Nie ma to jak Asics
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
W ankiecie przeprowadzonej wsrod czytelnikow niemieckiego wydania "Runnere's World" na najlepsze buty roku 2002 bezkonkurencyjne okazaly sie Asics'y. Produkty tej firmy uzyskaly najlepsza opinie czytelnikow we wszystkich 5-ciu kategoriach butow biegowych, ktorych dotyczyla ankieta.
-
- Zaprawiony W Bojach
A mnie nie odpowiada szerokość - sa dość wąskie, chociaż widziałem wyższe modele w kilku szerokościach, i trzeba to docenic.
Możliwe że 1080 jest szerszy, a podobno Kayano IX jest w stanie zadowolic każdą szerokość stopy- jeszcze nie sprawdzałem, a przecież za kilka miesięcy wyjdzie już X-ta edycja - wsyd mi.
Możliwe że 1080 jest szerszy, a podobno Kayano IX jest w stanie zadowolic każdą szerokość stopy- jeszcze nie sprawdzałem, a przecież za kilka miesięcy wyjdzie już X-ta edycja - wsyd mi.
[url=http://www.sbbp.pl][b]SBBP[/b][/url] m/f
- romek
- Zaprawiony W Bojach
To Kayano jest w kilku szerokosciach? Byloby interesujace, bo na moja lewa stope byly za waskie, a do tej pory wydawalo mi sie, ze nie mam strasznie duzych stop. Gdzie w Polsce mozna znalezc buty Kayano (lub inny model) w roznych szerokosciach (to chyba but z wyzszej polki)?
- lezan
- Zaprawiony W Bojach
To ja jestem w tej mniejszosci, ktorej asics nie odpowiada. Sprawa indiwidualna. Gdy kupilem Nimbus to sie nie moglem doczekac az pobiegne w tym cudzie. I wielkie rozczarowanie. Nie nazwalbym ich zlymi butami, po prostu stawiam je w kategorii pzecietnych- wg mnie daleko im do Nike Pegasus. Stare, zuzyte Pegasus nosilem w zeszla niedziel na triathlonie i dopiero poczulem komfort. Jednak zdecydowana wiekszosc nie ma do asics zastrzezen. Uwaga na Kayano IX- czytalem na coolrunning australia duza dyskusje na temat tego modelu- wieluletni zwolennicy Kayano narzekali ze nowy model powoduje obtarcia. Podobno przyczyna jest inna wkladka- ktos z dyskutantow wlozyl wkladki z VIII i pozbyl sie problemu- niemniej jednak wiekszosc wzdychala do bardzo udanej osemki.
If God invented marathons to keep people from doing anything more
stupid, triathlon must have taken Him completely by surprise
stupid, triathlon must have taken Him completely by surprise
-
- Zaprawiony W Bojach
No ja w³a¶nie dwa tygodnie temu, po tym jak zez³o¶ci³am siê, ¿e u pana Rysia na Broniewskiego w Wawie nie ma damskich Kayano IX, kupi³am ostatecznie damskie Kayano VIII, czyli to, w czym biegam od kwietnia zesz³ego roku.
No zdecydowanie jest to mój but.
Ciekawe, czy w przysz³ym roku ósemka jeszcze bêdzie dostêpna w sprzeda¿y, bo zaczynam siê martwiæ, w czym bêdê biegaæ, jak mi siê ta para zu¿yje.
No zdecydowanie jest to mój but.
Ciekawe, czy w przysz³ym roku ósemka jeszcze bêdzie dostêpna w sprzeda¿y, bo zaczynam siê martwiæ, w czym bêdê biegaæ, jak mi siê ta para zu¿yje.
- Deck
- Ekspert/Fizjologia
dla mnie Asicsy maja jedna wade, a jest nia cena 

- grubcio
- Zaprawiony W Bojach
nie biegałem we wczesniejszych modelach kayano, no ale jeżeli były lepsze od Kayano IX to dech zapiera. Jak narazie KIX jest dla mnie najlepszym bytem w jakim biegalem.
Mój awatar ziewa.
Shi Long kuang
Shi Long kuang
- Arti
- Zaprawiony W Bojach
Już dawno o tym pisałem ,że Asicsy zostały uznane za najlepsze w 5 kat. A cena? Jakość wysoka to i cena wyższa.. ale WARTO !!!
[url=http://www.kujawinski.com]www.kujawinski.com[/url]
-
- Zaprawiony W Bojach
Sorry Arti, musialem Toja informacje przeoczyc i nieswiadomie ja powtorzylemQuote: from Arti on 9:14 am on May 8, 2003
Już dawno o tym pisałem ,że Asicsy zostały uznane za najlepsze w 5 kat.
kledzik
-
- Zaprawiony W Bojach
Niestety nie wiem. Słyszałem że w Pl nie można nawet damskich znaleźć, więc może sprzedawcy nawet nie wiedzą o kilku szerokościach. Na pewno widziałem gdzieś w EU dwie szerokości modelu 2060, inne z serii 20... też powinny mieć kilka.Quote: from romek on 11:24 pm on May 7, 2003
Gdzie w Polsce mozna znalezc buty Kayano (lub inny model) w roznych szerokosciach (to chyba but z wyzszej polki)?
[url=http://www.sbbp.pl][b]SBBP[/b][/url] m/f