00 do 19:00 (tel: 669-28-08)
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
- Życiówka na 10k: 36:30
- Życiówka w maratonie: 2:57:48
Sorry, sprawdziłem, robią różne szerokości ale podejrzewam, że na Broniewskiego mają jedną.
- romek
- Zaprawiony W Bojach
Dzieki za info. Wlasnie na Brioniewskiego przymierzalem sie do Kayano. Potwierdzam, ze maja tylko jedna szerokosc
- z drugiej strony dobrze na tym wyszedlem: kupilem sobie z koniecznosci buty prawie dwa razy tansze 

- kichol
- Wyga
Też bym chciał mieć buty asica tylko nie wiem gdzie je kupić w miare blisko krotoszyna i czy 250 zł mi starczy na jakiś ciekawy model startówek nmie musi być to żądna nowość na sklepowych półkch tylko takie fajne startóweczki. Z odp z góry dzięki.
Jest jedna rzecz dla której warto żyć bieganie
Zobacz na allegro.pl buty Mizuno.
Właśnie wczoraj nabyłem Mercury 3 za 230 zl
.
Czy sa dobre ? Trudno mi powiedziec po jednym dniu biegania (kilka kilometrow). Sa to moje pierwsze buty wiec porownania tez nie mam ... ale napewno wygodniej mi sie biega od tego w czym wczeniej biegalem , a biegalem w czymkolwiek.
Właśnie wczoraj nabyłem Mercury 3 za 230 zl

Czy sa dobre ? Trudno mi powiedziec po jednym dniu biegania (kilka kilometrow). Sa to moje pierwsze buty wiec porownania tez nie mam ... ale napewno wygodniej mi sie biega od tego w czym wczeniej biegalem , a biegalem w czymkolwiek.
- ania
- Zaprawiony W Bojach
Slowa Lezana o Nike'ach to miod na moje serce... Potrzebuje bardzo dobrej amortyzacji i probowalam paru modeli serii cushioned ocenianych jako najlepsze roznych firm ( Nimbusy Asics'a, Wave Creation Mizuno) i ... jedynymi butami, w ktorych nie bola kolana byly Nike (najpierw Tailwind potem Shox)! U nas troche pogardza się Nike'ami - taka masówka nogi prawdziwego biegacza niegodna.
- Machonus
- Wyga
- Kontakt:
Stare Wygi i Wybiegacze Asicsa mozeżecie napisać "młodemu" jak to jest z numeracją u Asics'a ?
Mam gdzies tak rano 26 cm a wieczorem może i 26,7 cm w długości od dużego palca do końca stopy.
Jaki numer mi odpowiada ?
Mam gdzies tak rano 26 cm a wieczorem może i 26,7 cm w długości od dużego palca do końca stopy.
Jaki numer mi odpowiada ?
Oprócz biegania latam!
GG # 392259
GG # 392259
-
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Jaki to bedzie numer, tego nie wiem, ale jak ja kupowalem buty do biegania /wlasnie asics/ to w sklepie pani dala mi pod noge taka blache z miarka. I w ten sposob odzcytala wielkosc mojej stopy i przyniosla odpowiednie buty. Musze pochwalic ze sa znakomicie dobrane. Ja jestem z nich barszo zadowolony,jaka ulga w bieganiu /dotychczas biegalem w "zwyklych"/. Tak ze Machonusie /jezeli dotychczas nie kupiles/ to zachecam do kupna i podziel sie swoja opinia na ich temat. Artur
Pozdr. Artur
-
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Przepraszam Machonusie jeszcze jedna uwaga. Buty kupuj w godzinach popoludniowych, kiedy Twoja stopa jest juz "rozchodzona". Sukcesow, Artur
Pozdr. Artur