Lidl od 11.07.2013
-
- Wyga
- Życiówka na 10k: 47m
Faktycznie czasy jak za komuny.Ja po namowie kolegi pojechalem do lidla przed godzina 7;00 i juz bylismy w kolejce przed otwarciem.Kiedy drzwi sklepu zostaly otwarte to wszyscy biegiem do stoisk z towarem z gazetki.Dwie kobietki przeszly samych siebie jedana stala a druga pakowala jej na rece wszystkiego pi trochu w kilka minut nie mal wszystko zniknelo.Pozniej odbywa sie mierzenie itd.Udalo mi sie kupic kurtke spodnie ,koszulke obcisla 3d rekawiczki czapka, skarpetki i pulsometr za 59zl.Koszulka i kurtka przeszla juz test i jest oki.Jak tez pulsometr dziala bez zarzutu.Ale to wszystko tylko z samego rana poxniej nie ma po co isc.
- Christos
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Ale się uśmiałem jak to przeczytałem u mnie mimo ze jest chyba z 7 sklepów to podobnie było nie wiem co siedziało rano w sklepie, ale gdy przyjechałem popołudniu nie było śladu bo kurtkach i bluzach. Następnego dnia objechałem kilka mniej uczęszczanych i były pojedyncze zabłąkane kurtki i bluzy.Nic szczególnego ceny praktycznie takie same jak w decathlonie .Nie wiem co ludzie z tymi ciuchami robią czy na handel że je tak wykupują. Dziwne że dla kobiet robią bluzy z kapturami a dla facetów już nie . Kupiłem se koszulkę była zaledwie tańsza o 10 zł od tej w decatchlonie ale jakoś bardziej do mnie przemawiała .i naturalnie buty do zajechania 

-
- Wyga
- Życiówka na 10k: 47m
Ludzie chyba kupuja wszytkiego po trochu a pozniej na targowisku dalej sprzedaja nie widze innego wytlumaczenia.A co do decatlonu to znajomi mowia ze ceny drozsze i jakosc jakas lipna.
- Christos
- Zaprawiony W Bojach
z cenami z Decathlonu to różnie bywa u mnie są 2 trochę dalej trzeci .Ceny katalogowe te same wszędzie ale przeceny na ten sam towar już nie. Kurtki to się zgadzam drożej ale bluzy można w podobnych cenach znaleźć co do jakości to różnie z nią bywa .Ogólnie plusy stawiam dla Lidla koszulka też jestem zadowolony dzisiaj po do biegnięciu na trening parowało ze mnie jak z żelazka
,ale mokry nie byłem po 2 godzinach koszulka mokra ,ale gdy zdjąłem to ciało było suche identycznie jak z Craftem 3 razy droższym .Ale Craft jest dłuższy w pasie ta mogła by być trochę dłuższa a rozmiar większy miał tylko rękaw dłuższy bo mierzyłem. Obecnie po koszulkach już niema śladu w sklepie.A te kurtki to ciekawe czy na allegro nie wylądują 

-
- Wyga
- Życiówka na 10k: 00:39:57
- Życiówka w maratonie: 3:11:15
- Kontakt:
zależy od miasta/dzielnicy, aczkolwiek chyba ilość biegaczy w rejonie nie ma nic z tym wspólnego bo ludzie biegowe buty kupują do chodzenia bo ... tanie. Co do w/w sytuacji to ja bym jej zwrócił uwagę że bierze masowo i coś bym jej wyrwał niestety wobec takich ludzi ze słomą w butach trzeba tak postępować. Mnie ciekawi inna sprawa, jak niektórzy biegacze dostają paczki od lidla? piszą do niemieckiej siedziby?Juras38 pisze:Faktycznie czasy jak za komuny.Ja po namowie kolegi pojechalem do lidla przed godzina 7;00 i juz bylismy w kolejce przed otwarciem.Kiedy drzwi sklepu zostaly otwarte to wszyscy biegiem do stoisk z towarem z gazetki.Dwie kobietki przeszly samych siebie jedana stala a druga pakowala jej na rece wszystkiego pi trochu w kilka minut nie mal wszystko zniknelo.Pozniej odbywa sie mierzenie itd.Udalo mi sie kupic kurtke spodnie ,koszulke obcisla 3d rekawiczki czapka, skarpetki i pulsometr za 59zl.Koszulka i kurtka przeszla juz test i jest oki.Jak tez pulsometr dziala bez zarzutu.Ale to wszystko tylko z samego rana poxniej nie ma po co isc.
lidlowskie spodnie i bluzy do biegania niczym nie odstają od asicsów itp
poszurany.pl
5km -00:18:59 (Puchar Sołtysa Mosty 2018)
10km -00:39:57 (Niepodl. Gdynia 2017)
21,0975km -01:26:30 (Onico Gdynia 2018)
42,195km -3:11:15 (Warszawa 2017)
5km -00:18:59 (Puchar Sołtysa Mosty 2018)
10km -00:39:57 (Niepodl. Gdynia 2017)
21,0975km -01:26:30 (Onico Gdynia 2018)
42,195km -3:11:15 (Warszawa 2017)
- Skoor
- Zaprawiony W Bojach
Bluza jest ok, spodnie tez. W kurtce biegalem raz i narazie bylo mi w niej zbyt cieplo.
- Beck`s
- Wyga
No właśnie, ciepło w niej jestSkoor pisze:Bluza jest ok, spodnie tez. W kurtce biegalem raz i narazie bylo mi w niej zbyt cieplo.

Ostatnio sobie wziąłem kurtkę na wybieganie, które rozpocząłem rano, temp. około 2stopnie. Kurtka za bardzo nie odprowadza wilgoci, pod spodem koszulka techniczna a jak wróciłem całe plecy mokre

-
- Zaprawiony W Bojach
Z bluzy jestem bardzo zadowolona, ale okropnie farbuje w czasie prania.
-
- Wyga
- Życiówka na 10k: 58 min
Zgadzam się, jak wczoraj pralem to fioletu mnóstwo miałem. Mogłem wrzucić jajka i pofarbowac
-
- Wyga
-
- Zaprawiony W Bojach
Wyglądają te rzeczy na porządne, ale nie zdecydowałabym się kupić ubrań i sprzętu na narty w lidlu.
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 39:48 min
- Życiówka w maratonie: 3:05:30
- wiktor ia
- Stary Wyga
- Życiówka na 10k: 1:01:21
A z moich getrów sprały się już całkowicie po 4 praniu odblaski,
te z przodu na udach, te przy zamkach z tyłu są jak były od nowości.
Drugi tydzień od złożenia reklamacji - zobaczę jak rozpatrzą
te z przodu na udach, te przy zamkach z tyłu są jak były od nowości.
Drugi tydzień od złożenia reklamacji - zobaczę jak rozpatrzą